♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bugün ölçüm yapmadı canım. Bende hiç sorgulamadım o an aklıma gelmedi.
Canm henüz seni listeye baslatmadı ondan ölçüm almaz çünki belki sen tahlilleri yaptrp verene kadar diyette diilim diyip yiyip kilo alacaksn vs. Basladgi zaman takibede başlarlar canm kan değeri almadan da liste verilmiyor sonucta bir hastaligin var mi ne gibi saglik problemi var vs. Incelemeli ki ona gore sağlığını riske atmiycak ve sana uygun olacak bir liste hazirlaya bilsin onun içinde kan sonucuna bakip durumunu bilmeden de bir şey yorum yapıp konusma gereği duymuyorlar canm ondan ilk gün ilgilenmez bir şey konuşmazlar tatlm sen eline tahlil sonuçlarını alıp gittikten sonra herşey başlayacak ondan sonra güzel ilgilenecek seninle ❤ tahlilleri hemen yaptrp hiç vakit kaybetmeden baslayn başlamana çok çok sevindim hayırlı olsun

Amacini yerine getirmis iste ne güzel

Diyetisyen nasil ölcüm yapmaz canim
Ben o ölcum icin gidiyordum diyetisyene listeler zaten hepsinin benzer
Ben annem babam gidince kadının gözü korktu. Bizi başından savdı. Ailecek mi geldiniz bakışı ve babamın göbeği, benim tansiyon ve vertigo hastası oluşum. Babamın şu bu susmaması bildiğin bizi kibarca yolladı. Annemde sinir oldu. Ben buna bir daha gitmem başkasına randevu alın dedi. Ben de şunu anladım. Baban var derdin var.
Adam geçen ayki biyopsiye varana kadar anlattı.

Bende babam yüzünden bizden kurtuldu sandım.

blonde ambition siz nasıl oldunuz kızınla? Daha iyi misinizz
Mira uyjuda bile öksürmeye basladi ilerledi bende gece daha da halsizlestim ve karacigerimin oldugu yer de çok agrim var ve halsizlik var ondan 2gündür hep yattm canm bu sabah da erkenden eşim mirayı doktora götürdü şükür yine antibiyotiklik olmamiş doğal takviyeler baya etki ediyor yinede antibiyotiklik olmuyoruz bari 2tane soğuk algınlığı şurubu vermiş dr eşimde ığlamur ,bal vs. De almış canm yine doğal takviyelere çaylara,meyvelere vs. Devam +şurup ile 2-3 güne atlatr sanrm sağol canm❤ sağlk olsun artk bu hafta diyet spor hep iptal oldu benim önce sağlğmz düzelsin de kilo konusunda da bu hafta tek beklentim tek isteğim artı olmamak

Aynen ya kerevizi hiç sevmem bende birde baharatı böyle garip baharatlar zerdeçal zencefil kırmızı biber kara biber sen düşün tadını neyse bugünde sıkıcam dişimi yarın yapmayı düşünmüyorum çorba malzemem zaten yok bugün son yarın tartilicam inşallah

Amacini yerine getirmis iste ne güzel

Diyetisyen nasil ölcüm yapmaz canim
Ben o ölcum icin gidiyordum diyetisyene listeler zaten hepsinin benzer
Aman ya boşver amacını tamam acayip iştahım kesildi ama dünyadan soğuttu resmen beni kerevizi hiç sevemedim gitti millet yemeğini yapıyor bilmiyorum nasıl yiyiyor ben sadece yoğurtlu salatasını sevmistim o da yoğurtlu sarımsağın hatrına galiba

Sevindim canım iyi ya antibiyotiklik olmamış bizde bitkisel destekle atlattik antibiyotik çok zararlı ama bazen mecbur kalıyoruz işte sağlık olsun canım boşver kışın yaz gibi olmuyor malesef hastalık çabuk bulaşıyor zaten iyi kilodasın almamaya bakalimda gerisi olur

Sağol canm benim
Aynen bizim için artk ilk öncelik artı olmamak ❤ 5lere de zamnla geçeriz acelsi yok dediğin gibi zaten artk iyiyiz ❤❤❤

Hurmanın 3.günü ben de tavır yaptım. Eşim 1 kilo patates kızarttı. Ben de mutfağa adımımı atmadım çok güzel koktu, canım çekti napiyim. Burası olmasaydı kesin diyeti bozar aman yarın tekrar başlarım deyip ben de yerdim

Geçmiş olsun yeniden. Antibiyotik ihtiyacı olmamasına sevindim. Çabuk toparlar umarımm. Keşke sen de görünseydin ama

Geçmiş olsun yeniden. Antibiyotik ihtiyacı olmamasına sevindim. Çabuk toparlar umarımm. Keşke sen de görünseydin ama
Aslında görünsem iyi olurdu ama o halsizlikle totomu kaldrmadm dinlenince geçer diye düşündüm canm bi hafta hiç spora ve dansa gitmedim ve bugün de genelde uzanp dinlendim hep canm baklam yarına gecicekmi geçmezse yarın dr ye çıkarm bende

Benimkide sabah patatesli yumurta istedi çok da severim yemedim ama yemiycem anlamına gelmiyor

Olmıycak canım. Kendine artı gözükcem deyip deyip moralini bozma lütfen.
Mira da sende biran önce sağlığınıza kavuşun. Sen neden gitmedin keşke sende gitseydin. Kötü bir şeye dönüştürmesin sonra hastalığın.

Patates mi kızartmamı ıyyyhhhh hiç onlar yenir mi toprağın altında yetişen patatesin üstünden kaç tane can geçti kaç tane insan üstünde yürüdü, tuvalete gittiği ayağıyla. Yenmez o yenmez.

Malesef pırasa sebze yemekleri yani hiç tok tutmaz sen kendini pilav yemiş gibi hisset yanında keşke yoğurt yeseydin bol salata tok hissedebilirdin

Canım eşin isyan etmedi mi kesmişsin birden pasta börek çöreği benimki bazen çocuk gibi üzülüyor ben bunları yapmayınca.
Bisküvi falan alıyor aramıyor . Dışardan yemeyi daha çok seviyor zaten
Keşke ayrı alsaydın randevunu tek gitseydin canım .
Spora da gitmen lazım aksatmak olmaz .
Daha yeni başladın.keşke benim zamanım olsa da gitsem
Geçmiş olsun canım.
Şimdi daha iyisinizdir umarım.
Zerdeçal ve zencefil ne ya . Bugün bitti sayılır erkenden uýumaya çalış bugün yarını merak ediyorum.
2 tabak pırasa yemeği çok olmuş.
6 yk pırasa yanına 6 yk yoğurt bolca salata yedin mi yeter .
20 gibi de tarçınlı süt acıkmazsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…