- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canm henüz seni listeye baslatmadı ondan ölçüm almaz çünki belki sen tahlilleri yaptrp verene kadar diyette diilim diyip yiyip kilo alacaksn vs. Basladgi zaman takibede başlarlar canmBugün ölçüm yapmadı canım. Bende hiç sorgulamadım o an aklıma gelmedi.
Ben annem babam gidince kadının gözü korktu. Bizi başından savdı. Ailecek mi geldiniz bakışı ve babamın göbeği, benim tansiyon ve vertigo hastası oluşum. Babamın şu bu susmaması bildiğin bizi kibarca yolladı. Annemde sinir oldu. Ben buna bir daha gitmem başkasına randevu alın dedi. Ben de şunu anladım. Baban var derdin var.Amacini yerine getirmis iste ne güzel
Diyetisyen nasil ölcüm yapmaz canim
Ben o ölcum icin gidiyordum diyetisyenelisteler zaten hepsinin benzer
Bende babam yüzünden bizden kurtuldu sandım.Canm henüz seni listeye baslatmadı ondan ölçüm almaz çünki belki sen tahlilleri yaptrp verene kadar diyette diilim diyip yiyip kilo alacaksn vs. Basladgi zaman takibede başlarlar canmkan değeri almadan da liste verilmiyor sonucta bir hastaligin var mi ne gibi saglik problemi var vs. Incelemeli ki ona gore sağlığını riske atmiycak ve sana uygun olacak bir liste hazirlaya bilsin onun içinde kan sonucuna bakip durumunu bilmeden de bir şey yorum yapıp konusma gereği duymuyorlar canm ondan ilk gün ilgilenmez bir şey konuşmazlar tatlm sen eline tahlil sonuçlarını alıp gittikten sonra herşey başlayacak ondan sonra güzel ilgilenecek seninle ❤ tahlilleri hemen yaptrp hiç vakit kaybetmeden baslayn başlamana çok çok sevindim hayırlı olsun
Mira uyjuda bile öksürmeye basladi ilerledi bende gece daha da halsizlestim ve karacigerimin oldugu yer de çok agrim var ve halsizlik var ondan 2gündür hep yattm canm bu sabah da erkenden eşim mirayı doktora götürdü şükür yine antibiyotiklik olmamiş
Aynen ya kerevizi hiç sevmem bendeölçüm yaptı mı peki ? sonuçlarımı bekliyorsunuz. bence doğru olanı ypıyor benim diyetisyenlerimde önce kan istemişlerdi
korumak daha zor aslında koruyabilseydik zaten böyle olmazdı :)
ben 7yi kıramadım daha inip çıkıyorum daha inşallah cumrtesiye
kerevizi görünce bende ıy dedim ama olsun işe yarasında idare ediliriz lezzeti .
tartıldın mı peki
Aman ya boşver amacını tamam acayip iştahım kesildi ama dünyadan soğuttu resmen beniAmacini yerine getirmis iste ne güzel
Diyetisyen nasil ölcüm yapmaz canim
Ben o ölcum icin gidiyordum diyetisyenelisteler zaten hepsinin benzer
Sevindim canım iyi ya antibiyotiklik olmamış bizde bitkisel destekle atlattik antibiyotik çok zararlı ama bazen mecbur kalıyoruz işte sağlık olsun canım boşver kışın yaz gibi olmuyor malesef hastalık çabuk bulaşıyor zaten iyi kilodasın almamaya bakalimda gerisi olurMira uyjuda bile öksürmeye basladi ilerledi bende gece daha da halsizlestim ve karacigerimin oldugu yer de çok agrim var ve halsizlik var ondan 2gündür hep yattm canm bu sabah da erkenden eşim mirayı doktora götürdü şükür yine antibiyotiklik olmamişdoğal takviyeler baya etki ediyor yinede antibiyotiklik olmuyoruz bari 2tane soğuk algınlığı şurubu vermiş dr eşimde ığlamur ,bal vs. De almış canm yine doğal takviyelere çaylara,meyvelere vs. Devam +şurup ile 2-3 güne atlatr sanrm sağol canm❤ sağlk olsun artk bu hafta diyet spor hep iptal oldu benim önce sağlğmz düzelsin de kilo konusunda da bu hafta tek beklentim tek isteğim artı olmamak
Sağol canm benimSevindim canım iyi ya antibiyotiklik olmamış bizde bitkisel destekle atlattik antibiyotik çok zararlı ama bazen mecbur kalıyoruz işte sağlık olsun canım boşver kışın yaz gibi olmuyor malesef hastalık çabuk bulaşıyor zaten iyi kilodasın almamaya bakalimda gerisi olur
Hurmanın 3.günü ben de tavır yaptım. Eşim 1 kilo patates kızarttı. Ben de mutfağa adımımı atmadımBabamda sütlaç deyip duruyordu anneme iki kase yap bari dedim. Kadın ciddi ciddi öyle yapmış. Kızıma tadımlık bir fincan yapayım dememiş. Kilo aldım diye o kadar hırçınımki evde anlatamam yani. Her şeye onu mu yicez der gözüyle bakıyorum.
Geçmiş olsun yeniden. Antibiyotik ihtiyacı olmamasına sevindim. Çabuk toparlar umarımm.Mira uyjuda bile öksürmeye basladi ilerledi bende gece daha da halsizlestim ve karacigerimin oldugu yer de çok agrim var ve halsizlik var ondan 2gündür hep yattm canm bu sabah da erkenden eşim mirayı doktora götürdü şükür yine antibiyotiklik olmamişdoğal takviyeler baya etki ediyor yinede antibiyotiklik olmuyoruz bari 2tane soğuk algınlığı şurubu vermiş dr eşimde ığlamur ,bal vs. De almış canm yine doğal takviyelere çaylara,meyvelere vs. Devam +şurup ile 2-3 güne atlatr sanrm sağol canm❤ sağlk olsun artk bu hafta diyet spor hep iptal oldu benim önce sağlğmz düzelsin de kilo konusunda da bu hafta tek beklentim tek isteğim artı olmamak
Aslında görünsem iyi olurdu ama o halsizlikle totomu kaldrmadmGeçmiş olsun yeniden. Antibiyotik ihtiyacı olmamasına sevindim. Çabuk toparlar umarımm.Keşke sen de görünseydin ama
Benimkide sabah patatesli yumurta istedi çok da severim yemedimHurmanın 3.günü ben de tavır yaptım. Eşim 1 kilo patates kızarttı. Ben de mutfağa adımımı atmadımçok güzel koktu, canım çekti napiyim. Burası olmasaydı kesin diyeti bozar aman yarın tekrar başlarım deyip ben de yerdim
Ye gitsin kuzumm. Ölçünü bilirsin sennnBenimkide sabah patatesli yumurta istedi çok da severim yemedimama yemiycem anlamına gelmiyor
Olmıycak canım. Kendine artı gözükcem deyip deyip moralini bozma lütfen.Mira uyjuda bile öksürmeye basladi ilerledi bende gece daha da halsizlestim ve karacigerimin oldugu yer de çok agrim var ve halsizlik var ondan 2gündür hep yattm canm bu sabah da erkenden eşim mirayı doktora götürdü şükür yine antibiyotiklik olmamişdoğal takviyeler baya etki ediyor yinede antibiyotiklik olmuyoruz bari 2tane soğuk algınlığı şurubu vermiş dr eşimde ığlamur ,bal vs. De almış canm yine doğal takviyelere çaylara,meyvelere vs. Devam +şurup ile 2-3 güne atlatr sanrm sağol canm❤ sağlk olsun artk bu hafta diyet spor hep iptal oldu benim önce sağlğmz düzelsin de kilo konusunda da bu hafta tek beklentim tek isteğim artı olmamak
Patates mi kızartmamı ıyyyhhhh hiç onlar yenir mi toprağın altında yetişen patatesin üstünden kaç tane can geçti kaç tane insan üstünde yürüdü, tuvalete gittiği ayağıyla. Yenmez o yenmez.Hurmanın 3.günü ben de tavır yaptım. Eşim 1 kilo patates kızarttı. Ben de mutfağa adımımı atmadımçok güzel koktu, canım çekti napiyim. Burası olmasaydı kesin diyeti bozar aman yarın tekrar başlarım deyip ben de yerdim
Malesef pırasa sebze yemekleri yani hiç tok tutmaz sen kendini pilav yemiş gibi hissetBugünkü menüm
Kahvaltı 12.00 :
Peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek, çay
13.20 : türk kahvesi
14.30 : nescafe, 2 galeta
Akşam 17.00 : 2 tabak pırasa yemeği, domates kavurma
Şimdi çay içiyorum.
Bu pırasa yemeği insanı hiç tok tutmaz mı! Ben doyduğumu bile hissedemedim.
Bisküvi falan alıyor aramıyor . Dışardan yemeyi daha çok seviyor zatenCanım eşin isyan etmedi mi kesmişsin birden pasta börek çöreğibenimki bazen çocuk gibi üzülüyor ben bunları yapmayınca.
Keşke ayrı alsaydın randevunu tek gitseydin canım .Ben annem babam gidince kadının gözü korktu. Bizi başından savdı. Ailecek mi geldiniz bakışı ve babamın göbeği, benim tansiyon ve vertigo hastası oluşum. Babamın şu bu susmaması bildiğin bizi kibarca yolladı. Annemde sinir oldu. Ben buna bir daha gitmem başkasına randevu alın dedi. Ben de şunu anladım. Baban var derdin var.
Adam geçen ayki biyopsiye varana kadar anlattı.
Geçmiş olsun canım.Mira uyjuda bile öksürmeye basladi ilerledi bende gece daha da halsizlestim ve karacigerimin oldugu yer de çok agrim var ve halsizlik var ondan 2gündür hep yattm canm bu sabah da erkenden eşim mirayı doktora götürdü şükür yine antibiyotiklik olmamişdoğal takviyeler baya etki ediyor yinede antibiyotiklik olmuyoruz bari 2tane soğuk algınlığı şurubu vermiş dr eşimde ığlamur ,bal vs. De almış canm yine doğal takviyelere çaylara,meyvelere vs. Devam +şurup ile 2-3 güne atlatr sanrm sağol canm❤ sağlk olsun artk bu hafta diyet spor hep iptal oldu benim önce sağlğmz düzelsin de kilo konusunda da bu hafta tek beklentim tek isteğim artı olmamak
Zerdeçal ve zencefil ne ya . Bugün bitti sayılır erkenden uýumaya çalış bugün yarını merak ediyorum.Aynen ya kerevizi hiç sevmem bendebirde baharatı böyle garip baharatlar zerdeçal zencefil kırmızı biber kara biber sen düşün tadını neyse bugünde sıkıcam dişimi yarın yapmayı düşünmüyorum çorba malzemem zaten yok bugün son yarın tartilicam inşallah
2 tabak pırasa yemeği çok olmuş.Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00 :
Peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek, çay
13.20 : türk kahvesi
14.30 : nescafe, 2 galeta
Akşam 17.00 : 2 tabak pırasa yemeği, domates kavurma
Şimdi çay içiyorum.
Bu pırasa yemeği insanı hiç tok tutmaz mı! Ben doyduğumu bile hissedemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?