♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

detoks nasıl gidiyor

Kan tahlillerime göre yönlendirme yapacağını söyledi. Bugün çok ilgi göstermedi. Sanırım diğer şişman hastalar yanında ben gözüne zayıf gözüktüm.

Kan tahlillerime göre yönlendirme yapacağını söyledi. Bugün çok ilgi göstermedi. Sanırım diğer şişman hastalar yanında ben gözüne zayıf gözüktüm.
ölçüm yaptı mı peki ? sonuçlarımı bekliyorsunuz. bence doğru olanı ypıyor benim diyetisyenlerimde önce kan istemişlerdi
evet canim insallah devami gelir söyle bir iki hafta bi yapsam kesin kilo olarak istedigim sonucu alirim sonrasindada sadece koruma oh misss… sende durumlar ne canim?
korumak daha zor aslında koruyabilseydik zaten böyle olmazdı :)
ben 7yi kıramadım daha inip çıkıyorum daha inşallah cumrtesiye
Iyi gidiyor canım çorbayı hiç beğenmedim ıstah falan bırakmadı
kerevizi görünce bende ıy dedim ama olsun işe yarasında idare ediliriz lezzeti .
tartıldın mı peki

Bugün ölçüm yapmadı canım. Bende hiç sorgulamadım o an aklıma gelmedi.

Spor geçmişi olanlar daha kısa sürede adapte oluyorlar kuzum. Sen de çabucak eskiye dönersin

Canım eşin isyan etmedi mi kesmişsin birden pasta börek çöreği benimki bazen çocuk gibi üzülüyor ben bunları yapmayınca.

2-3 çeşit tatlı mı
sen birden değilde yavaş yavaş bıraksaydın bari
ben gördüğümde dayanamıyorum sadece
alya kek istedi akşam ona yapıcam yediğini yesin kalanını okula gönderirim
Ben de bi lokma alırsam sonrasında kendimi durduramıyorum pek. Ama yine de durduk yere imtihan benimki de on gündür elmalı kurabiye istiyor. O yok bu yok halim yok deyip geçiştiriyorum

Canım eşin isyan etmedi mi kesmişsin birden pasta börek çöreği benimki bazen çocuk gibi üzülüyor ben bunları yapmayınca.
Benimki yine mi diyet offf
Bastan söyleyim her gün sebze yemem, sebzelerini öglen yersin aksam protein karbinhidrat aliriz diyor tatli icinde artik mecbur pastane

Ben de bi lokma alırsam sonrasında kendimi durduramıyorum pek. Ama yine de durduk yere imtihan benimki de on gündür elmalı kurabiye istiyor. O yok bu yok halim yok deyip geçiştiriyorum
10 gün iyi idare etmisin
Bizimki bugün anasina gitti dedim ne istiyorsan söyle anana yapsin ye dedim ben diyetteyken ev halkida diyette oluyor

10 gün iyi idare etmisin
Bizimki bugün anasina gitti dedim ne istiyorsan söyle anana yapsin ye dedim ben diyetteyken ev halkida diyette oluyor
Birazcık destek bekliyoruz napalımm sen de bahaneyle birkaç kilo verirsin diyorum ona. Bi de bi şeyi çok zorlarsa annen yapar yersin diyorum. O zaman da hazır cevap, peki niye evlendik diyo haspam. Ben kurabiye yapayım diye düğün dernek yaptık, ev düzdük

Spor geçmişi olanlar daha kısa sürede adapte oluyorlar kuzum. Sen de çabucak eskiye dönersin
Orası öylede ben direk bıraktım direk yattım yedim yaptım. Yalnız yürüyüş vücut zaten ona alışkın olduğu için ancak yerimde saydırıyor beni. Bu hafta geçsin. Haftaya tae bo ya da kick box başlayalım mı dicem.

Babamda sütlaç deyip duruyordu anneme iki kase yap bari dedim. Kadın ciddi ciddi öyle yapmış. Kızıma tadımlık bir fincan yapayım dememiş. Kilo aldım diye o kadar hırçınımki evde anlatamam yani. Her şeye onu mu yicez der gözüyle bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…