- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
detoks nasıl gidiyorDetoks 1.gün
Kahvaltı 1 yumurta yarim çay bardağı süt iki kaşık lorla yapılmış omlet yanında bol yeşillik
Öğle ve akşam
detoks çorbası içinde brokoli kereviz soğan sarımsak domates bol baharatlı ve en üstüne haşlanmış börülce dereotu maydonoz az zeytinyağlı az tuzlu
Ikındı 1 armut 10 badem
3 lt su
Spor yok yapamadım disardaydim yarın inşallah yapicam
3 gün boyunca menü bu şekilde kızlar
Bakalım artık tartida eksi gormek istiyorum ya
Kan tahlillerime göre yönlendirme yapacağını söyledi. Bugün çok ilgi göstermedi. Sanırım diğer şişman hastalar yanında ben gözüne zayıf gözüktüm.olsun neresinden dönsen kardır. toparlarsın.
diyetisyen randevunda bugündü sanki gittin mi
süpersin buki sahalara her zamanki gibi hızlı döndü
evet ya şekerli kurabiye kek tuzlu psata poğaça derken elim çok alıştı yapmaya
birden kestim valla patates detoksu yapacm dedim olay bitti geçen hafta .
neyli yapacaksın sakın yeme tadına da bakma mis gibi kokkacak ama olsun
evet canim insallah devami gelir söyle bir iki hafta bi yapsam kesin kilo olarak istedigim sonucu alirim sonrasindada sadece koruma oh misss… sende durumlar ne canim?süpersin buki sahalara her zamanki gibi hızlı döndü
Iyi gidiyor canım çorbayı hiç beğenmedim ıstah falan bırakmadıdetoks nasıl gidiyor
ölçüm yaptı mı peki ? sonuçlarımı bekliyorsunuz. bence doğru olanı ypıyor benim diyetisyenlerimde önce kan istemişlerdiKan tahlillerime göre yönlendirme yapacağını söyledi. Bugün çok ilgi göstermedi. Sanırım diğer şişman hastalar yanında ben gözüne zayıf gözüktüm.
korumak daha zor aslında koruyabilseydik zaten böyle olmazdı :)evet canim insallah devami gelir söyle bir iki hafta bi yapsam kesin kilo olarak istedigim sonucu alirim sonrasindada sadece koruma oh misss… sende durumlar ne canim?
kerevizi görünce bende ıy dedim ama olsun işe yarasında idare ediliriz lezzeti .Iyi gidiyor canım çorbayı hiç beğenmedim ıstah falan bırakmadı
Bugün ölçüm yapmadı canım. Bende hiç sorgulamadım o an aklıma gelmedi.ölçüm yaptı mı peki ? sonuçlarımı bekliyorsunuz. bence doğru olanı ypıyor benim diyetisyenlerimde önce kan istemişlerdi
korumak daha zor aslında koruyabilseydik zaten böyle olmazdı :)
ben 7yi kıramadım daha inip çıkıyorum daha inşallah cumrtesiye
kerevizi görünce bende ıy dedim ama olsun işe yarasında idare ediliriz lezzeti .
tartıldın mı peki
Spor geçmişi olanlar daha kısa sürede adapte oluyorlar kuzum. Sen de çabucak eskiye dönersinİlk iki gün spora alıştırma maksatlı bisiklet, yürüyüş, bacaklara ağırlık vererek bacak hareketleri bunlarla başlangıcı yaptık. Dün eve geldiğimde üst bacağım ağrıyordu. Fakat grup sporlarını daha çok sevdiğimi birkez daha anladım. Vücudum o kadar çok hamlamışki. Yazın düştükten sonra spora ara vermenin cezasını şu iki gündür çekiyorum resmen.
Ne güzelll.slm kizlar benim dikkat etme ve spor baya iyi gidio busabah tartida baya bi eksileri gördüm:) hedefim 2 kilo daha ve sonrasinda sabitlemek:)
Canım eşin isyan etmedi mi kesmişsin birden pasta börek çöreğiolsun neresinden dönsen kardır. toparlarsın.
diyetisyen randevunda bugündü sanki gittin mi
süpersin buki sahalara her zamanki gibi hızlı döndü
evet ya şekerli kurabiye kek tuzlu psata poğaça derken elim çok alıştı yapmaya
birden kestim valla patates detoksu yapacm dedim olay bitti geçen hafta .
neyli yapacaksın sakın yeme tadına da bakma mis gibi kokkacak ama olsun
Ben de bi lokma alırsam sonrasında kendimi durduramıyorum pek. Ama yine de durduk yere imtihan2-3 çeşit tatlı mı
sen birden değilde yavaş yavaş bıraksaydın bari
ben gördüğümde dayanamıyorum sadece
alya kek istedi akşam ona yapıcam yediğini yesin kalanını okula gönderirim
Amacini yerine getirmis iste ne güzelIyi gidiyor canım çorbayı hiç beğenmedim ıstah falan bırakmadı
Diyetisyen nasil ölcüm yapmaz canimBugün ölçüm yapmadı canım. Bende hiç sorgulamadım o an aklıma gelmedi.
Benimki yine mi diyet offfCanım eşin isyan etmedi mi kesmişsin birden pasta börek çöreğibenimki bazen çocuk gibi üzülüyor ben bunları yapmayınca.
10 gün iyi idare etmisinBen de bi lokma alırsam sonrasında kendimi durduramıyorum pek. Ama yine de durduk yere imtihanbenimki de on gündür elmalı kurabiye istiyor. O yok bu yok halim yok deyip geçiştiriyorum
Yine mi diyet lafı aynıBenimki yine mi diyet offf
Bastan söyleyim her gün sebze yemem, sebzelerini öglen yersin aksam protein karbinhidrat aliriz diyortatli icinde artik mecbur pastane
Birazcık destek bekliyoruz napalımm10 gün iyi idare etmisin
Bizimki bugün anasina gitti dedim ne istiyorsan söyle anana yapsin ye dedimben diyetteyken ev halkida diyette oluyor
Orası öylede ben direk bıraktım direk yattım yedim yaptım. Yalnız yürüyüş vücut zaten ona alışkın olduğu için ancak yerimde saydırıyor beni. Bu hafta geçsin. Haftaya tae bo ya da kick box başlayalım mı dicem.Spor geçmişi olanlar daha kısa sürede adapte oluyorlar kuzum. Sen de çabucak eskiye dönersin
Babamda sütlaç deyip duruyordu anneme iki kase yap bari dedim. Kadın ciddi ciddi öyle yapmış. Kızıma tadımlık bir fincan yapayım dememiş. Kilo aldım diye o kadar hırçınımki evde anlatamam yani. Her şeye onu mu yicez der gözüyle bakıyorum.Ben de bi lokma alırsam sonrasında kendimi durduramıyorum pek. Ama yine de durduk yere imtihanbenimki de on gündür elmalı kurabiye istiyor. O yok bu yok halim yok deyip geçiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?