- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Sütlü Kahve yanına bir iki ceviz inanilmaz tok tutar canmBugünkü menüm
Kahvaltı 12.00 :
Peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek, çay
13.20 : türk kahvesi
14.30 : nescafe, 2 galeta
Akşam 17.00 : 2 tabak pırasa yemeği, domates kavurma
Şimdi çay içiyorum.
Bu pırasa yemeği insanı hiç tok tutmaz mı! Ben doyduğumu bile hissedemedim.
Sağol kuzum biraz daha iyiyizBisküvi falan alıyor aramıyor . Dışardan yemeyi daha çok seviyor zaten
Keşke ayrı alsaydın randevunu tek gitseydin canım .
Spora da gitmen lazım aksatmak olmaz .
Daha yeni başladın.keşke benim zamanım olsa da gitsem
Geçmiş olsun canım.
Şimdi daha iyisinizdir umarım.
Zerdeçal ve zencefil ne ya . Bugün bitti sayılır erkenden uýumaya çalış bugün yarını merak ediyorum.
2 tabak pırasa yemeği çok olmuş.
6 yk pırasa yanına 6 yk yoğurt bolca salata yedin mi yeter .
20 gibi de tarçınlı süt acıkmazsın artık.
Salata yapmak evde hiçbirimizin aklına gelmedi.Bisküvi falan alıyor aramıyor . Dışardan yemeyi daha çok seviyor zaten
Keşke ayrı alsaydın randevunu tek gitseydin canım .
Spora da gitmen lazım aksatmak olmaz .
Daha yeni başladın.keşke benim zamanım olsa da gitsem
Geçmiş olsun canım.
Şimdi daha iyisinizdir umarım.
Zerdeçal ve zencefil ne ya . Bugün bitti sayılır erkenden uýumaya çalış bugün yarını merak ediyorum.
2 tabak pırasa yemeği çok olmuş.
6 yk pırasa yanına 6 yk yoğurt bolca salata yedin mi yeter .
20 gibi de tarçınlı süt acıkmazsın artık.
Aynen canm hem fındık ve sütün kaloriside yanmış olurKendini acayip aç hisseden ben ve dıramım.şimdi kahve fındık yapıyorum o zaman evdeki ceviz içi bozulmuş. 5 fındık yanında sade kahve. İlerleyen saatlerde şeker komasına girer miyim bilmiyorum ama tarçın sütü o zamana bırakıyorum.
Birazdan dizi karşısında bisiklet yapıp spor ihtiyacını vücudun karşılaşmam lazım. En azından spor yaptım,sinyali vereyim vücuduma.
Hangi ifadeyi birakayim sastmKızlarrr29 şubatta çookk yakın arkadaşımın nişanı var. İlkokul arkadaşlarımdan biri evlenen. Bizim bu kız grubunun bağı hiç kopmadı, hala her gün konuşur ailecek görüşürüz. Gelinin koz kardeşiyim abiye giycem mecbur bu kadar şeyi abiye giymem şart olduğu için yazdım neyse konuya geliyorum. Abiyeler olmuş dünya paraa, kendime alamam anca çakıla harcarım kızlara dedim ki kendi nişan elbisemi gşycem o gün. Nişanlanırken 52 53 kiloydum. 55 kilo bile olsam girerim içine diye düşünüyorum. 3.5 ayda 20 kilo vermem gerekiyor. Ve şu an zayıflamaya çalışan aramızdan bir arkadaşım bana dedş ki veremezsin hayatta olmaz imkansız yapamazsın dedi. Bana dedi beni hiç tanımamış can arkadaşım benim gaza getirmeye çalışıyor zaar, bi yandan da ciddi ama. Veririrm dedim. Veremezsin dedi. Dedim vercem giycem onu. Not: veremezsem çıplak gitcem galiba durum vahim neyse bu arkadşım bana sen bu kadar sürede o kiloyu ver sana kul köle olcam dedi. Eğer yaparsam 1 gün kulum olcak yapamazsam ben ona olcam ne diyorsunuz? Sizce şubat sonuna olur muyum 55? Var mı bende o kiloyu vercek toto azim?
Evet diyet yapan arkadaşım dediHangi ifadeyi birakayim sastmayni anda tüm ifadeler hatta bide bu hem düşünüyorum 20 çok uçuk bir rakam hem düşünüyorum bu kız zaten hep uçuk kilolar veriyor hem kim o iddelasan onun merakı var kesin diyetlikadındır o ne diim bilemedim izleyip görücez diyorum
Aynen canm bende doğuma 80ile girp 20 kilo veren biri olarak o arkadaş gibi gram gram verenlerdenimEvet diyet yapan arkadaşım dedio da 20 kilo verdi mesela ama marttan beri. Gram gram gidiyo diyo. arada diyeti bozup birkaç kilo aliyo sonra yine başlıyo vs. böyle bakınca 20 uçuk rakam evet ama yapabilrim diyorım inanıyorum. Bakalim hep beraber görcez. Çok büyük konuştum tükürdüğümü yalayamam
Çok heyecanlııAynen canm bende doğuma 80ile girp 20 kilo veren biri olarak o arkadaş gibi gram gram verenlerdenimdedigi gibi gidişat seklide oyle oluyor ama sen hiç duraksamadan ara vermeden 3.5 ay aralıksız yaparım diyorsan sen de o cevher var sen yaparsın şu önümüzdeki 2haftada düz 70kiloya inersen geriye tam 3 ay ve 15 kilo kalmş olur oda ayda 5kilo demek oluyor onuda sen kesin verirsin onun için ilk hedefin 2haftada 70e inmek olsun
Sen veririsin kuzum :) metonun maşallahı var sporda yapıyorsun 29 şubata çok var 2 ayda 15 kilo verilir 1,5 ayda da 5 kilo versen hedefe ulaşmış oldun :)Kızlarrr29 şubatta çookk yakın arkadaşımın nişanı var. İlkokul arkadaşlarımdan biri evlenen. Bizim bu kız grubunun bağı hiç kopmadı, hala her gün konuşur ailecek görüşürüz. Gelinin koz kardeşiyim abiye giycem mecbur bu kadar şeyi abiye giymem şart olduğu için yazdım neyse konuya geliyorum. Abiyeler olmuş dünya paraa, kendime alamam anca çakıla harcarım kızlara dedim ki kendi nişan elbisemi gşycem o gün. Nişanlanırken 52 53 kiloydum. 55 kilo bile olsam girerim içine diye düşünüyorum. 3.5 ayda 20 kilo vermem gerekiyor. Ve şu an zayıflamaya çalışan aramızdan bir arkadaşım bana dedş ki veremezsin hayatta olmaz imkansız yapamazsın dedi. Bana dedi beni hiç tanımamış can arkadaşım benim gaza getirmeye çalışıyor zaar, bi yandan da ciddi ama. Veririrm dedim. Veremezsin dedi. Dedim vercem giycem onu. Not: veremezsem çıplak gitcem galiba durum vahim neyse bu arkadşım bana sen bu kadar sürede o kiloyu ver sana kul köle olcam dedi. Eğer yaparsam 1 gün kulum olcak yapamazsam ben ona olcam ne diyorsunuz? Sizce şubat sonuna olur muyum 55? Var mı bende o kiloyu vercek toto azim?
Canim allahtan nisanmisSen veririsin kuzum :) metonun maşallahı var sporda yapıyorsun 29 şubata çok var 2 ayda 15 kilo verilir 1,5 ayda da 5 kilo versen hedefe ulaşmış oldun :)
29 şubata da çok güldümyazık 4 senede bir evlilik yıldönümü kutlayacaklar
Canim böyle devam edersen verirsin, illaki bi zaman sonra azalacak kilo vermen ama o zaman gelene kadar verebildiginin maksimimunu verdinmi tamamdir bu isÇok heyecanlıızamanında iki ayda 15 kilo vermişliğim var. Şimdi hedef biraz daha zor. Bu yüzden de daha eğlenceli
nişan mı düğün müCanim allahtan nisanmis
Sen veririsin kuzum :) metonun maşallahı var sporda yapıyorsun 29 şubata çok var 2 ayda 15 kilo verilir 1,5 ayda da 5 kilo versen hedefe ulaşmış oldun :)
29 şubata da çok güldümyazık 4 senede bir evlilik yıldönümü kutlayacaklar
Ben şimdiden düşüneyim, benim için en fazla napabilir acabaCanim böyle devam edersen verirsin, illaki bi zaman sonra azalacak kilo vermen ama o zaman gelene kadar verebildiginin maksimimunu verdinmi tamamdir bu is, birde yagdan vermeye bak sen, bölgesel sporda yaparsin 69 lari gördügün zaman ohhh misss sonra 1 gün boyunca arkadasini katya gibi kullanirsin
İnşallah kuzummmKizilbodur bu şekilde devam edersen bencede istediğin kiloya ulaşırsın. Hem kilo verirken spor da yapıyorsun. Vücudun sıkılaşarak inceliyorsun. Belki 52 55 olmadan da o kilolarda giyersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?