- Konu Sahibi esmergirl356
-
eger biraz araniz açilmis gibi olduysa.. konusmuyosaniz bi 10 Gündür:1no2:fisfisfis:1no2:
karsi tarafin kafasi karisik ise duygularindan ..( ama Bos DEGIL) kiz da öyle ise..
ama yine de kiz konusup Ayrilmamak isterse ????
Nasil Davranmalidir ??
Ne Yapar sizce..?
o kisiye onun kaybetmekten korktugunu anlamasi için...mafoldumben
Kaybedince insan sevdigini anlar derler ya ..( ben zaten seviyorum )
ama sizce karsi taraf kaybetti diyelim .. özlemismis midir ?? nerden anlayabiliriz ki gerçi?
YARDIM ederseniz kizlar çok sevinirimm ...:çok üzgünüm:
eger biraz araniz açilmis gibi olduysa.. konusmuyosaniz bi 10 Gündür:1no2:fisfisfis:1no2:
karsi tarafin kafasi karisik ise duygularindan ..( ama Bos DEGIL) kiz da öyle ise..
ama yine de kiz konusup Ayrilmamak isterse ????
Nasil Davranmalidir ??
Ne Yapar sizce..?
o kisiye onun kaybetmekten korktugunu anlamasi için...mafoldumben
Kaybedince insan sevdigini anlar derler ya ..( ben zaten seviyorum )
ama sizce karsi taraf kaybetti diyelim .. özlemismis midir ?? nerden anlayabiliriz ki gerçi?
YARDIM ederseniz kizlar çok sevinirimm ...:çok üzgünüm:
anlamadimki bise:uhm:yani sen seiyosun ayrilmak istemiyosun,ama erkek arkadasin ayrilmak istiyo oylemi????????
ayrılmak isteyene kal demem,kazanmak için hiç çabalamam bile..gururlu olun lütfen..seviyorsa o sizin arkanızdan gelsin..
valla bizde sevgilimle ara vermiştik kafamı toplamam dinlemem lazım cok yoruluyorum artık dedi.. kendi kaybetti diye düşünmüştüm cook cook seviyorum seviyodumm.. ama asla hayır gitme seviyorum diyemedim giden gider gittiği gün biter.. ara verdik eve geldim asla aramadım bekle o arasın seviyosa zaten gelir 10gün uzun bi süre 2gün içinde yaptığı hatayı telafi etmişti aşkım.. sen beklee yerinde olsam aramam cünkü ilerde bi kavganızda ben değil sen bana geldin der.. o yüzden bırak sana o gelsin..bi söz vardır sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıstır diye cok doğru bi söz aynen katılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?