Ayrilmak istemiyorum...

nese28

Dal rüzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere..
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2007
129
4
296
- Yurtdışı
Sevgili Hanimlar,

fikirlerinize, görüslerinize ihtiyacim var.
Bir yildan fazladir bir iliskim var.Ilk aylar cok güzeldi, evlenmeyi düsünüyorduk. Ilk aylarda hemen hemen hergün görüstük, cok güzel zamanlar yasadik. Birbirimize cok yakindik. O benim ailem ben onun ailesi hakkinda hemen herseyi biliyorum/biliyor. Sonralari ( 3ay gibi sonra) ufak tefek degisiklikler olmaya basladi. Kücük mevzularda o da bende kendimizi elestirmis hissetmeye basladik. Inceden inceye devam etti bu. Ben bunlari ona söylemedim. Üzmeyim kirmayim, sorun olusturmayim diye. Ama bu gariplikler devam etti malesef. "Evde uyuya kalmisim", "Telefonumu unutmusum" gibi seyler benim güvenimi sarsti. Bundan 3ay önce konuyu actim. Aramiz soguyor, birseyler var dedim. Sorun ne ise cözelim dedim. "Bence sorun yok, hersey iyi gidiyor" dedi ilk basta. Sonra bilmiyorum neden böyle demeye basladi, ve en sonlarda hep beni sucluyosun, acigimi ariyorsun diyordu. Üstüne üstlük dogum günümü unutunca ( kendi bunu kabul etmiyor) benim sabrim tamamen tükendi ve malesef kavga ettik. Kavgadan üc gün sonra yurtdisina cikti, gitmeden görüsmedik!
Ama o gitmeden ben msj yazdim, cevap verdi. Normal di yine hersey. Sonra yine sesi kesildi. Tekrar yazdim, belirsizlik var, acik konus diye. Cevabi su oldu: Haklisin ben seni üzüyorum, daha görüsmeyelim!
Yikildim, kirildim. Ama bu kadar kolay kaybetmek istemiyorum.
Döndügünde yine arar diye umut ediyorum. Aramazsa ben aramak istiyorum. Burc özelliklerini okudum, cok inatci diye geciyor. Benim onu istedigimi görürse bir sans daha verebilirmis..( Kendisi boga burcu)
Sizce fikirlerim dogrumu?

Evlenmeye gidecek bir potansiyel göremedim bu ilişkide. Bence vakit ve sabır harcamayın boş yere.

Burçlara göre mi hareket edeceksiniz?
Siz kaybetmek istemiyorsunuz ama o sizi gözden çıkarmış bence.

Ailede saglik sorunlari vardi, birde ben tutturdum sorunlari cözelim konusalim diye. Biraz fazla oldu diye düsünüyorum. Daha önceleri güzel vakit gecirmemiz icin elinden geleni yapti. Benimde zaman zaman uygun olmayan hareklerim oldu actigim konulara kulak asmadikca..

Boğa burcu sevgilim olmuştu.
Severse asla bırakmaz ve sahiplenir.
Ama sevgisi biterse açık yüreklilikle söyleyemez.
Oyalar da oyalar.
Bana demişti ki ben 10 yıl (yok artık) evlilik düşünmüyorum.
Bende bastım tekmeyi.
Benden 1 yıl kadar sonra bi kız arkadaşı olmuş.
Twitter’da şey muhabbeti döndürüyordu.
“Ne zaman istemeye geliyoruz”

Seven insan günde on kere (abartmış olabilirim!) arar, kaybetmek istemez. Sevgiliniz kaç gündür aramıyor? Bence o sizi çoktan gözden çıkmış. Burçlara da çok güvenmeyin. Hatta hiç güvenmeyin!

Burcuna göre diyorum adamdan geçmiş artık. Başka bir hedef var şu an onun önünde.

Seven insan günde on kere (abartmış olabilirim!) arar, kaybetmek istemez. Sevgiliniz kaç gündür aramıyor? Bence o sizi çoktan gözden çıkmış. Burçlara da çok güvenmeyin. Hatta hiç güvenmeyin!
En son dün yazistik. "Ne sen üzül ne de karasizlikta kal" diye bitirdi mesajini..

Onun hal ve hareketleri için onu haklı çıkaracak sebepler aramayı bırak ve yoluna bak tatlım. Seviyorsun, üzgünsün evet ama bırak. Giden gitmiş.. Üzülmeye bile değmez inan. Karşına daha niceleri çıkacak.

Ya boşverin, burç yorumuna göre hayatınızı yönlendirmeyin .. Adam zaten açık olmuş ve bitirmiş biraz gururunuz kendinize olan saygınız varsa sakın ama sakın yazmayın aramayın ..

Gururumu yikacak birsey yapmadim. Cözüm ariyorum sadece. Siradaki gelsin yapmak istemiyorum!

Benim de vardı bi tane 7 yıl evlilik düşünmüyorum diye 1 sene sonra evlendi şimdi çocukları okula gdiyor ben yeni evlendim bu erkeklere hiç güven olmaz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…