Ayrilmak istemiyorum...

bence acik bi sekilde ayrilmis sizden. daha fazla zorlamayin. kendinizi kucultursunuz adamin gozunde. sizi istemeyen adam kalmaz, hadi kalsa da mutlu edemez.
iliskiler iki tarafin istegiyle basliyor ama ayrilik icin bi kisi yeterli.
not:boga burcu kadini

Pardon canım gurur yok mu sende. Görüşmeyelim demiş her yerden iletişimini kes umursamayanı umursama.

Benimki de aynı sebepten aslında sebepsiz yere gitmişti. Çünkü kafasında olmayacagimiz ve birtakım sorunlar belirmis ve bana bunu acmadan çözümü sevdiği halde ayrilmak olarak bulmuş. Emin misin vs dedim değilim ama mecburum dedi. Normalde "uf sevmiyosun iste hadi bay" diyen ben ısrar ettim neden dedim. Sonra döküldü. Şimdi aramız çok iyi yani dönmesi imkansız değil. Bi Turkiyeye donsun görüşün.

Aa benimki de boğa erkeği bunların hepsi aynı demekki

Bence bahane bulma kendine biz kadınlar hep bunu cok yapıyoruz ama şöyleydi böyleydi diye. Seven erkek her halükarda seviyor.

Ben de boğa burcuyum ama yazacaklarımın burçla alakası yok. Birlikte oldugum kişi bana sorun var, belirsizlik var dese sinirlenirim. Araya soğukluk girmiş olabilir, bunu sorgularak çözemezsiniz. Zamanla düzelmiyorsa ayrılırsınız. Sorgulama sadece ayrılığı öne çeker. Seviyorsunuz anlıyorum ama çocuk gibi ilgi bekliyorsunuz ve bu yüzden uzatmadan sizinle ayrılmış. Dilerim gelecekte beklediğiniz ilgiyi gösteren biriyle olursunuz.

Beraberlikte konusulmasi bence gayet normal birsey. Birseyler varsa söylemeyip, nereye kadar giderse diye beklemek cok mantikli gelmiyor bana. Ama herkesin düsüncesi farkli tabi..
Ve yine beraber olunan kisiden ilgi beklenmiyorsa o bir ilisiki degildir, bence..
Bunun cocukluk ile alakasini görmüyorum..

Benim de vardı bi tane 7 yıl evlilik düşünmüyorum diye 1 sene sonra evlendi şimdi çocukları okula gdiyor ben yeni evlendim bu erkeklere hiç güven olmaz yanii

bizde de tam tersi oldu o hala bekarmış ben evlendim

3. Kişi olabilir
Biz kadınlar telefonu çantamızı unuturuz ama
Erkekler biraz zor unutur
Ne bileyim bana bahane gibi geldi
Çıkar yakında kokusu

Bence siz sessiz kalın zamana bırakın

Onu da düsündüm. Hergün gec saate kadar calisiyor. Hafta sonlari genelde beraberdik, nadiren görüsmedigimiz günler olurdu. Baska biri icin vakti yoktu aslinda..

Onu da düsündüm. Hergün gec saate kadar calisiyor. Hafta sonlari genelde beraberdik, nadiren görüsmedigimiz günler olurdu. Baska biri icin vakti yoktu aslinda..
İstedikten sonra bulur o vakiti tatlım
Sen üzülme güçlü dur ve dediğim gibi zamana bırak

Bu arada bişeylerle oyalan
Hep onu düşünme
Kitap oku film izle
İmkanın varsa şehir dışına çık

seni istemeyeni sen hıc ısteme canım. hayatında belırsızlıklere yer bıle verme. boga burcu kadını olarak dıyorumkı eger sevseydı boyle sacma sacma konusnmazdı . bosver hıc sallama emın ol o gerı donucek sana erkeklerın aklı sonradan basına gelıor ama ozaman da hıc cevap verme. ne sanıyor bu cocuk kendını hınt kumasımı

Bu adamda vazgecemediginiz ne? Sizi umursamamasi mi,deger vermemesi mi,sizi aramamasi,onemsememesi mi yoksa burcu mu? Siz bu kadar degersiz misiniz elbette hayir o zaman kendinizi kucuk dusirmeyin derim. Seven insan her firsatta arar firsat yaratir demekki istemiyor bu incitici olabilir elbette ama once siz kendinizie deger verin ki sonra karsinizdakinden deger bekleyin

Cok dogru yazmissiniz. Bunlar elbetteki de farkindayim..

Bu gun sizin cabanizla bitmese yarin inanin ki yine biter neden bu vazgecememek. Iliski iki kisiliktir tek tarafin cabasiyla olsa olsa zorlamadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…