Ayrilmak istemiyorum...

Kiz istemsizce guldum affet

Bence bu ilişki bitmiş yolunuza bakın

Biraz fazla irdelemissiniz.
Sorun var Allah sorun var...
Bırakın biraz,anin tadini cikarin. Erkekler düzdür dümmmmdüz. Sorun varsa söylerler
Kaldı ki evli değilsiniz nisanli değilsiniz adama mütemadiyen hesap sorma moduna geçmeyin.

Gülecek bir durumda degilim inanin.. Ve soru ciddi bir soruydu!

Sizi incittiysem kusura bakmayin ne olur. Adam demis ki gorusmeyelim yani kisaca bitmis. Siz hala burcuna takiliyorsunuz. Insanin kendine yaptigi kotulugu baska hic kimse yapamaz bunu da unutmayin olurmu. Size mutluluklar dilerim ama sizi hakedecek biri ile.

Bu burc olayi neden bu kadar ilgi gördü anlamadim. Disardan fikir almak istedim o yüzden bu yaziyi actim. O anlik bir düsünce ile burc bilgisinide ekledim, fikirlerimi anlatabilmek icin, hepsi bu.
Günlük hayatimda bu burc ne yapar diye karar kilmiyorum.
Yorumlariniz icin yinede tesekküler.

burçlara umut bağlamayın üzülürsünüz ... açık yürekli değil demek ki. kaçamak bitiriş mi olur.

Boğa burcu yapıştı mı bırakmaz. Kocam da boğa. Uyuyakalmış olabilir. Çok yaparlar. Ama sevse asla bırakmaz.
+1 ikimizde boğayız eşimde bende kesinlikle çok doğru bir tesbit olmuş sevdik ve senin tabirinle yapıştık ve evlendik
Konu Sahibi seviyorsa ve boğa erkeği ise biraz mücadele ile herşeyi yoluna sokabilirsiniz bol şans

Boga burcu erkekleri sinsi olur genelde

Boga burcu sabit bir burctur. Akrep,kova,aslan gibi yani degisime cok açık oldugunu söyleyemeyiz. Zaten marjinallik,delilik,ucuk kaçıklık bu burcta olmaz. Boga burcu erkekleri cok sinsi ve icten pazarlıklı olur. Inat yaziyormus internette,akrep in zıt burcudur zodyakta. Akrep daha inattir mesela. Boga burcu yalan soylemez ama cogu seyi saklar. Sakladığı gizledigi seyleri bulmak ve agzini yoklayip laf almakta senin kabiliyetine kalmış. O sakin görüntüsünün altinda da gayet edepsiz birisi yatar.Boga burcu cok insan tanıyorum. Kadin da var tanıdığım. Kadin o kadar asil,egitimli,luks duskunu ayni zamanda gorsen sanatçı gibi :) vay ne havali ne hanimefendi kadın dersin. Kibar birisi. Ağzından küfür de duydum
Zaten boga ve başak terbiyesiz olur. Ben esimi ilk gördüğüm an yüzüne baktığım an dedim ki bu cok küfürbaz ve saglam icici (icki alkol). Oyle de çıktı zaten. Goren herkes beyefendi zanneder ama trafikte oyle kufurler ediyor ki
(Esim basak)Ayrıca boga nin darbesi büyük olur. Gelir konu acarsin burda,kim bilir ne tezgahlar kurmuştur,neler planlamistir hicte saf degil
Zaten politikaci ve siyasetci olur. Kimseyle arasini bozmaz. Düşmanı yoktur. Ben boga burcu bir insanın kimseyle düşman oldugunu gormedim ama buna ragmen çokta kincidir.Uyuz oldugu kisi karşısına gelsin selam versin o da verir o derece kontrollu. Kimse hakkinda kötü konusmaz
Bunlar hiiic benim kalemim tipler degil. Evet burcunu öğrendin sıra simdi bu oğlanın tavirlarinda
Bildigin kaçmış ,hicbirsey soylemeden tartismadan kavga etmeden ya da seni suclamadan. Acik kapi birakmis yani. Yarin sana mesaj attiginda ondan nefret etme diye. Ne kadar sinsi goruyorsun dimi :) bu iliskiden bir cacık olmaz.duygusal biriysen,duygusal isteklerin varsa sana veremez bu kisi. Boga oldugu icin soylemiyorum anlattiklarindan ykla çıkıyorum. Buradaki bazi arkadaslar kiskanc demis evet kiskanc olur ama sizin yaptiginiz hicbirseyi unutmazlar ve ayni zamanda cok sabirli olurlar ve tembel :) cunku degisime açık insanlar degiller. Bazi kanunları ve hayat gorusleri var bunlarida kolay kolay degistirmek mumkun degil,kendi isterse ancak,kendisi de inadindan istemez zaten. :) konu sahibi uzak dur. Nesini sevdin bu dangalagin? Yok uyuyakalmis yok bilmemne.

Ne ettin gömmüşsün koskoca burcu :))) boğalar bencildir. Tembellik yapmayı severler ama çok çalışkandırlar. İnatlarından ölürler. Hele birşey söylenirse tersini yapmaya bayılırlar. Fizikleri çok güzeldir. Yemeğe bayılırlar. Çok sahiplenirler. Sabit fikirli dediği Dedikler daima haklılar. Özel günleri unutmazlar. Hediye çiçek yollarlar. Çok sabırlıdırlar. Aileye çok önem verirler. Aşırı sinirlidirler özellikle açken kaçın :) güven verirler ama maalesef işlerine gelmeyen konularda hep yalan söylerler. Beyaz yalan diyorlar bildiğin yalan işte.
İyi yanları: çalışkan, korur kollar, genelde sadık, aileye bağlı.
Kötü yanları: bencil, inatçı, sinirli, sabit fikirli, sonsuza kadar haklı

Bende gömdüm :)))

Seni üzüyorum diyen insandan başka sevecek insan mı kalmadı?
Burç özelligi inatsa sizin burcunda özelliginde gurur vardır bir bakın gözünüzden kaçmış olmalı

Senin onu sevmen, istemen iyi güzelde bu işler tektaraflı olmuyor ki. İnsan sevdiğini özlemez mi? arayıp sormaz mı? Daha ilişki aşamasında böyle yapan adam, evlenince değişmez. Hem adam ayrılmak için yol yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…