Ayrilmak istemiyorum...

Ben erkek arkadasinizin sizi ve iliskinizi yeterince kadar ciddiye aldigini düsünmüyorum. Sizi seven birisi ne olursa olsun seni üzüyorum ayrilalim demez. Hemen bitirebiliyorsa bilin ki orda bir sorun var. Kendinize haksizlik etmeyin ve önünüze bakin bence. Ayrica cok uzun bir iliski de degil, cok birsey kaybetmis de olmazsiniz. Telefonumu unuttum, uyuya kalmisim gercekten cok sacma bahaneler. Erkekleri bu denli yüceltmemeiz gerekiyor diye düsünüyorum. Size yeterince kadar ilgi ve alaka göstermiyorsa emin olun ki baska bir yerde size hakettiginiz sevgi ve ilgiyi gösterecek birisi var.

Kendinizi kandırmayın, adamın umrunda değilsiniz ve siz üsteledikçe sizden daha çok soğuyacak... zamanınıza yazık etmeyin...

Bu ne saçma sapan bir genelleme... Eşinizin küfürbaz ve terbiyesiz olmasını nasıl burcuna bağladınız gerçekten pes doğrusu... Ayrıca "Zaten boga ve başak terbiyesiz olur" diye düşünmeniz aslında sizin sabit fikirli olmanızdan kaynaklanıyor.

Bu kadar üstüne düşülecek bir adam görmüyorum ben aramayın kabullenin bence

Sadece ilk 3 ayi guzel bir iliskiymis. Sonunda adam sizi birakmis. Simdi ne diye onu geri isteyeceksiniz ki? Gelsin sizi biraz daha uzsun diye mi? Simdi gelse (siz istiyorsunuz diye) her kavgada “e ben sana soyledim seni uzuyorum diye” diyecek.. ipleri bu kadar cok elinizden birakmayin

Ben hic sabit fikirli değilim,cogu görüşüm zamanla da değişti. Istiyorsaniz bir inceleyin,cevrenizdeki badak ve boğaları yuzde 90 i küfür eder ama dışarıdan cok kibar ve terbiyeli gözükür ve ben cok insan tanıdım

ama oyleler su yazdiklariniz tamamen dogru ama birseyi atlamışsınız bazen bogalar karşılık bekleyerek yaparlar bunu :)

Bir tane boğa sevgilim olmuştu eskiden resmen onun karakterini anlatmişsin bu kadar olur.adam bencil ve inadından ölecekti ama çok calişkandi ve aileci

Birbirinizin aile sırlarını yada evde yaşanan olayları neden birbirinize anlatıyorsunuz ki ? Ne gerek var bu kadar ıcerde olmaya karşılıklı olarak ?

Bu arada ben de boğa burcuyum ,birşey benim için bittiyse geri dönüşü yoktur .hep uçlarda olan bir yaşamım var ,normali sevmiyorum .ayda 3-4 kez şehir dışına çıkıyorum ,herseyden sıkılıyorum .ayrıca BURÇLARa da inanmam :)

Aile sirlarindan bahsetmedim ben eger beni kastediyorsaniz..

Herkes icin aynisi gecerlidir. Bittiyse geri dönüs olmaz, tekrar yürümez diye bilinir..
Bunun icin gercek bir sekilde bitirmek lazim diye düsünüyorum. Yarim yamalak sözlerle degil.
Karsilikli konusarak.. Acik kapi birakip, top simdi sende, nasil davranicak bakalim diye geri cekilmekle degil..

Ay o kim ki size şans verebilirmiş pardon? Bir egoist uğruna kendi değerinizi kaybetmeyin lütfen..

Bence herkes için geçerli değil .öyle olsaydı kocamı / sevgilimi kaybetmek istemiyorum diye konular açılmazdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…