Ayrılmak istemiyorum

Baba oğlunun arkasında anladığım kadarıyla ( yanlış anladıysam kusura bakmayın uykusuzum) kız nerede?
Ya ben tacizci ogula destek olup madur kızı saf dışı bırakan biriyle hayatımı devam edemezdim. Tamam evlat ama madur olan da evlat. Off mantık ve duygusal olarak da anlayamıyorum.

o kızın yerınde olsam aıleye hergun kin kusar beddualar ederdım
baba kızını oglu yuzunden eve alamıyor degıl
baba kızına yasattıgı yuzunden eve almıyor oglunu olmalıydı
tutsun ogluna bır ev . ıse gırsın cocuk odesın yemesını ıcmesını faturasını
baba ev kırasını odesın
cocugun burnu surtsun bır yalnız kalsın kımsesız
baba sart kosssun tedavı olacaksın yoksa sılerım red ederım senı bes parasız sokaga atarım desın

kızın ne sucu var evden uzaklastırılan o oluyor saka gıbı
Cocuk babayı takmıyor ki, okulu bile kabul ettirememısler

Baba oğlunun arkasında anladığım kadarıyla ( yanlış anladıysam kusura bakmayın uykusuzum) kız nerede?
Ya ben tacizci ogula destek olup madur kızı saf dışı bırakan biriyle hayatımı devam edemezdim. Tamam evlat ama madur olan da evlat. Off mantık ve duygusal olarak da anlayamıyorum.
Kızı konusahıbının annessı bakıyomus. Magdur olan kız evden giden de kız.

kıza konu sahıbının annesı bakıyormus
tacızcı cocugun kımseyı umursadıgı yok babanın bır otorıtesı yok cocuk zerre umursamıyor
yanı olan kıza oldu yıne

o kızın yerınde olsam aıleye hergun kin kusar beddualar ederdım
baba kızını oglu yuzunden eve alamıyor degıl
baba kızına yasattıgı yuzunden eve almıyor oglunu olmalıydı
tutsun ogluna bır ev . ıse gırsın cocuk odesın yemesını ıcmesını faturasını yapsın hammallık enerjısını faydalı seye kullansın lagım temızlesın ınsaatda taş tasısın
baba ev kırasını odesın
cocugun burnu surtsun bır yalnız kalsın kımsesız
baba sart kosssun tedavı olacaksın yoksa sılerım red ederım senı bes parasız sokaga atarım desın

kızın ne sucu var evden uzaklastırılan o oluyor saka gıbı
Dedikleriniz kısmen doğru ama çocuğu tanımıyorsunuz. Ayrıca kızı uzaklaştırmadı mecburiyetten kızı anneme verdik ayrıca annem çok yakın 1 sokak var arada ve kız annem de çok mutlu buraya gelmek istemiyor bazen de eve gelmek istiyorum diyor

Dedikleriniz kısmen doğru ama çocuğu tanımıyorsunuz. Ayrıca kızı uzaklaştırmadı mecburiyetten kızı anneme verdik ayrıca annem çok yakın 1 sokak var arada ve kız annem de çok mutlu buraya gelmek istemiyor bazen de eve gelmek istiyorum diyor
sız konunun ıcınde fazla durdugunuz ıcın objektıf dusunemıyorsunuz

Cocugu tanısak fıkrımızde ne degısırdı sizce?

Ben orta okuldayken ablamın bir arkadaşı ablama derdini anlatıyordu. Geceleri abisi yanına gelmiş. O kadarını duymuştum gizliden . Yıllarca o abiye nefret duymuştum. Ben üniversiteye giderken o abi trafik kazasında öldü. Ben çok mutlu olmuştum bir pislik gitti diye. Bilmiyorum ailesinin haberi varmiydi. Ablam da bunu duyduğumu hala bilmez. Yaklaşık 25 yıldan fazla mevzu

sız konunun ıcınde fazla durdugunuz ıcın objektıf dusunemıyorsunuz
İlk günler sosyal hizmet yetkilileri özel psikologlar beni tanıyınca eşimin ve çocukların çok sanslı olduğunu iyi hayatlarında olduğumu söyleyip tüm yetkililer duyarlılığımdqn dolayı tebrik ediyorlardı. Ama ben 1 yıldır bu sorunlarla bırakın objeektifliğimi sağlımı dahi yitirdim

Ben orta okuldayken ablamın bir arkadaşı ablama derdini anlatıyordu. Geceleri abisi yanına gelmiş. O kadarını duymuştum gizliden . Yıllarca o abiye nefret duymuştum. Ben üniversiteye giderken o abi trafik kazasında öldü. Ben çok mutlu olmuştum bir pislik gitti diye. Bilmiyorum ailesinin haberi varmiydi. Ablam da bunu duyduğumu hala bilmez. Yaklaşık 25 yıldan fazla mevzu
Kızla gorusuyor musunuz peki hala?

bırde bır acı konu daha var
cocuk sadece 4 ay ıcerde kalmıs
sen tut kardesını tacız et ama 4 ay sursun ceza
al ıste... bırde burdan yak
Yok ya uykum acildi. Kardeşiyle aynı eve gönderen adalet sistemine, bunu kabul eden ebeveyne söyleyecek çok lafım var ama bende kalsın.

Ciddi mana da konuyu hayretler içinde okudum öncelikle sizi Takdir ediyor ve saygı duyuyorum sizin iyi niyetli olduğunuzu görüyorum ben ailenizin en az sizin kadar muhteşem olduğunu düşünüyorum ancak bir kız çocuğu üstelik yaralı aile parçalandıktan sonra kardeşler birbirine destek olup bir olacaklarına en büyük hatayı yapmış abi o kısma zaten diyecek söz bulamıyorum ama bir kız çocuğu hiç tanımadığı insanların arasına nasıl bırakılır ya orda da başına bir iş gelse ne olacak kim verecek hesabını evde olması gereken kesinlikle o yaralı kız çocuğu Emin’im ki kızın psikolojisi hatayı ı yaptı cezayı ben çekeuim abisiyle arasının iyi olduğundan bahsetmişsiniz ne yapmasını bekliyorsunuz evde yan gelip yatan o başkasının evinde diken üstünde duran o siz bile olayı normalleştirirken çocuk yaşta taciZe uğrayan kıxın olaya nasıl tepki vermesini bekliyorsunuz evet ailenizin yanında eminim çok rahattır sizden bile iyi bakıyor olabilirler ama orası kan bağı bile olmadığı bir ev lütfen dediklermi yanlış anlamayın (cümleler de hata olabilir bir sinirle hemen yazdım kusura bakmayın)

İlk günler sosyal hizmet yetkilileri özel psikologlar beni tanıyınca eşimin ve çocukların çok sanslı olduğunu iyi hayatlarında olduğumu söyleyip tüm yetkililer duyarlılığımdqn dolayı tebrik ediyorlardı. Ama ben 1 yıldır bu sorunlarla bırakın objeektifliğimi sağlımı dahi yitirdim
sızın yerınızde olsam bosanır kız cocuguna yardım etmeye devam ederdım
o adamdan eş de olmaz baba da
gelecegınız yok o adamla zaten en bastan olmaması gereken evlılıkmıs kızın sansı sızmıssınız onun kaderı ıcın olmus evlılıgınız sız olmasanız tacızcı abıyle aynı evde kaynasacaklardı ! esinizin tabırıyle

Mecburiyetten kızı anneme verdik diyorsunuz da buradan nasıl görünüyor biliyor musunuz?
Eşiniz sorumsuz, basiretsiz adamın teki.
Siz de onu sevdiğiniz için kızı kendi annenizin yanına gönderecek kadar özverilisiniz.
Bundan daha vahim olan su ki, okullar açılınca kız yanımıza gelecek, oğlan annemde kalacak diyorsunuz.
Siz iyi misiniz gercekten? Annenizi kız kardeşini taciz eden bir gencle bırakmayı düşünecek kadar aklınız durmasin lütfen.

Evet o genç de topluma kazandırılmalı, ben onu kınamak istemiyorum ama kusura bakmayın midem almaz oyle biriyle ne ayni evde yaşamayı, ne de annemle yaşatmayı.

Kızı siz doktora götürüyorsunuz, oğlanla siz konuşuyorsunuz. Eşiniz olacak şahıs ne yapıyor peki? Babalık yapıyor mu sizce?
Yaşınız yeterince olgun, aklı başında bir insansınız.
Oturun siz düşünün ne yapmanız gerektiğini.

Back
X