kardesler kaynaşmalıymıs daha o cumleyı gormedınızBabası bidaha yapmaz dıyomus emınmıs
tam su kosede fenalasmalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardesler kaynaşmalıymıs daha o cumleyı gormedınızBabası bidaha yapmaz dıyomus emınmıs
Valla arkadaşım bence ayrıl hatta yapabilirsen kıza da yardımcı ol. Oğul herşeyi yapıyor bir de tedaviyi red ediyor. Simariklik. Babası da arkasında. Normal değil ya.Tam olarqk dediğiniz gibi eşim piskoloktan etkilendi bir de olaydan sonra oğlu intihara kalkıştı ceza evinden sonra iyice piskolojisi çöktü derken eşim çaresiz kaldı. Çocuk cezasını çekti tahliye oldu. Ancsk piskoloğa devsm etmedi artık ben resti çekip ayrı eve koyacağım yada bir yolunu bulacağım yada boşanıcam çok yıprandım
O gerçekten mı? Okumadım hakikatten. Ne desek bos, Kucuk kıza anca dua edebilirizkardesler kaynaşmalıymıs daha o cumleyı gormedınız
tam su kosede fenalasmalık
Bunu diyen psikologlar maalesef. Kardeş bağı koparulmadan her ikiside çocuk olduğu için kontrollü görüştürülmeleri tedavileri için olağan davranmalıymışızO gerçekten mı? Okumadım hakikatten. Ne desek bos, Kucuk kıza anca dua edebiliriz
Okey ben kabul etmiyorum bufikrı. Psikolog dedi diye mantıklı ve dogru bulmak zorunda degilimBunu diyen psikologlar maalesef. Kardeş bağı koparulmadan her ikiside çocuk olduğu için kontrollü görüştürülmeleri tedavileri için olağan davranmalıymışız
Sizin öneriniz nedir? Abinin topluma kazandırılması gerekmez mi. O da çocuk yaa.
Bakın o çocuğa devlet cezasını verdi. Çocuğun gidecek yeri yok intihar eğilimi olduğu için yada niye biliyorum devletin piskoloğu ayrı eve koymayın dedi. Bizde caresizlikten kızla aynı evde tutamayapımıx için annemin yanına verdik ama evimix çok yakın olduğu için her gün beraberiz evet buda yeterli değil ve ben artık yoruldum. Devlet koruyucu aile dedi hatta maaşlı falan yakın akrana olsun cocuk yabancı yanımda kalmasın dedi. Bizdr hiç resmi prosedüre falan girmeden annem destek verdi.Mecburiyetten kızı anneme verdik diyorsunuz da buradan nasıl görünüyor biliyor musunuz?
Eşiniz sorumsuz, basiretsiz adamın teki.
Siz de onu sevdiğiniz için kızı kendi annenizin yanına gönderecek kadar özverilisiniz.
Bundan daha vahim olan su ki, okullar açılınca kız yanımıza gelecek, oğlan annemde kalacak diyorsunuz.
Siz iyi misiniz gercekten? Annenizi kız kardeşini taciz eden bir gencle bırakmayı düşünecek kadar aklınız durmasin lütfen.
Evet o genç de topluma kazandırılmalı, ben onu kınamak istemiyorum ama kusura bakmayın midem almaz oyle biriyle ne ayni evde yaşamayı, ne de annemle yaşatmayı.
Kızı siz doktora götürüyorsunuz, oğlanla siz konuşuyorsunuz. Eşiniz olacak şahıs ne yapıyor peki? Babalık yapıyor mu sizce?
Yaşınız yeterince olgun, aklı başında bir insansınız.
Oturun siz düşünün ne yapmanız gerektiğini.
yooooo hicde öyle degil, yazdiginiz diger yorumlari bi okuyun. ya yazik o tek yapamaz, ona kiyamaz, o da daha cocuk, onada yazik, bilerek yapmamistir ki tarzinda yorumlariniz.Hayır eşimin dünyası yıkıldı hala oğlunun yüzüne bakmıyor evliliğimiz mahvoldu ve kızını aptal oğlu yüzünden alamıyor hiç bişey ordan görünďüğü gibi değil
Görüşmüyorum . Ablamın arkadasiydiKızla gorusuyor musunuz peki hala?
Şuan görüşmüyorum. O zaman duyduğumu bile gizlemiştim. Ablama olan güveni yikilmasin diye. En son duyduğum eşinden boşanmış. Şuan 43 yaşındayım ben bu olayı duyduğumda ki duyduklarimin ayrıntılarını anlatmıyorum ortaokuldaydim. Hala unutamiyorumKızla gorusuyor musunuz peki hala?
acıkcası ben o kısının psıkolog oldugundan veya gercekten oyle cumle kullandıgından suphelıyım yanlıs anlasılma varOkey ben kabul etmiyorum bufikrı. Psikolog dedi diye mantıklı ve dogru bulmak zorunda degilim
Katılıyorum ancak öz anneleri olmadığım için bende bi yere kadar karıştım. Eşime baskı yapıp oğlunu evden gönderse idim bişey olduğunda kahrolurdumOkey ben kabul etmiyorum bufikrı. Psikolog dedi diye mantıklı ve dogru bulmak zorunda degilim
Anlattiginiz gibiyse annenize minnet duyuyorum babasının yapamadığini yapıyor. Helal olsunDedikleriniz kısmen doğru ama çocuğu tanımıyorsunuz. Ayrıca kızı uzaklaştırmadı mecburiyetten kızı anneme verdik ayrıca annem çok yakın 1 sokak var arada ve kız annem de çok mutlu buraya gelmek istemiyor bazen de eve gelmek istiyorum diyor
Bunu ben değil uzmanlar diyor. Mahkemede suçlu değil suça sürüklenen çocuk olarak mahkemeye çıktı..hayatım da ilk kez mahkemeye çıkan beni oradaki herşey çok etkiledi oradaki başka tutuklu aynı tacizden 12 yaşındaki çocuklar falan vardı.Hala daha o da cocuk topluma kazandırmayalım mı dıyor? Konu sinirlerimi bozdu
Bakın o çocuğa devlet cezasını verdi. Çocuğun gidecek yeri yok intihar eğilimi olduğu için yada niye biliyorum devletin piskoloğu ayrı eve koymayın dedi. Bizde caresizlikten kızla aynı evde tutamayapımıx için annemin yanına verdik ama evimix çok yakın olduğu için her gün beraberiz evet buda yeterli değil ve ben artık yoruldum. Devlet koruyucu aile dedi hatta maaşlı falan yakın akrana olsun cocuk yabancı yanımda kalmasın dedi. Bizdr hiç resmi prosedüre falan girmeden annem destek verdi.
kucuk yasta tacız eden cocuklar genelde baskaları tarafından tacız edıldıgı ıcın ogrenıyorlarmıs bılıyormuydunuz bunuBunu ben değil uzmanlar diyor. Mahkemede suçlu değil suça sürüklenen çocuk olarak mahkemeye çıktı..hayatım da ilk kez mahkemeye çıkan beni oradaki herşey çok etkiledi oradaki başka tutuklu aynı tacizden 12 yaşındaki çocuklar falan vardı.
kesınlıkle katılıyorumAyrıca çocuklar ortaksa bakım da ortak olacak. Bahsedilen çocuk 5 yaşında değil, 18 yaşında. Toplayacaktı oğlunun valizini, tutup kolundan götürüp annesine verecekti.
Oğlumuz kız kardeşine bu pisliği yaptı, kızımız benimle kalmak istiyor, ayni evde yasayamayacaklarina gore buyur oglunla ilgilen diyecekti.
Basiretli, sorumluluk alan bir adam bunu yapardi. Kızını hicbir akrabalık bağı bulunmayan birine göndermek yerine olması gereken buydu.
kesınlıkle katılıyorum
Bakın o çocuğa devlet cezasını verdi. Çocuğun gidecek yeri yok intihar eğilimi olduğu için yada niye biliyorum devletin piskoloğu ayrı eve koymayın dedi. Bizde caresizlikten kızla aynı evde tutamayapımıx için annemin yanına verdik ama evimix çok yakın olduğu için her gün beraberiz evet buda yeterli değil ve ben artık yoruldum. Devlet koruyucu aile dedi hatta maaşlı falan yakın akrana olsun cocuk yabancı yanımda kalmasın dedi. Bizdr hiç resmi prosedüre falan girmeden annem destek verdi.
akıl tutulması resmenVallahi sinir oldum uyku tutmuyor. Ben boyle bir adam gormedim kaç yasına gelmiş 18 yaşında evladı var bunu düşünemiyor mu bu insan? Bulmuş bence iyi niyetli, özverili kadını alsın baksın, ben de rahat edeyim diyor. Kızını dusunmeyen karisini mi dusunecek.