- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
ya bahane bulmayın artık, cahillik böyle bi şey değil. Kadın pisliğin teki.Kadın cahilliğin den öyle konuşuyor o kadar zavallı ben çocuklar diyorum o kardeşimi rahat bırak iki oğlum var diyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bahane bulmayın artık, cahillik böyle bi şey değil. Kadın pisliğin teki.Kadın cahilliğin den öyle konuşuyor o kadar zavallı ben çocuklar diyorum o kardeşimi rahat bırak iki oğlum var diyo
Kadın bu gün evet dediğine yarın hayır diyor. Psijolojisi bozuk ablasını dinliyor maalesefanneyi bir yere davet edin, eşinizle beraber oturun üçünüz konusun, teyzeyi dahil etmeden. Kadın kararını versin, harekete geçin.
Kadın bu gün evet dediğine yarın hayır diyor. Psijolojisi bozuk ablasını dinliyor maalesef
ya bahane bulmayın artık, cahillik böyle bi şey değil. Kadın pisliğin teki.
[/QUOTE
Aynen öyle o insanlar ile bşr daha muhatap olamam sinirlerimi bozdularO zaman 1 ay oğluyla yaşayıp 2. Ay vazgeçebilecek bir kadın. Ne diyeceğimi bilemiyorum, boyle insanların çocuk sahibi olmasindan nefret ediyorum. Siz anneyi dahil etmeden ev açıp oturtacaksiniz o halde yapacak birşey yok..
Olmaz, her açıdan çok tehlikeli, tedavi ettirmeleri şart.O zaman 1 ay oğluyla yaşayıp 2. Ay vazgeçebilecek bir kadın. Ne diyeceğimi bilemiyorum, boyle insanların çocuk sahibi olmasindan nefret ediyorum. Siz anneyi dahil etmeden ev açıp oturtacaksiniz o halde yapacak birşey yok..
Aynen öyle o insanlar ile bşr daha muhatap olamam sinirlerimi bozdular
Aynen öyle o insanlar ile bşr daha muhatap olamam sinirlerimi bozdular
Olmaz, her açıdan çok tehlikeli, tedavi ettirmeleri şart.
işte buna cahil denmez, tehlikeli pisliğin teki. Siz rahat bırakmasanız o kadın oğullarını salar üstünüze emin olun. O yılan yetiştirdi onları, kuzu olmaları çok düşük bir ihtimal.Ne bahanesi bulucam kadın kimki beni tehdit ediyot işte p denli cahil acınası yaratık teyze kalmışki tecavüz etsin banane dedi defalarca senin evinde sen düşün diyor
kız şu an aynı evde değilken bu süreci iyi yönetip gerekirse çocuk tedavi için yatırılıp ordan da rehabilitasyona gönderilmeli.tedavi ettirecekler zaten bildiğim kadariyla ama baba kişisi birseye yaramadığı için oğlunu kolundan tutup psikologa götüremiyor bile. Tehlike esas kiz icin bence aynı evde yaşamaması gerek
Teyze yüzsülükte nirvanaya ulaşmış. Öz anneleri değil de evlenmiş olduğu için siz mi bakacaksınız? Bu gibi kimselere cahil denmez. Arsız denir, çirkef denir denir de denir.Dün annesine dedim ki. Ev tutucaz arada gel kal onu bile teyzrsi engelliyor. Teyze annenin elinden telefonu alıp Evlendin eşek gibi bakacsksın diyor. İsterse tecavüz etsin bana ne diyor "öz teyze" bunu diyen ve bu cahil iğrenç teyze benim iki oğlum var diyip beni tehdit ediyor
Kız babasına çok düşükün herseyr rağmen çünkü babası anneme yanı kızının yanına uğramadan işe gitmez ama işte kız için durumundan dolayı herşey yetersiz. Abisinin bizde kalıp onun annemde kalma sevebini kıza beraber anlattık ama işte çocukişte buna cahil denmez, tehlikeli pisliğin teki. Siz rahat bırakmasanız o kadın oğullarını salar üstünüze emin olun. O yılan yetiştirdi onları, kuzu olmaları çok düşük bir ihtimal.
Babası oğlunu ikna edicek tedavi olmaya, gerekirse zorla yatırcaklar. Hepiniz ve herkes için risk bu çocuk. O kızcağız da babayı baba yerine koymuyor artık, duygularını bile saklıyor. Eşiniz oturup ağlasın haline, okutun bu mesajları da dank eder belki.
Anlıyorum sizi. Ancak eşim bana çok değer veriyor oğlu ile ilgili her seyi oda temizliği v.s ger şeyi o yspıyor bana yaptırmaz ben bazen yardım ediyorum. Asla bak demez sadece mecburum diyorSon gelişmeden sonra üzgünüm ki bütün sorumluluğun yükün sizin sırtınıza yükleneceğini düşünüyorum. 33 yaşında gencecik kadınsınız değer mi bunları çekmeye. Şuan kendi evladınızın başında size değer veren bir eşle birlikte olabilirdiniz.
Bakın bende sırf bu sebepten 3 sene oldu boşandım eşimin oğlu yüzünden ayrıldım, gördüğüm eziyetlerden sonra boşandım. Hayırlısı olan ayrılmak buna inanın böyle insanları ömrünüze yük etmeyin.Çok çok üzgünüm böyle konular okuyunca kendi yaşadıklarım boşa geçen senelerim aklıma geliyor.
Kız pazar günü evine dönecek norma. Pazartesi okul açılıyor ancak abiye çözüm bulamdığımız için 15 daha annem de kalacak. 2 tane çatı katı ev baktık sahibinden de bu akşam bakıcaz birini mutlaka tutucaz inşkız şu an aynı evde değilken bu süreci iyi yönetip gerekirse çocuk tedavi için yatırılıp ordan da rehabilitasyona gönderilmeli.
Kız kardeşine hallenen sana bana ne yapmaz??
güzel arkadaşım anlatabiliyor muyum acaba, bu çocuk tek başına olmaz. Tedaviye ikna değilse zorla bi yere yatırıp tedavisini olucak ardından rehabilitasyona gidicek. Çocuğu evden uzaklaştırmak asla çözüm değil, hele tek başına.. Evden gitsin de bi kafasından çıkın artık..Kız pazar günü evine dönecek norma. Pazartesi okul açılıyor ancak abiye çözüm bulamdığımız için 15 daha annem de kalacak. 2 tane çatı katı ev baktık sahibinden de bu akşam bakıcaz birini mutlaka tutucaz inş