Bakın ben bu konuya mesajımı yazıp takibi bırakacağım çünkü çok sinirlerim bozuluyor.
Sevgili konu sahibi arkadasim, kız için çok üzüldüm. Çocuk için de üzüldüm çünkü başında doğru dürüst bir anne baba olmadan, ihmal edilerek büyümüş.
Normal şartlarda sizin durumunuzda ben olsaydım, elimden geleni bir kez yapıp kenara çekilip beklerdim. Bakalım evlendiğim biri 18 yaşında 2 çocuk babası koskoca adam evlatlarının sorumluluğunu alıp, bana da çocuklarına da zarar gelmeden bir hayat sunabiliyor mu derdim.
Sizin durumunuzda mantıklı hangi insan olsa bunu yapardı. Çünkü bu bir evlilik. Siz o evde sosyal hizmet gönüllüsü, temizlik işçisi ya da çocuk bakıcısı değilsiniz. Siz o çocuklara olsa olsa bir abla olabilirsiniz.
Üzgünüm belki farkında değilsiniz, belki eşiniz iyi bir eş ama iyi bir baba değil. Çocuklarının tüm sorumluluğunu evlendiği kadına devredip kenara çekilip bekleyen, sana bırakıyorum diyen bir adam iyi bir baba olamaz. Eski eşi ve onun iğrenç zihniyetli ablasıyla sizi muhatap eden biri iyi bir eş de olamaz bana kalırsa ama, bu sizin tasarrufunuz artık ona birşey demek istemiyorum.
Lütfen sizden son ricam aklınızı başınıza toplayın. Belliki çok zeki, akıllı iyi bir insansınız. Bu hayatı böyle mi yaşamalıyım, böyle biriyle mi evli olmaliyim, boyle birinden çocuk sahibi olursam gelecekte beni neler bekler? sorularini kendinize sorun ve tarafsız cevaplar bulmaya calisin.. Allah yardimciniz olsun.