Ayrılmak istemiyorum

Kusura bakmayın

Kusura bakmayın yanlış ifade ettim eşim çok ilgili evde yardımcı ama işte çok çalışmak zorunda o neden ile ilgilenemiyor art niyetli değil

O halde esiniz yogunlugunu azaltsin evladına yoğunluk versin, o zaman çözülür mü dersiniz sorunlar? Yoksa yine aynı evde yasamak sorun olacak mi sizin icin ?

Sartlarinizi en iyi siz bilirsiniz, neyin olup neyin olamayacagini da.

Maalesef okumuyor okulu biz evlenmeden önce bıraktı. Kız kardeşine yaptığı bir hatadan dolayı 4 ay ceza evinde kaldı. Ancak çok iyi efendi kendi halinde bir çocuk ama çok içine kapanık yine ne bela getircek diye panik atak oldum o hapisane sürecini yüz kızartıcı bi suc olduğu için herkesten sakladık babası ile ben çok yıprandık. Yaşadıklarım çok yıprattı beni bu çocuktan dolayı eşimi çok sevi yorum çok mücadele ediyorum ama yan binada en azından oğlumina ayrı ev açtıramadım . Eşim srn bilirsin ayrı eve koy ama o ayrı evde yapacak bir çocuk değil diyip topu bana atıyot babası istekli olmayınca bende o riski alamıyorum sonra bakıyorum tek mücadele eden benim giden benim hayatımdan gidiyor

Kız kardeşine derken? Sizin evde yaşayan kız kardeşinden bahsetmiyoruz inşallah?

Maalesef okumuyor okulu biz evlenmeden önce bıraktı. Kız kardeşine yaptığı bir hatadan dolayı 4 ay ceza evinde kaldı. Ancak çok iyi efendi kendi halinde bir çocuk ama çok içine kapanık yine ne bela getircek diye panik atak oldum o hapisane sürecini yüz kızartıcı bi suc olduğu için herkesten sakladık babası ile ben çok yıprandık. Yaşadıklarım çok yıprattı beni bu çocuktan dolayı eşimi çok sevi yorum çok mücadele ediyorum ama yan binada en azından oğlumina ayrı ev açtıramadım . Eşim srn bilirsin ayrı eve koy ama o ayrı evde yapacak bir çocuk değil diyip topu bana atıyot babası istekli olmayınca bende o riski alamıyorum sonra bakıyorum tek mücadele eden benim giden benim hayatımdan gidiyor

Bu " hataya" maruz kalan kız kardeşin durumu nasil peki? Hala aynı evdeler, aynı şeyleri tekrar yaşıyorsa bu kızcağı?

Peki eşinizin ne yapmasını istiyorsunuz?
İnanın evladı ona da bişey diyemiyorum yapacağı bişey yok çok düşünüyorum ben çıkar yol bulamadım belki burada biri göremediğim bişeyi yazarda ufkum açılır dedim yani o kadar çaresizim.. son çare aile terapistine gideceğiz

Konu sahibi, 2 kardeşi birbirinden ayırmak istemek ne kadar kötü bişey.
Siz bile bile evlenmişsiniz.
Ne yani oğlan annesinde,kız bende kalsın.
Karpuz değil ki bu. Bunu istemem diğerini alayım. !

Anne veya baba’dan böyle bişey istemek,çok acı verici olmalı. Dilerim hiç bir anne baba bu duyguyu tatmasın. !!

Peki kardeşi onla aynı ortamda kalmak istiyor mu? Belki o kızcağız korkuyla yaşıyor.

Bu " hataya" maruz kalan kız kardeşin durumu nasil peki? Hala aynı evdeler, aynı şeyleri tekrar yaşıyorsa bu kızcağı?
Yüzeysel tacizmiş allahtan. Kız kardeşini annesi ve halaları istemediği için benim annem de kalıyor maaleaef. Çocuk güven teşkil etmediği için maalesef hala aynı evde ben bırakamıyorum ancak eşim artık öyle bir sorun olmayacağını düşünüyor. Bu kısımda çok çatışıyoruz eşim duygusal bakıyor

Oğlunda neden zorlanıyorsun ki 18 yaşında ergen kendi çocuğun oldaydı da aynı sorunları yaşayacaktın erken çocuğunda sana karşı bir tavrımı var seni mi istemiyor tam olarak sorun nedir bence ergenlikten olabilir merak etme üniversiteye gidince rahat edersin sonra evlenir kendi yoluna bakar az sık dişini iki çocuklu adamla evlenmeyi baştan kabul etmişsin kocan ile iyi geçiniyorsan sorun yok

Peki kardeşi onla aynı ortamda kalmak istiyor mu?
Hayır.. sadece bana açılabiliyor zaten bu olayı ilk bana söyledi öyle ortaya çıktı. Eşim ile biz süreci iyi yönettik o zaman. Sosyal hizmetlere durumu bildirdik piskologlar ile sürexi atlattık ama kız kendimi güvende hissetmiyorum diyor ancak babasına sorun yok gibi davranıyor bir de kız çocuğu bazen yüreğimi parçalıyor piskolojisi hala düzelmedi bence ama eşime göre sorun yok hepimiz aynı çatı altında olunca çocuklar kaynaşınca sorun kalmazmış

Çok üzüldüm bu konuya baba olaya duygusal bakıyor birdaha olmaz diyor ama garantisi yok. Kiz için herşey daha kötü hiçbir kan bagi olmayan birinin evinde kalıyor yaşı kac okuyor mu , psikolojik tedavi gördü mü? Bence o kizin desteğe ihtiyacı var cok.uzuldm

Valla ne desem bilemedim çok tuhaf. Ne yaşandığını tam çözemedim ama ne olursa olsun bildiğin mahkemelik olacak hapse girecek kadar büyük durumlar yaşanmış ev içinde ama yine herkes birarada. Evde çocuğa sempatik kader kurbanı muamelesi yapılıyor. Kızınızın da ne velayet durumunda değişiklik olmuş ne anne yanına almış, ne devlet korumasına girmiş. Suçlu mağdur aynı evde yaşamaya devam ediyorlar çok enteresan bir durum.

Oğlunda neden zorlanıyorsun ki 18 yaşında ergen kendi çocuğun oldaydı da aynı sorunları yaşayacaktın erken çocuğunda sana karşı bir tavrımı var seni mi istemiyor tam olarak sorun nedir bence ergenlikten olabilir merak etme üniversiteye gidince rahat edersin sonra evlenir kendi yoluna bakar az sık dişini iki çocuklu adamla evlenmeyi baştan kabul etmişsin kocan ile iyi geçiniyorsan sorun yok
Hayır çocuk okumayacak istemiyor babası da bende yalvardık açıköğretim den dahi liseyiöokuma istemiyor eylülde gece lisesine yazdırıp liseyi bitirticem ama üni. Hayatı olmayacak asosyal evden çıkmıyor sürekli oyun oynuyor odasından çıkmıyor bir tane dahi arkadaşı yok mesala bu gün evden çıkaramadım gez dolaş diyorum nafile sonra kendime diyorum hep bu çocuk ilemi uğraşacam

İnanın evladı ona da bişey diyemiyorum yapacağı bişey yok çok düşünüyorum ben çıkar yol bulamadım belki burada biri göremediğim bişeyi yazarda ufkum açılır dedim yani o kadar çaresizim.. son çare aile terapistine gideceğiz
Anladım. Çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun. Ama çocuk anladığım kadarıyla problemleri olan biri. Onu baba gözetiminden ayırmak haksızlık olur kanımca. Zira daha hayatının baharında, yapacağı bir hata ömrüne mal olabilir. Başında kavak yelleri olan bir çağda çocuk tek bırakılmaz. Anne zaten ilgilenmiyormuş. İş sizde bitiyor. Ya sabredecek, çocuklar kendi hayatını kurana kadar diş sıkacaksınız ya da gideceksiniz. Eşinizden başka birşey beklemeye hakkınız olmadığını düşünüyorum açıkçası. Neticede şartları bilerek kabul etmişsiniz.

Ve size üzüldüm 33 yasindasiniz yeni evlisiniz ortada boyle bir durum var ve gerçekten cok iyisiniz inanın, ben bu olay karşısinda sizin kadar iyi davranmazdım idare edemezdin heralde. o kizi bırakmayn tabiki ayrilmak istiyorsanız ayrılmayın anlaminda demedim ama kiza cok üzüldüm.annenizde sizde bence gerçekten bu davranışların mükafatını alacağınıza inanıyorum. Insallah o yavruda okur kendi ayaklari üzerinde durur. Kimseye guveni kalmamıştır

Konu deşildikçe işin farklı yüzleri de ortaya çıkmış malesef. Bu üvey evlat istememe meselesinden çok öte bir şey, işin adli boyutu da var. Arkadaşlar söz konusu çocuk okulu bırakmış ve öz kardeşine de tacizde bulunmuş. Üniversiteye gider rahat edersin veya kardeşleri ayırmayın vs demeyin lütfen, olay özelinde yorum yapın.

Çok üzüldüm bu konuya baba olaya duygusal bakıyor birdaha olmaz diyor ama garantisi yok. Kiz için herşey daha kötü hiçbir kan bagi olmayan birinin evinde kalıyor yaşı kac okuyor mu , psikolojik tedavi gördü mü? Bence o kizin desteğe ihtiyacı var cok.uzuldm
Benim annem de kalmak zorunda sosyal hizmetler ve eşim ile benim kontrolümde herşey ama işte piskoloji kolay düzelcek bişey değil 12 yaşında çok zeki dışa dönük bir kız bazen huysuzluk yaptığında konuşuyorum maalesef herşey o olaya çıkıyor

Hayır çocuk okumayacak istemiyor babası da bende yalvardık açıköğretim den dahi liseyiöokuma istemiyor eylülde gece lisesine yazdırıp liseyi bitirticem ama üni. Hayatı olmayacak asosyal evden çıkmıyor sürekli oyun oynuyor odasından çıkmıyor bir tane dahi arkadaşı yok mesala bu gün evden çıkaramadım gez dolaş diyorum nafile sonra kendime diyorum hep bu çocuk ilemi uğraşacam

gerçekten işiniz çok zor.. Kıza da çok üzüldüm. Eşinizin oğlu psikolojik destek aliyor mu peki? Gerçi kız kardeşini taciz eden biri ama ne yapılır bilemedim, o da genç. Benim aklima birşey gelmiyor malesef, allah yardımcınız olsun
Ama esinizin davranışları hic dogru değil onu söyleyebilirim. Duygusal davranma lüksü yok bu konuda, karşı taraftaki de çocuğu. Bir de yogun fazla ilgilenmiyor diyorsunuz.

Boşanmak gibi bir seçenek de varken siz kiza sahip cikmaya çalışıyorsunuz sanırım, bunu da takdir ettim dogrusu..

Back
X