- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
İlk gün bende onu öldürebilirdim kardeşi bana anlattığında ama piskologlar sosyal hizmetler ceza evine gide gele öyle şeyler öğrendimki çocuğa sucu olmasına rağmen şefkat duydum ne biliyim öyle seyler varki oda çocuk ve tam çocuk ziyanı
Onun başına ne gelmiş? Bir de bence burada babanın kızını sevmemesi ya da oğlunu kayırması değil olay. Çünkü o zihniyette bir adam en başından şikayete engel olmaya çalışır aman oğlum hapse girmesin sicili lekelenmesin diye.
Sadece şuan çocuğa karşı tuhaf bir ezikliği var ya da oğlandan tamamen umudu kesmiş onu hayat boyu bakıma muhtaç potansiyelsiz biri görüyor gibi. Yani hayatını geliştirmesi için disipline edilmiyor bu çocuk. 17-18 yaşında bir çocuğun liseye gitmeme gibi bir lüksü olmamalı. İlla okumak istemiyorsa da öyle evde boş boş oturmamalı bir işe sokulmalı mutlaka. Aynı şekilde o ortaya çıkan olayından sonra, aileyi böyle parçaladıktan sonra ben gitmiyorum psikoloğa deme lüksü de olmamalı. Eşiniz nasıl sakin kalabiliyor bu hiçbirşey yapmayan çaba harcamayan hallerine oğlanın onu anlayamıyorum.