Evlenmeden önce oldu diye siz yazmışsınız, hadi olay öyle oldu siz sonradan öğrendiniz diyorsunuz doğrudur. Oğlanı psikologa götüremiyoruz da yazdınız yanlış hatırlamıyorsam. Bu durum isteğe bağlı ya da keyfi değil. Mahkeme sonuçlandı mı, oğlan ceza aldı mı, aldıysa muhasebe yeteneği yoktur tespiti zırvalık. Anneniz olmasaydı o kız ne durumda olucaktı peki. Böyle bir olayda niye cezalandırılan yine mağdur, siz çocuğa şefkat duyuyorum yazınca üzgünüm ama ürperdim. İlk mesajım hala geçerli. Bunu bir kere yapan yine yapar.ıslah edilebilir mi baba bunun yollarını da aramıyor ki. Vermiş işe sokmuş odasına çocuğu. Çocuk o vahşi duygularıyla büyümeye devam ediyor. Daha fazla yazmak istemiyorum, herşey insanlar için ama bu olayda küçücük bir kızın hayatının hiç edilmesini kaldıramadım.bu ülkede kız çocukları sevgilisi var diye evden atılıyor, aileleri tarafından horlanıyor, kız kardeşine el uzatacak kadar düşük ruhlu olan oğlan çocukları baş tacı ediliyor, anlamam mümkün değil. Midem kaldırmıyor. Allahın diyorum evlatlarımızı böyle bir hayattan koru.