Ayrılmak istemiyorum

hsds

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
154
31
13
O kadar kararsız ve mutsuzum ki. Eşimim ilk evliliğinden olan oğlundan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. 1 tanede kızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim. Evlenmeden önce çok düşündüm yapabilir miyim diye yapacağıma karar verdim ama çok zorlanıyorum kızı ile sorunum yok ikisinede ben bakıyorum annelleri almıyor çocukları ne yapacğım bilmiyorum

O kadar kararsız ve mutsuzum ki. Eşimim ilk evliliğinden olan oğlundan dolayı ayrılmayı düşünüyorum. 1 tanede kızı var ama oğlu 18 yaşında ve evde hiç rahat değilim. Evlenmeden önce çok düşündüm yapabilir miyim diye yapacağıma karar verdim ama çok zorlanıyorum kızı ile sorunum yok ikisinede ben bakıyorum annelleri almıyor çocukları ne yapacğım bilmiyorum
cok sacma... cocukları oldugunu bılıyordunuz ıstememe gıbı luksunuz yok bıle bıle evlendınız
cocuk oyuncagımı bu ıs

cok sacma... cocukları oldugunu bılıyordunuz ıstememe gıbı luksunuz yok bıle bıle evlendınız
cocuk oyuncagımı bu
cocuk oyuncagımı bu ıs
Zaten bu neden ile mutsuzum eşimi ve çocukları seviyorum ama hiç yeni evli gibi olamadık özellikle oğlu ergen olduğu için sürekli sorun çıkartıyor yoruldum artık en azından annesi oğlunu alsa idi kızına ben bakıyorum zaten

33 yaşındayım. İlk evliliğim ve çocuğum henüz yok. Evleneli 1 yıl oldu
Kocasiz kaldım korkusuylamı evlendin ne yaptın ? bence çok abartıyorsun durumu cocuk 18 yaşında okulu falan yokmu ? zaten belli bir süre sonra kendisi gider... birde çocuklu adama gidip feryat etmen de saçma geldi bana...

Sence napsın şekerim?
sencesı mı var bu ısın oglu o bunu esıne bıle soylememelı
bıle bıle ısteyerek evlenmıs sımdı sıkayet edıyor cocuk oyunu degıl kı bu evlenmeden once enıne boyuna dusunecektı kendısıde 18 yasında ergen oldu 18 yasın ne oldugunu bılıyor oturcak oturdugu yerde ya da rahatsızsa yapamıyorsa olmuyorsa olmuyor dıyecek gıdecek

ayrılmak ıstemıyorum dıyor 2 cocugu var dıyor sızce napsın

Üniversiteye şehir dışına fln gider belki, o konuda teşvik edebilirsiniz ki bence o yaşta bir erkek de ister aileden ayrı şehirde üni okumayı
dagdan gelıp bagdakını kovmak

sehırdısında okumak zorunda degıl kı cocuk aılenın bulundugu sehırde okumak cok buyuk rahatlık sahsen

Bakalım daha ne sacmalamalar okuyacağız burada.

"Aaa olur mu ya. Ya annesi alsın, ya evden gitsin" dememizi bekliyor konu sahibi. Git eşine şöyle bakalım ne yapacak?

Bakalım daha ne sacmalamalar okuyacağız burada.

"Aaa olur mu ya. Ya annesi alsın, ya evden gitsin" dememizi bekliyor konu sahibi. Git eşine şöyle bakalım ne yapacak?
sehır dısına okumaya gonder dıyen cıktı :D

dagdan gelıp bagdakını kovmak

sehırdısında okumak zorunda degıl kı cocuk aılenın bulundugu sehırde okumak cok buyuk rahatlık sahsen

bence insanın ünide ayrı bir şehirde okuması gerçekten harika birşey ve bir erkek olarak onun da bunu tercih edeceğini düşündüm. Belki OdTÜ fln kazanır Ankaraya gider hemen öyle celallenme:)

Sorunun oldugunu yazmadan çözüm aramanız yanlış
Kendi evladınız da olsa fikir çatışması
Yaşamanız kaçınılmaz oluyor
Siz tavsiyem annesi olmaya çalışmayın

Babası v annesi zaten var
Size alışmasını bekleyip tanıdıktan sonra yaklaşmaya çalışın
Öyle evlendim şimdi de boşanıyorum demek için çok erkeb

Back
X