bi sakin olur musunuz ben sizi didiklemedim, sizi tanımam etmem, bu böyle dediğşnize, sonra şöyle deyince tabi ki siz ne diyorsunuz derim. Bakın abinin pilman olup ağladığını öğrendik şu anda. Siz böyle yarım yarım biraz öyle biraz böyle anlatırsanız tabi bizde ona göre yorumlarımızı yaparız. Yani benim anladığım sizin kafanız karışık ne hissettiğinizi düşündüğünüzü kendiniz de bilmiyor gibisiniz. Abiyi tacizci olarak anlattığınız kısım da ceza evinden çıktıktan sonra çok pişman ağlıyor diye belirtseydiniz yorumlar daha farklı gelirdi. Tabi ki anlatımınıza göre şekillenicek düşüncelerimiz.
Abinin tedavi görmesi için ikna edilmesini savunuyorum halen. Rehabilitasyon da şart. Ayrı eve çıkarmak çözüm değil. Ben bunun arkasındayım.
Size de tavsiyem olanı biteni kafanızda toplayıp düzgünce ifade edin kendinizi. Bi kısmını buraya, bi kısmını diğer sayfaya yazarsanız herkes tüm sayfaları okumadığından tabi ki anlaşılmazsınız. Ayrıca tutarlı şekilde yazmalısınız ve çıkarımlarınız değil, psikoloğun söylediklerini yazmanız en doğrusu.