- 6 Mayıs 2019
- 915
- 581
- 103
- Konu Sahibi Bigjetplane
-
Normalde öyle olduğunu düşünmezdim ama içten içe güçlenmemi istemiyor gibi hissediyorum, ayrılalım o zaman dediğimde kabul etmiyor çünkü, hem bu kadar şikayetçi benden hem ayrılmayı düşünmüyor. Sorguladım biraz ama ayrılırsak da başka şeyleri dert edeceğim diye ağzından kaçırdı.Size yardım etmek istememesi eve mahkum dolayısıyla kendisine muhtaç olmanızı istediğinden kaynaklanabilir mi?? Ne yapıp edip iş bulup çalışın.
Ayrılırsanız hangi şeyleri dert edecekmiş? Anlayamadım.. En tuhafı da düzelelim çabalayalım dediğinizde ben böyle iyiyim demesi. İyi de ben iyi değilim biz iyi değiliz çünkü ortada biz diye bir şey kalmadı deseydiniz.Normalde öyle olduğunu düşünmezdim ama içten içe güçlenmemi istemiyor gibi hissediyorum, ayrılalım o zaman dediğimde kabul etmiyor çünkü, hem bu kadar şikayetçi benden hem ayrılmayı düşünmüyor. Sorguladım biraz ama ayrılırsak da başka şeyleri dert edeceğim diye ağzından kaçırdı.
İnat ve gurur… En ufak bir şeye yorum yapsam, eleştirsem, karışsam özgürlüğünü elinden almışım gibi aylarca küsüp kendini eve kapatıyor. Hem bana hem kendine zehir ediyor. Ben öyle değilim tartışsam 2 gün sonra eskiye dönerim ölümlü dünya değil mi diyeİş bulun diyorum, 1 yukarıdaki yoruma da katılıyorum tamamiyle.
Çok zor olmasa da zor denecek biriyle flört etmiştim, küsmesi, inadı gururu vb derken yoruldum valla hiç tatlı canımı sıkmam diyip tekmeyi koydum. Böyle tipleri sevemeyecek kadar kendimi seviyorumBöyle bir insanı sevmeyi asla anlayamam.
Söylemiyor ama muhtemelen oğlumuzdan ayrı kalacağı ve ben ilerde başkasıyla evlenirim ihtimali. Aklıma bu geliyor ben böyle yorumladımAyrılırsanız hangi şeyleri dert edecekmiş? Anlayamadım.. En tuhafı da düzelelim çabalayalım dediğinizde ben iyiyim demesi. İyi de ben iyi değilim biz iyi değiliz çünkü ortada biz diye bir şey kalmadı deseydiniz.
Umarım geleceğiniz için vakit kaybetmeden en doğru kararı verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.Söylemiyor ama muhtemelen oğlumuzdan ayrı kalacağı ve ben ilerde başkasıyla evlenirim ihtimali. Aklıma bu geliyor ben böyle yorumladım
Kova burcu mi buİnat ve gurur… En ufak bir şeye yorum yapsam, eleştirsem, karışsam özgürlüğünü elinden almışım gibi aylarca küsüp kendini eve kapatıyor. Hem bana hem kendine zehir ediyor. Ben öyle değilim tartışsam 2 gün sonra eskiye dönerim ölümlü dünya değil mi diyeçok zormuş ya, ayy siz iyi yapmışsınız, erken yaşta yaşlandım valla
Ben adamın yansıttığına, kıskandırmaya çalıştığına ihtimal vermedim. Konu sahibi buluttan nem kapan “kıskanırım tabi ki” diye durumu normalleştiren bir kadın. Muhtemelen sıradan olayları kıskanıyor, herkesin kocasına ilgisi olduğunu düşünüyor.Kendisine ilgisi olan insanları, eski eşiyle ilişkisini size yansıtmasındakin amacı neydi eşinizin, kıskandırmak değil mi, elinde patlamış sonradan bu tavrı.
Size hangi konularda yardım etmesini istiyorsunuz? Dışarıda yardımsever eve gelince duyarsız eş beni de rahatsız ederdi açıkçası.
Sizde herşeye gereğinden çok takılıp, laf söylüyorsanız yorucu olur eşiniz için. İkinizde sıkıntılar var gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?