bütün erkekler bakar ama bunu gözünün içine soka soka yapması ayıp gerçekten yanlış mı düşünüyorum bilmem ama birde senin notunu görünce birşey dememesi de umursamaz bir insan olduğunu gösteriyor bence
o anda bişey demedi ama az önce mesaj geldi bu son kararın mı diye ama cevap yazamıyorum
ne kadar güzel bi konu...valla tebrikler
okurken bi ara sonunda ne yapmalıyım acaba die sorucakmı dedimm sonra baktımki doğru olanı yapmışınn
aman ilişki bile sayılmazmı o 25 gun ne kii boşverr saygısızz terbiyesiz insanlarla işin olmasın
belliki özür dileme falan yok canım bana sorarsan son kararın olsun bunu kabul edersin sonraki günler çok daha kötü şeylerle karşılaşabilirsin
haklısın ne özür dilemesi özür filan dilemez o
kızlar merhaba 25 günlük ilişkim vardı bugün ayrıl sebebi ise benim yanımda başka kızlara bakması oldu dün iş çıkışı arkadaşım o ben gidiyoduk bi mini etekli kız gördü off kıza bak diyip arkasından baktı sonra bugünde işyerinin önünden geçen kızlara baktı bende sinir oldum tabi kontörüm olmadığı için arkadaşıma not yazıp verdim nottada hayatında yokum artık istediğin kıza rahat rahat bakabilirsin yazdım okuduktan sonra hiç bana bakmadı cevap bile vermedi sizce ayrılmakla iyi mi yaptım bugün benim yanımda kızlara bakan yarın öbür gün neler yapmaz diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?