herkes bakıyor aslında biz kızlar bile ama konuşma şekli yanlış
hem not neden verdin yanındaymış sanırım yüzüne söyleseydin ya
herkes bakıyor aslında biz kızlar bile ama konuşma şekli yanlış
hem not neden verdin yanındaymış sanırım yüzüne söyleseydin ya
merhaba arkadaşım
notu okuduktan sonraki tepkisine bakılırsa gec bile kalmışsın...
zaten bir gelecek vadetmiyormuş...
hyrlısı olmuş bence...
böyle birine kimse tahammül edemez....
tmm insanın gözü kayarda yanındakine hakaret gibi tutupta laf atmazki bu seni ciddiye almadıgını gösteriri yerinde olsam selam bile vermem kurtuldugumada sevinirim..
aynen bencede tam bi saygısızlıkİyi yapmışsın ayrılmakla. Adam saygısızlığın dibine vurmuş resmen!
notu okuduktan sonra ayy şaka yaptım seninle uğraşmak için falan der insan dimi en azından belkide ayrıl diye yaptı
hiç sıkma canını yaniii
kızlar merhaba 25 günlük ilişkim vardı bugün ayrıl sebebi ise benim yanımda başka kızlara bakması oldu dün iş çıkışı arkadaşım o ben gidiyoduk bi mini etekli kız gördü off kıza bak diyip arkasından baktı sonra bugünde işyerinin önünden geçen kızlara baktı bende sinir oldum tabi kontörüm olmadığı için arkadaşıma not yazıp verdim nottada hayatında yokum artık istediğin kıza rahat rahat bakabilirsin yazdım okuduktan sonra hiç bana bakmadı cevap bile vermedi sizce ayrılmakla iyi mi yaptım bugün benim yanımda kızlara bakan yarın öbür gün neler yapmaz diye düşündüm
bişey söylemedi bide bugün kızların arkasından bakarken onu gördüğümü görünce bide uyuz uyuz gülmesi yok mu tam bi sinir oldum şimdi de mesaj atmış bu son kararın mı diye
Kendisini çok müthiş falan görüyor herhalde..
Ya da aklı sıra seni kıskandırmaya mı çalışıyor anlamadım..
Ama her durumda ayrılmakla iyi etmişsin..Değmez uğraşmaya..
bilmem çokta yakışıklı değil aslında ama neden böyle bişey yapmaya gerek duyuyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?