Ayrılmalı miyim?

Mango alışverişin arkasından kızda nevin evde yazmış es geçtim, (nevin bu kızın kuzeni ikisi beraber yaşıyor)..Bu arada kızın bir sevgilisi var iş adamı :) ..Güya alışverişe götürmesi için söz vermiş poşetleri buna vermiş benimkide gidip evlerine bırakmış..Ben bu olayı kurcalamamla nevin denen kızla olcay ın birlikte olduğunu, benim yalnız kaldığım gecelerde bu kızların evine gittiklerini..Bu kızın iş piyasasında eski olmasından faydalanmak için olcay denen s.. benim kocanın kanına girip kıza yönlendirmeye çalışmış kızla olcay denen çocuk benimkinin maddi durumunu kullanıp bildiğiniz yolmuşlar kendileri yemiş içmiş gezmiş.Mangodan 200 liralık alışveriş 180 lira eşofman 200 lira pilates için ödeme yapmış ...O sıktığı parfümüde olcay bak bu parfümü istiyor git al oğlum demiş benimkide gidip alıyor utanmadan bana koklatıyor..Banka swiftlerinde 14 şubatda kıza migrostan 50 lira çiçek almış.Olcay taksitlerini ödeyeceğim diyerek eşime telefon aldırmış bunu öğrenince eşimin ağzı ile buna msj attım borcunu öde gibisine sonra kız msj attı şurdan yaptığın alışverişi öde diye..Bende kız ile buluştum ve olcay ile kuzenide geldi bana bir yalanlar sıktılar inanamazsınız ama doğruyu söyledikleri şeylerde var.Sonra ben anneme gittim herkes ayaklandı ben oğluma güveniyorum diyen kayınvalidem ayaklarımdan öptü, kayınpederim fenalık geçirdi çünkü buraya yazamadığım çok daha kötü şeyler öğrendim.Ben olcay ın nişanlısını aradım açmadı telefonumu onu aldattığını söyledim yazık sana dedim ama bana inanmadı hemde kaç tane kızla yatmış bir tek o da değil.Benim eşim kredi kartı borcumu ödedi diye almışlar ortalarına sen niye onun borcunu ödüyorsun senden fazla maaş alıyor demişler..O mercedes arabaya binip geziyor senin işine laf ediyor demişer..Sonra Anltalyadan döndüğünde o kızlarla görüşmüş hepsi bir olmuş gitme eve burnu sürtsün gidince senle yine kavga edecek demişler..Kızlar çok karışık anlatmış olabilirim daha çok fazla detay var ama toplayamıyorum

Mango alışverişin arkasından kızda nevin evde yazmış es geçtim, (nevin bu kızın kuzeni ikisi beraber yaşıyor)..Bu arada kızın bir sevgilisi var iş adamı :) ..Güya alışverişe götürmesi için söz vermiş poşetleri buna vermiş benimkide gidip evlerine bırakmış..Ben bu olayı kurcalamamla nevin denen kızla olcay ın birlikte olduğunu, benim yalnız kaldığım gecelerde bu kızların evine gittiklerini..Bu kızın iş piyasasında eski olmasından faydalanmak için olcay denen s.. benim kocanın kanına girip kıza yönlendirmeye çalışmış kızla olcay denen çocuk benimkinin maddi durumunu kullanıp bildiğiniz yolmuşlar kendileri yemiş içmiş gezmiş.Mangodan 200 liralık alışveriş 180 lira eşofman 200 lira pilates için ödeme yapmış ...O sıktığı parfümüde olcay bak bu parfümü istiyor git al oğlum demiş benimkide gidip alıyor utanmadan bana koklatıyor..Banka swiftlerinde 14 şubatda kıza migrostan 50 lira çiçek almış.Olcay taksitlerini ödeyeceğim diyerek eşime telefon aldırmış bunu öğrenince eşimin ağzı ile buna msj attım borcunu öde gibisine sonra kız msj attı şurdan yaptığın alışverişi öde diye..Bende kız ile buluştum ve olcay ile kuzenide geldi bana bir yalanlar sıktılar inanamazsınız ama doğruyu söyledikleri şeylerde var.Sonra ben anneme gittim herkes ayaklandı ben oğluma güveniyorum diyen kayınvalidem ayaklarımdan öptü, kayınpederim fenalık geçirdi çünkü buraya yazamadığım çok daha kötü şeyler öğrendim.Ben olcay ın nişanlısını aradım açmadı telefonumu onu aldattığını söyledim yazık sana dedim ama bana inanmadı hemde kaç tane kızla yatmış bir tek o da değil.Benim eşim kredi kartı borcumu ödedi diye almışlar ortalarına sen niye onun borcunu ödüyorsun senden fazla maaş alıyor demişler..O mercedes arabaya binip geziyor senin işine laf ediyor demişer..Sonra Anltalyadan döndüğünde o kızlarla görüşmüş hepsi bir olmuş gitme eve burnu sürtsün gidince senle yine kavga edecek demişler..Kızlar çok karışık anlatmış olabilirim daha çok fazla detay var ama toplayamıyorum

anladığım kadarıyla eşin ortama ayak uyduran bir adam ve karşısındaki insanlar yiyici tipler,ilaç mümessili falan kazanmaz ki o kadar yok hermes parfüm yok şu bu,bence ayrılmalısın...

devam et , bir roman okur gibi okuyorum o yazamiyacagin seyide cok merak ettim :26nuda yaz lütfen
yorumumu yazin bitince yapicam

valla yuh bunu 2 sene içinde yapan adam on yıl sonra da yapar..nasıl senin gibi bi kadına hiç acımadan yapar ya hem de bi kaltak için .ayrılsan da ayrılmasan da yaptıklarını ona ödet sadece bu kadar diyorum ama cok zeki ol.seni suclayabilmesine asla izin verme yaptıklarını sürekli gözüne sok onu bin pişman et.hiç bir şey bu kadar kolay oolmamalı onun için.sonra da kendini daha rahatlamış hissedecksn emin ol.ondan sorna ayrılmak istersen de ayrılırsın ya da ayrılmazsın.ama bu yapılanlrı ödetmen lazım senin güçsüz biri olmadıgnı görsün.çok sinirledndim okurken ben senin yerne gerildim .umarım Allah senin hakkında en hayırlısını sana nasip eder .inşallah önünüe çok güzel günler gelir ..

Şuan işteyim ve eve gitmek istemiyorum belki yatmadılar ama sevgililer gününde başka bir kadın için aldığı çiçekleri tutan ellerin bana dokunmasını hazmedemiyorum.Ben karda kışta gidip çalışıyor diye arkasından elli kere arayıp dikkat edin dediğimde 2 arka sokağımda oturan kıza gittiklerini öğrenmem beni bitiriyor.Ne için miş benim eşimin satışları kötü olduğu için bu kızla samimi olmuşlar kız onları doktorlar eczanerle tanıştırmış bunun karşılığında da kızı hoş beş etmek için böyle şeyler almış ona nasıl olur ya..Aldatılmak çok kötü, beterin beteri var şuan eşim el pençe sana değer vermeyip o insanlara kandığım için çok pişmanım diyor ama bu gurur beni mahfediyor kız karşımda böbürlene böbürlene eşimin onu kıskandığını anlattı offff en başta o olcay ın akabinde diğer hepsini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Ok. yazıyorum dün gece eşimle birlikte olurken aklıma sen geldin demiş kıza ..kızda 2 gün bununla konuşmamış.Çok düzgün ya ben herkesle canım cicim diye konuşuyorum kendisi farklı algıladıysa ben napim diyor pardonda sana bunu diyen biriyle daha fazla görüşüp kendine kıyafet nasıl aldırıyorsun

ay inanmıyorum eşin mi demişş kıza bunu.öldürebilirm şuan eşini de o kızı da Allah sana sbaır versin onlara da hepsnin hesbaını ödetsin burunlarından fitil fitil gelsin sen de hepsni gör inşalah ve için rahat olsun .

siz kaç yıllık evlisiniz arkadaşım

mesajdami yazmis

valla ne diyecegimi bilemedim, sonucta af etmis yeniden denemek karari almissin

:/ okurken cok üzüldüm senin gibi bir bayana bu nasıl yapılır şaşırdım doğrusu ama gerçek şuki senden baska,, baska bir kadın eşine ilgi gösterince onun ruhu okşanmış heyecana kapılmış eşimden baska bana bakanlarda var demis bu yaniii hala böyle devam ediyorsa düşünmen geerekiyoo kızın tipinide merak ettim valla

yerinde olsam o adamı tekrar arar her şeyi anlatırdım o kocayı da boşardım

Ben bu olayların bir kısmını öğrendiğimde kızın sevgilisine ulaştım bunlar bunlar olmuş dedim..Tabi bir kısmını anlatabildim..Adam eşimin adını aldı adam mafya ikisinide öldürür sonra gerivites yapıp kızı aradım benim şizofren olduğumu söyle psikolojik tadavi görüyor, hiç eve gelmedi sadece bir defa bilgisayarımı yapmaya geldi, o aldığı parfümüde ben söyledim eşinin hoşuna gider diye almış falan dersin dedim.Bana diyorki benim günahım ne benimle ilk konuştuğunda adam gibi konuşsaydın dedim istersen söyleme evli barklı adamları evine aldığın karşılığında sana napar dedim.Sonra adam beni tekrar arayıp diyeceklerin varmış dedi benim cvp:ben eşimle barıştım yanlış anlamışım bla bla saçmaladım adamda bana etmediği küfürü bırakmadı üstüne senide kocanıda öldürür gömerim dedi kapattı yine ben kurtardım g..t lerini

adama bak sevgilisine sahip ciksin, sana niye küfrediyoki

senin yerinde olsam öyle bir plan yaparım ki kocama zarar gelmeden kızı ele verirdim kız cezasını sevglisnden çekerdi.kocanın cezasını da sen verirdin.

siz kaç yıllık evlisiniz arkadaşım

2 yıllık evliyiz ağbim olayları duyduktan sonra 3 gün hiç uyuyamamış eşime birşey yapmamak için kendini zor tuttu..Eşimin ailesine eğer evine dönerse bile ben size emanet ediyorum dedi eğer birşey olursa getirip benim kardeşimi bırakın bundan sonra ne ben sizi nede siz beni tanımıyorsunuz dedi.Benimkide saf ayağına yatıyor ben evlenmeden önce bile böyle şeyler yapmadım kanıma girmeye çalıştılar anlayıp uzaklaşmaya çalıştığımda bana söylemekle onu tehdit etmişler.O da son kez mangoya onu alışverişe götürmüşki başına musallat olmasın diye...Kız çirkin bir kız değil ama benimlede kıyaslanamaz esmer kışın ayazında bile solaryum manyağı bir kız aşırı cilveli konuşkan bir kız. bende hanım ağır boylu poslu sakin bir kızım ama erkeklere hiç birşey yetmiyor.Benim kocam saf ve salak ın önde gideni ama olcay ı bir görsem ümüğüne çökücem o da evlendi 2 hafta oldu şeytan diyor sende ara onun evliliğini burnundan getir..Salak nişanlısı telefonumu açıpta noldu diyip beni dinlemedi şuan o pislikle evli gerçi o da belasını bulsun bir kadın olarak hepsinden utanıyorum

bence ara burnundan getir ama nişanlısı salakmışki sana inanmamış.sen enden ortada bir şey yokken öyle bir şey diyesin insan hiç mi şüphe etmez o kadın daha coook aldatılır olcay tarafındna benim düşüncem bu yani.kocan da hiç saf degilmiş canım yani okadar iş çevirmiş etmiş oh iyi yemişler parasını akıllı olsun o zaman uçkurunun peşine düşmesin.ya şimdi seni de kaybederse aklı başına gelir gelmesine ama çok geç olur.ama seviyorsa insan öyle kolay olmuyor yani eger seviyorsan inşallah Allah sevginin karşılığıını kat kat versin sana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…