devam et , bir roman okur gibi okuyorumo yazamiyacagin seyide cok merak ettim :26 nuda yaz lütfen
yorumumu yazin bitince yapicam
bende merak ettim valla o yazmıcağın şeyi.anlatmışken onu da yazz
Şuan işteyim ve eve gitmek istemiyorum belki yatmadılar ama sevgililer gününde başka bir kadın için aldığı çiçekleri tutan ellerin bana dokunmasını hazmedemiyorum.Ben karda kışta gidip çalışıyor diye arkasından elli kere arayıp dikkat edin dediğimde 2 arka sokağımda oturan kıza gittiklerini öğrenmem beni bitiriyor.Ne için miş benim eşimin satışları kötü olduğu için bu kızla samimi olmuşlar kız onları doktorlar eczanerle tanıştırmış bunun karşılığında da kızı hoş beş etmek için böyle şeyler almış ona nasıl olur ya..Aldatılmak çok kötü, beterin beteri var şuan eşim el pençe sana değer vermeyip o insanlara kandığım için çok pişmanım diyor ama bu gurur beni mahfediyor kız karşımda böbürlene böbürlene eşimin onu kıskandığını anlattı offff en başta o olcay ın akabinde diğer hepsini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın[/QUO
bence ayrılma dünyayı dar et ona.
Ok. yazıyorum dün gece eşimle birlikte olurken aklıma sen geldin demiş kıza ..kızda 2 gün bununla konuşmamış.Çok düzgün ya ben herkesle canım cicim diye konuşuyorum kendisi farklı algıladıysa ben napim diyor pardonda sana bunu diyen biriyle daha fazla görüşüp kendine kıyafet nasıl aldırıyorsun
ay inanmıyorum eşin mi demişş kıza bunu.öldürebilirm şuan eşini de o kızı da Allah sana sbaır versin onlara da hepsnin hesbaını ödetsin burunlarından fitil fitil gelsin sen de hepsni gör inşalah ve için rahat olsun .
Ok. yazıyorum dün gece eşimle birlikte olurken aklıma sen geldin demiş kıza ..kızda 2 gün bununla konuşmamış.Çok düzgün ya ben herkesle canım cicim diye konuşuyorum kendisi farklı algıladıysa ben napim diyor pardonda sana bunu diyen biriyle daha fazla görüşüp kendine kıyafet nasıl aldırıyorsun
Ben bu olayların bir kısmını öğrendiğimde kızın sevgilisine ulaştım bunlar bunlar olmuş dedim..Tabi bir kısmını anlatabildim..Adam eşimin adını aldı adam mafya ikisinide öldürür sonra gerivites yapıp kızı aradım benim şizofren olduğumu söyle psikolojik tadavi görüyor, hiç eve gelmedi sadece bir defa bilgisayarımı yapmaya geldi, o aldığı parfümüde ben söyledim eşinin hoşuna gider diye almış falan dersin dedim.Bana diyorki benim günahım ne benimle ilk konuştuğunda adam gibi konuşsaydın dedim istersen söyleme evli barklı adamları evine aldığın karşılığında sana napar dedim.Sonra adam beni tekrar arayıp diyeceklerin varmış dedi benim cvp:ben eşimle barıştım yanlış anlamışım bla bla saçmaladım adamda bana etmediği küfürü bırakmadı üstüne senide kocanıda öldürür gömerim dedi kapattı yine ben kurtardım g..t lerini
Ben bu olayların bir kısmını öğrendiğimde kızın sevgilisine ulaştım bunlar bunlar olmuş dedim..Tabi bir kısmını anlatabildim..Adam eşimin adını aldı adam mafya ikisinide öldürür sonra gerivites yapıp kızı aradım benim şizofren olduğumu söyle psikolojik tadavi görüyor, hiç eve gelmedi sadece bir defa bilgisayarımı yapmaya geldi, o aldığı parfümüde ben söyledim eşinin hoşuna gider diye almış falan dersin dedim.Bana diyorki benim günahım ne benimle ilk konuştuğunda adam gibi konuşsaydın dedim istersen söyleme evli barklı adamları evine aldığın karşılığında sana napar dedim.Sonra adam beni tekrar arayıp diyeceklerin varmış dedi benim cvp:ben eşimle barıştım yanlış anlamışım bla bla saçmaladım adamda bana etmediği küfürü bırakmadı üstüne senide kocanıda öldürür gömerim dedi kapattı yine ben kurtardım g..t lerini
senin yerinde olsam öyle bir plan yaparım ki kocama zarar gelmeden kızı ele verirdim kız cezasını sevglisnden çekerdi.kocanın cezasını da sen verirdin.Ben bu olayların bir kısmını öğrendiğimde kızın sevgilisine ulaştım bunlar bunlar olmuş dedim..Tabi bir kısmını anlatabildim..Adam eşimin adını aldı adam mafya ikisinide öldürür sonra gerivites yapıp kızı aradım benim şizofren olduğumu söyle psikolojik tadavi görüyor, hiç eve gelmedi sadece bir defa bilgisayarımı yapmaya geldi, o aldığı parfümüde ben söyledim eşinin hoşuna gider diye almış falan dersin dedim.Bana diyorki benim günahım ne benimle ilk konuştuğunda adam gibi konuşsaydın dedim istersen söyleme evli barklı adamları evine aldığın karşılığında sana napar dedim.Sonra adam beni tekrar arayıp diyeceklerin varmış dedi benim cvp:ben eşimle barıştım yanlış anlamışım bla bla saçmaladım adamda bana etmediği küfürü bırakmadı üstüne senide kocanıda öldürür gömerim dedi kapattı yine ben kurtardım g..t lerini
siz kaç yıllık evlisiniz arkadaşım
2 yıllık evliyizağbim olayları duyduktan sonra 3 gün hiç uyuyamamış eşime birşey yapmamak için kendini zor tuttu..Eşimin ailesine eğer evine dönerse bile ben size emanet ediyorum dedi eğer birşey olursa getirip benim kardeşimi bırakın bundan sonra ne ben sizi nede siz beni tanımıyorsunuz dedi.Benimkide saf ayağına yatıyor ben evlenmeden önce bile böyle şeyler yapmadım kanıma girmeye çalıştılar anlayıp uzaklaşmaya çalıştığımda bana söylemekle onu tehdit etmişler.O da son kez mangoya onu alışverişe götürmüşki başına musallat olmasın diye...Kız çirkin bir kız değil ama benimlede kıyaslanamaz esmer kışın ayazında bile solaryum manyağı bir kız aşırı cilveli konuşkan bir kız. bende hanım ağır boylu poslu sakin bir kızım ama erkeklere hiç birşey yetmiyor.Benim kocam saf ve salak ın önde gideni ama olcay ı bir görsem ümüğüne çökücem o da evlendi 2 hafta oldu şeytan diyor sende ara onun evliliğini burnundan getir..Salak nişanlısı telefonumu açıpta noldu diyip beni dinlemedi şuan o pislikle evli gerçi o da belasını bulsun bir kadın olarak hepsinden utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?