2 yıllık evliyizağbim olayları duyduktan sonra 3 gün hiç uyuyamamış eşime birşey yapmamak için kendini zor tuttu..Eşimin ailesine eğer evine dönerse bile ben size emanet ediyorum dedi eğer birşey olursa getirip benim kardeşimi bırakın bundan sonra ne ben sizi nede siz beni tanımıyorsunuz dedi.Benimkide saf ayağına yatıyor ben evlenmeden önce bile böyle şeyler yapmadım kanıma girmeye çalıştılar anlayıp uzaklaşmaya çalıştığımda bana söylemekle onu tehdit etmişler.O da son kez mangoya onu alışverişe götürmüşki başına musallat olmasın diye...Kız çirkin bir kız değil ama benimlede kıyaslanamaz esmer kışın ayazında bile solaryum manyağı bir kız aşırı cilveli konuşkan bir kız. bende hanım ağır boylu poslu sakin bir kızım ama erkeklere hiç birşey yetmiyor.Benim kocam saf ve salak ın önde gideni ama olcay ı bir görsem ümüğüne çökücem o da evlendi 2 hafta oldu şeytan diyor sende ara onun evliliğini burnundan getir..Salak nişanlısı telefonumu açıpta noldu diyip beni dinlemedi şuan o pislikle evli gerçi o da belasını bulsun bir kadın olarak hepsinden utanıyorum
Ok. yazıyorum dün gece eşimle birlikte olurken aklıma sen geldin demiş kıza ..kızda 2 gün bununla konuşmamış.Çok düzgün ya ben herkesle canım cicim diye konuşuyorum kendisi farklı algıladıysa ben napim diyor pardonda sana bunu diyen biriyle daha fazla görüşüp kendine kıyafet nasıl aldırıyorsun
Kızı geçen aradım kocamın sana aldığı herşeyiş göndereceksin dedim(çöpe atıcam hepsini), bana diyorki ben al demedim beni bırakır mısın dedim o da ben kabindeyken ödemiş .. Taksi yok mu kızım dedim ben arkadaşımdan böyle birşey rica ettim aynı yerde oturuyoruz ne var bunda dedi senin hizmetkarın mı alıp poşetleri veriyorsun evine bıraktırıyorsun dedim yok öyle birşey diyor..ben de dedimki hiç bir arkaşıma yardım ettim diye karşılığında maddi birşey beklemedim sevgilime bile aldırmadım sen nasıl kabul ediyorsun dedim ben istemedim kendileri aldı diyor.Ayrılamıyorum benim psikolojim altüst oldu onunda olsun kendimi çok kere tutup bunları düşünmemeye çalışıyorum ama bazen öyle oluyorum ki patlıyorum.
Kızı geçen aradım kocamın sana aldığı herşeyiş göndereceksin dedim(çöpe atıcam hepsini), bana diyorki ben al demedim beni bırakır mısın dedim o da ben kabindeyken ödemiş .. Taksi yok mu kızım dedim ben arkadaşımdan böyle birşey rica ettim aynı yerde oturuyoruz ne var bunda dedi senin hizmetkarın mı alıp poşetleri veriyorsun evine bıraktırıyorsun dedim yok öyle birşey diyor..ben de dedimki hiç bir arkaşıma yardım ettim diye karşılığında maddi birşey beklemedim sevgilime bile aldırmadım sen nasıl kabul ediyorsun dedim ben istemedim kendileri aldı diyor.Ayrılamıyorum benim psikolojim altüst oldu onunda olsun kendimi çok kere tutup bunları düşünmemeye çalışıyorum ama bazen öyle oluyorum ki patlıyorum.
Babam vefat etti 2007 de biz 6 kardeşiz çok zorluklar çektik zar zor okudum.. annem yalnız yaşıyor, ablamda benden 2 hafta sonra aldatıldığını öğrendi 1 buçuk yaşında yeğenim var o da ayrılma arifesinde..Çalışıyorum çok bilindik bir televizyon kanalında iyi bir konumdayım allaha şükür annem ablam bir olup geçiniriz.Şuanki konforu bulamam tabi, eşimin ailesinin durumu çok iyi ama zaten huzurum yerinde olmadıktan sonra para önemli olmuyor...Ama çok zor herşeyi silip atabilmek yeniden başlamak başkalarında başka sorunlar ayrıca bana yaptığı ile ben başkasını artık mutlu edemem beni mutsuz etti o da mutsuz olsun delirdiğimde üstüne gidiyorumama benide tüketiyor bu durum..Belki zamanla yumuşarım ilerde çocuğum falan olduğunda artık tamamen vazgeçebilirim, bu düşüncelerin kafamı, gururumu kemirmesinden kurtulurum diyorum.Tabi bunlar acabalarım
Babam vefat etti 2007 de biz 6 kardeşiz çok zorluklar çektik zar zor okudum.. annem yalnız yaşıyor, ablamda benden 2 hafta sonra aldatıldığını öğrendi 1 buçuk yaşında yeğenim var o da ayrılma arifesinde..Çalışıyorum çok bilindik bir televizyon kanalında iyi bir konumdayım allaha şükür annem ablam bir olup geçiniriz.Şuanki konforu bulamam tabi, eşimin ailesinin durumu çok iyi ama zaten huzurum yerinde olmadıktan sonra para önemli olmuyor...Ama çok zor herşeyi silip atabilmek yeniden başlamak başkalarında başka sorunlar ayrıca bana yaptığı ile ben başkasını artık mutlu edemem beni mutsuz etti o da mutsuz olsun delirdiğimde üstüne gidiyorumama benide tüketiyor bu durum..Belki zamanla yumuşarım ilerde çocuğum falan olduğunda artık tamamen vazgeçebilirim, bu düşüncelerin kafamı, gururumu kemirmesinden kurtulurum diyorum.Tabi bunlar acabalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?