- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Çok sinirliydim konusamadim bile ama onunla yeniden başlamak istediğini söylemişNe konuşmuşlar
Nasil anlamadim?Fake kokusu alıyorum
Ya devamı gelirse nasıl guvenecegim içime bir kurt dustu artık offffaffet yapmış bi hata
düşsün zaten iletişime geçtiği eski sevgilisi çünküYa devamı gelirse nasıl guvenecegim içime bir kurt dustu artık offff
eğer böyle söylemişse tabi ki affetmemelisinÇok sinirliydim konusamadim bile ama onunla yeniden başlamak istediğini söylemiş
O kadar zaman sonra yeniden neden başlamak istesin madem sevdin terk etmeseydin beni seviyorsun neden onunla mesajlasiyorsun anlamıyorumdüşsün zaten iletişime geçtiği eski sevgilisi çünkü
Kıza mi inansam sevgilimemi bilemedim üstelik watsap son görülmesini de kapattıeğer böyle söylemişse tabi ki affetmemelisin
bende anlamıyorumO kadar zaman sonra yeniden neden başlamak istesin madem sevdin terk etmeseydin beni seviyorsun neden onunla mesajlasiyorsun anlamıyorum
barışman için bir sebep yok kiÇok sinirliydim konusamadim bile ama onunla yeniden başlamak istediğini söylemiş
Yok öyle bir şey o bana ulaşmak istedi beni hiç unutamamis diyor..hanı öyle olsa kız 2 yıl içinde hiç mi iletişime geçmezdi sevgilimle yeni yeni iletişime geçmişler cnkü daha önce telefonuna bakiyordum sık sıkiki yıl sonra nolmuşta tekrar başlamak istemiş sana bişey demedimi
e seni terk etmiş ona gitmiş zatenKıza mi inansam sevgilimemi bilemedim üstelik watsap son görülmesini de kapattı
Sizde de mi aynı durum var ?telefonuna şifre koydu benimkibende anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?