- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
hayırv senin bu durumunu anlamıyorum hala neyi bekliyosun demek istiyorumSizde de mi aynı durum var ?telefonuna şifre koydu benimki
Yok terk edilme yok biz hala beraberiz 2 yıl önce biz başlamadan 2-3 hafta önce o terk etmiş kızı ...biz arada kavga edip ayriliriz ama çok surmeze seni terk etmiş ona gitmiş zaten
yoksa ben mi yanlış anladım
ama seni bu kızla aldatmış mesajlaşmış ve yeniden başlayalım demişYok terk edilme yok biz hala beraberiz 2 yıl önce biz başlamadan 2-3 hafta önce o terk etmiş kızı ...biz arada kavga edip ayriliriz ama çok surmez
Seviyorum çok seviyorum diyorum ki ya kız yalan söylüyorsa sadece bir iki mesajlarini gôrdūm orada da kız gūnaydin iyi geceler demishayırv senin bu durumunu anlamıyorum hala neyi bekliyosun demek istiyorum
Evet ama sadece gūnaydin iyi geceler mesajları ?acaba diyorum sevgilim uyanıklık edip ona attığı mesajları benim gorme ihtimaline karşı silmiş olabilir miama seni bu kızla aldatmış mesajlaşmış ve yeniden başlayalım demiş
peki sen msjları gördün mü?
olabilirEvet ama sadece gūnaydin iyi geceler mesajları ?acaba diyorum sevgilim uyanıklık edip ona attığı mesajları benim gorme ihtimaline karşı silmiş olabilir mi
2 yıl yaşanmışlık var ya kız yalan söylüyorsa hadi öyle diyelim benimki son görülmesini de kapattı watsaptan eskiden bizimle ilgili şeyler yazarken şimdi alakasız şeyler paylaşıyor durumlarda falanSevgılıyken aldatan adamla ne nasıl bır evlilik olacak ? Erkek kıtlığımı var allah aşkına .
2 yıl yaşanmışlık var ya kız yalan söylüyorsa hadi öyle diyelim benimki son görülmesini de kapattı watsaptan eskiden bizimle ilgili şeyler yazarken şimdi alakasız şeyler paylaşıyor durumlarda falan
1-2 mesajlarini gördüm kızın sevgilimin telinde ama gūnaydin iyi geceler tarzında benimki cevap atmamış gorunuyor yahut attı ve benim gorme ihtimalime karsin sildiolabilir
kız yalan söylüyorsa sen neden erkek arkadaşım beni aldattı diyorsun
bişey görmüşsün ki aldatıldığını düşünüyorsun
Ben de öyle dusundum kız gerçekten unutmamış olsaydı hep bir şekilde arar sorardi kesin benimki arayıp sorduİnsanlar 30 yıllık kocasından ayrılıyor ne yaşanmışı ya . Yalan neden söylesın 2 yıl sonra kı kız ? Diyelım yalan yada değil bu şüpheyle mı yaşayacaksın . Yapma ya bır değer verın kendınıze .
2 yıl yaşanmışlık var ya kız yalan söylüyorsa hadi öyle diyelim benimki son görülmesini de kapattı watsaptan eskiden bizimle ilgili şeyler yazarken şimdi alakasız şeyler paylaşıyor durumlarda falan
niye böyle yapıyor sence2 yıl yaşanmışlık var ya kız yalan söylüyorsa hadi öyle diyelim benimki son görülmesini de kapattı watsaptan eskiden bizimle ilgili şeyler yazarken şimdi alakasız şeyler paylaşıyor durumlarda falan
Beni artık sevmiyor mu diyorsunuzKesinlikle ayrıl eğer olay gerçekse senin eski caziben kalmamıs demektir eskisi gibi ilgisini çekmiyorsun sevgilinin şimdi ayrılmasan üç gün sonra ayrılcaksın katlanabiliyorsan barış
Ben de öyle dusundum kız gerçekten unutmamış olsaydı hep bir şekilde arar sorardi kesin benimki arayıp sordu
e o zaman niye aramış bu watsaptaki durumun anlamı neBeni artık sevmiyor mu diyorsunuzsıkıldı mi acaba ne bileyim sogudu mu gorunur de bir problemimiz de yoktu ki
bunlar kesin aldatıyor demek için yeterli mi1-2 mesajlarini gördüm kızın sevgilimin telinde ama gūnaydin iyi geceler tarzında benimki cevap atmamış gorunuyor yahut attı ve benim gorme ihtimalime karsin sildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?