Ayrılmalı miyim?

Böyle bir konuyu üç cümleyle anlatan bir başka cins-i latif, taife-i nisa daha görmedim.
Bakın keyfinize.

Yok terk edilme yok biz hala beraberiz 2 yıl önce biz başlamadan 2-3 hafta önce o terk etmiş kızı ...biz arada kavga edip ayriliriz ama çok surmez
ama seni bu kızla aldatmış mesajlaşmış ve yeniden başlayalım demiş
peki sen msjları gördün mü?

Kesinlikle ayrıl eğer olay gerçekse senin eski caziben kalmamıs demektir eskisi gibi ilgisini çekmiyorsun sevgilinin şimdi ayrılmasan üç gün sonra ayrılcaksın katlanabiliyorsan barış

Evet ama sadece gūnaydin iyi geceler mesajları ?acaba diyorum sevgilim uyanıklık edip ona attığı mesajları benim gorme ihtimaline karşı silmiş olabilir mi
olabilir
kız yalan söylüyorsa sen neden erkek arkadaşım beni aldattı diyorsun
bişey görmüşsün ki aldatıldığını düşünüyorsun

Sevgılıyken aldatan adamla ne nasıl bır evlilik olacak ? Erkek kıtlığımı var allah aşkına .
2 yıl yaşanmışlık var ya kız yalan söylüyorsa hadi öyle diyelim benimki son görülmesini de kapattı watsaptan eskiden bizimle ilgili şeyler yazarken şimdi alakasız şeyler paylaşıyor durumlarda falan

İnsanlar 30 yıllık kocasından ayrılıyor ne yaşanmışı ya . Yalan neden söylesın 2 yıl sonra kı kız ? Diyelım yalan yada değil bu şüpheyle mı yaşayacaksın . Yapma ya bır değer verın kendınıze .

olabilir
kız yalan söylüyorsa sen neden erkek arkadaşım beni aldattı diyorsun
bişey görmüşsün ki aldatıldığını düşünüyorsun
1-2 mesajlarini gördüm kızın sevgilimin telinde ama gūnaydin iyi geceler tarzında benimki cevap atmamış gorunuyor yahut attı ve benim gorme ihtimalime karsin sildi

Ben de öyle dusundum kız gerçekten unutmamış olsaydı hep bir şekilde arar sorardi kesin benimki arayıp sordu

niye böyle yapıyor sence

Kesinlikle ayrıl eğer olay gerçekse senin eski caziben kalmamıs demektir eskisi gibi ilgisini çekmiyorsun sevgilinin şimdi ayrılmasan üç gün sonra ayrılcaksın katlanabiliyorsan barış
Beni artık sevmiyor mu diyorsunuz sıkıldı mi acaba ne bileyim sogudu mu gorunur de bir problemimiz de yoktu ki

1-2 mesajlarini gördüm kızın sevgilimin telinde ama gūnaydin iyi geceler tarzında benimki cevap atmamış gorunuyor yahut attı ve benim gorme ihtimalime karsin sildi
bunlar kesin aldatıyor demek için yeterli mi
bence beklemede kal, takip et
belki başka bişeyler yakalarsın
kız sizi kıskandığı için benimle yeniden başlamak istediğini söyledi diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…