Ayrılmalı miyim?

bunlar kesin aldatıyor demek için yeterli mi
bence beklemede kal, takip et
belki başka bişeyler yakalarsın
kız sizi kıskandığı için benimle yeniden başlamak istediğini söyledi diyebilir
Musallat olmak için 2 yıl sonrayi mi bekledi ?kızı aradim konuştuk ben numarami ayrıldıktan sonra degistim sevgilin bana sosyal ağlardan ulaştı dedi..Bizimle aynı ilde de değil ki gidip hesap sorayim

Beni artık sevmiyor mu diyorsunuz sıkıldı mi acaba ne bileyim sogudu mu gorunur de bir problemimiz de yoktu ki
Görünürde herşey mükemmel gözükür zaten ama gerçekler acıdır kesinlikle seni sevmiyor bir iki seviyorum dicek ama kızdan yüz görmeye devam ederse seni sevmedigini iittiraf eder etmesede senle görüşmeleri seyrekleşir ayrıl bari kendine saygını kaybetme

Musallat olmak için 2 yıl sonrayi mi bekledi ?kızı aradim konuştuk ben numarami ayrıldıktan sonra degistim sevgilin bana sosyal ağlardan ulaştı dedi..Bizimle aynı ilde de değil ki gidip hesap sorayim

bu hikaye bana bıyerlerden tanıdık geldi eski sevgilim benı suan ki sevgilisi içiin bıraktı ondan snra ben numaramı değitştirdim ehryerden engelledım napmıs etmıs benı sahte bı hesapla eklemıstı msj atar buluşlmak konusmak ısterdı ben ıstemedm kızın hala haberi yok en azından sen ona sormussun anlatmıs senınkı de öle yapmıs gibime geliyo yazdıklarından öyle anlıyorum malesf:/

Sevmiyordu madem neden 2 yıl benimle vakit geçirdi neden terk etti o kızı hiç terk etmeyecekti böylece biz de baslamayacaktik biz 2 yıldır gorusuyoruz o kızla 6 ay gorusmusler anlamadığım bu işte yarısı bile değil

Acil şekilde ayrılman gerekli zaman kaybetme. Kız da yazmış olsa sevgilin de yazmış olsa senden saklanmış olanlar. Boşa zaman kaybediyorsun.

Yok canım bu hikâye bana ait değil benzer ama değil biz hala beraberiz

Acil şekilde ayrılman gerekli zaman kaybetme. Kız da yazmış olsa sevgilin de yazmış olsa senden saklanmış olanlar. Boşa zaman kaybediyorsun.
Çok seviyorum nasıl bitirebilirim ..Sevgilim ben o kızı hiç sevmedim kültür mesafe farkı vardı biz zaten olmazdik diyor o zaman neden şimdi kültürler mi birlesti

Yok canım bu hikâye bana ait değil benzer ama değil biz hala beraberiz

sana ait demedim zaten kız numarasını değiştirmiş sosyal hesaplardan bana ulaştı musallat oldu dedin ya ordan aklıma geldi benzettim ki sevgilinde benmki gibi yaptıgına nerdeyse emınım konusmak için ugrasmıstır o kızla bı zaman sonra eskıler kıymete bınıyo bu erkeklerin çoğu öyle malesef aldatılmışsın ve hala berabersın buda ılgınc ayrılmalısın bnce

Çok seviyorum nasıl bitirebilirim ..Sevgilim ben o kızı hiç sevmedim kültür mesafe farkı vardı biz zaten olmazdik diyor o zaman neden şimdi kültürler mi birlesti
Ne derse desin soze değil icraata bakacaksın. Senden gizlenen şeyler var mı? Sevgilin bir şeyleri gizliyor mu? Değiştiğini hissettin mi? Bitmiştir olay baş tekmeyi o yapmadan. Acini cekeceksin her turlu hayır gelmez bu karakterden, en azından gururunu kurtar.

Ama sadece 6 ay çıkmışlar biz ise 2 yıldır çıkıyoruz nasıl olur 6 ay için .. Aşka mj geldi terk edersem pişman olup döner mi acaba

Ahh yapabilsem çok çelişkili davranışları var watsap son gorulmesini kapattı duruma bizimle alakalı olmayan benim anlamadığım şeyler yazıyor teli benden uzak tutuyor ama lafa gelince benim için oluyor madem seviyor onu gitsin benimle niye birlikte

affediyor olmanız aynı şeyi bir daha yapmana izin veriyorum demenin bir başka versiyonu. gerçekten hiç bir şey olmamış gibi bu sindirip yaşayabilir misiniz. ne amaçlı iletişime geçilirse geçilsin bilgin dahilinde olmadıysa seni aldatmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…