- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Onunla mi atisiyor yanı ya da imalar ona mi ?niye böyle yapıyor sence
Musallat olmak için 2 yıl sonrayi mi bekledi ?kızı aradim konuştuk ben numarami ayrıldıktan sonra degistim sevgilin bana sosyal ağlardan ulaştı dedi..Bizimle aynı ilde de değil ki gidip hesap sorayimbunlar kesin aldatıyor demek için yeterli mi
bence beklemede kal, takip et
belki başka bişeyler yakalarsın
kız sizi kıskandığı için benimle yeniden başlamak istediğini söyledi diyebilir
evet bence öyle sana karşı tavrında değişiklik sezdin mi hiçOnunla mi atisiyor yanı ya da imalar ona mi ?
Görünürde herşey mükemmel gözükür zaten ama gerçekler acıdır kesinlikle seni sevmiyor bir iki seviyorum dicek ama kızdan yüz görmeye devam ederse seni sevmedigini iittiraf eder etmesede senle görüşmeleri seyrekleşir ayrıl bari kendine saygını kaybetmeBeni artık sevmiyor mu diyorsunuzsıkıldı mi acaba ne bileyim sogudu mu gorunur de bir problemimiz de yoktu ki
kıza değil sevgiline hesap sor ne iş diyeMusallat olmak için 2 yıl sonrayi mi bekledi ?kızı aradim konuştuk ben numarami ayrıldıktan sonra degistim sevgilin bana sosyal ağlardan ulaştı dedi..Bizimle aynı ilde de değil ki gidip hesap sorayim
Eskisi gibi değil evetevet bence öyle sana karşı tavrında değişiklik sezdin mi hiç
Sordum bağırdım cagirdim ben yapmam öyle şey o bana musallat oldu diyor sevgilim telefonuna şifre koymadan önce bir kere gizliden bakmistim kizi watsaptan engellememis hala kayitli ondakıza değil sevgiline hesap sor ne iş diye
bunu ona demedin mi pekiSordum bağırdım cagirdim ben yapmam öyle şey o bana musallat oldu diyor sevgilim telefonuna şifre koymadan önce bir kere gizliden bakmistim kizi watsaptan engellememis hala kayitli onda
Musallat olmak için 2 yıl sonrayi mi bekledi ?kızı aradim konuştuk ben numarami ayrıldıktan sonra degistim sevgilin bana sosyal ağlardan ulaştı dedi..Bizimle aynı ilde de değil ki gidip hesap sorayim
Sevmiyordu madem neden 2 yıl benimle vakit geçirdi neden terk etti o kızı hiç terk etmeyecekti böylece biz de baslamayacaktik biz 2 yıldır gorusuyoruz o kızla 6 ay gorusmusler anlamadığım bu işte yarısı bile değilGörünürde herşey mükemmel gözükür zaten ama gerçekler acıdır kesinlikle seni sevmiyor bir iki seviyorum dicek ama kızdan yüz görmeye devam ederse seni sevmedigini iittiraf eder etmesede senle görüşmeleri seyrekleşir ayrıl bari kendine saygını kaybetme
Yok canım bu hikâye bana ait değil benzer ama değil biz hala beraberizbu hikaye bana bıyerlerden tanıdık geldieski sevgilim benı suan ki sevgilisi içiin bıraktı ondan snra ben numaramı değitştirdim ehryerden engelledım napmıs etmıs benı sahte bı hesapla eklemıstı msj atar buluşlmak konusmak ısterdı ben ıstemedm kızın hala haberi yok en azından sen ona sormussun anlatmıs senınkı de öle yapmıs gibime geliyo yazdıklarından öyle anlıyorum malesf:/
Çok seviyorum nasıl bitirebilirim ..Sevgilim ben o kızı hiç sevmedim kültür mesafe farkı vardı biz zaten olmazdik diyor o zaman neden şimdi kültürler mi birlestiAcil şekilde ayrılman gerekli zaman kaybetme. Kız da yazmış olsa sevgilin de yazmış olsa senden saklanmış olanlar. Boşa zaman kaybediyorsun.
Yok canım bu hikâye bana ait değil benzer ama değil biz hala beraberiz
Silmeyi unuttum dedi teli elimden aldı silerim sonra dedi ama silmemistir kesinbunu ona demedin mi peki
Ne derse desin soze değil icraata bakacaksın. Senden gizlenen şeyler var mı? Sevgilin bir şeyleri gizliyor mu? Değiştiğini hissettin mi? Bitmiştir olay baş tekmeyi o yapmadan. Acini cekeceksin her turlu hayır gelmez bu karakterden, en azından gururunu kurtar.Çok seviyorum nasıl bitirebilirim ..Sevgilim ben o kızı hiç sevmedim kültür mesafe farkı vardı biz zaten olmazdik diyor o zaman neden şimdi kültürler mi birlesti
Ama sadece 6 ay çıkmışlar biz ise 2 yıldır çıkıyoruz nasıl olur 6 ay için .. Aşka mj geldi terk edersem pişman olup döner mi acabasana ait demedim zaten kız numarasını değiştirmiş sosyal hesaplardan bana ulaştı musallat oldu dedin ya ordan aklıma geldi benzettim ki sevgilinde benmki gibi yaptıgına nerdeyse emınım konusmak için ugrasmıstır o kızla bı zaman sonra eskıler kıymete bınıyo bu erkeklerin çoğu öyle malesef aldatılmışsın ve hala berabersın buda ılgınc ayrılmalısın bnce
Ahh yapabilsem çok çelişkili davranışları var watsap son gorulmesini kapattı duruma bizimle alakalı olmayan benim anlamadığım şeyler yazıyor teli benden uzak tutuyor ama lafa gelince benim için oluyor madem seviyor onu gitsin benimle niye birlikteNe derse desin soze değil icraata bakacaksın. Senden gizlenen şeyler var mı? Sevgilin bir şeyleri gizliyor mu? Değiştiğini hissettin mi? Bitmiştir olay baş tekmeyi o yapmadan. Acini cekeceksin her turlu hayır gelmez bu karakterden, en azından gururunu kurtar.
affediyor olmanız aynı şeyi bir daha yapmana izin veriyorum demenin bir başka versiyonu. gerçekten hiç bir şey olmamış gibi bu sindirip yaşayabilir misiniz. ne amaçlı iletişime geçilirse geçilsin bilgin dahilinde olmadıysa seni aldatmıştırKızlar sevgilimle 2 yildir gorusuyoruz beni eski kız arkadaşıyla aldatti mesajlasmalarini gördüm biz 2 yıldır çıkıyoruz ve onlar da biz başlamadan hemen önce bitirmiş sevgilm kızı terk etmis. 2 yıl sonra nasıl olur da iletişime geçebilirler ne yapmalıyım aradim kızla konuştum kız sevgilin benimle iletişime geçti dedi offfaffetmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?