Ayrılmalı mıyız?

Estağfurullah reisssss , ne haddime...olgunluk kiiiim ben kim.... Zaten seni burdan tanıyan herkes de bilir ki insanlık tarihinde , hayat tecrübesi , olgunluk ve tutarlılık konusunda Dalai Lama dan sonra gelen tek isim, U ucgunlukdunya dır Aksini söyleyeni yakarım

28 yaşında baba parası yemek daha mantıklı tabi. Mesele asgari ücret özel sektör değil, mesele adamın tam anlamıyla pembeg.t olması. Bu yaşa gelmiş, sorumluluk nedir bilmiyor. İstediği iş olmazsa, polislik de vurmazsa napacak ev erkeği mi olacak? Ay keşke onu bari yapsa, gocunmadan erinmeden. O zaman da erkek olacağı tutar işte.

yoo birbiriyle çok alakalı. Bir yorumda parasız adamı ancak ailesi sever diyip diğer yorumda işsiz olan parasız adama duyar kasıyorsun. Ve evet bu duyar kasmak. Nesi alakasız? Üstelik kadınlara paralı adamla beraber ol deyip sevgilisinin elinin para tutmasını isteyen kadına da laf diyorsun loool

Geçiniz efendim geçiniz. Jelibon yaşamların minnoş bahaneleri bunlar.

Bilale anlatır gibi anlatıyorum belli ki o şekilde anlayacaksınız ancak. Bakın ne dedim yukarıda? Rahatsız oluyorsan ayrıl dedim konu sahibine. İşsiz olsa bile bak seni seviyor, ayrılma desem çelişkiye düşerim haklısınız. Ama öyle bir şey de söylemedim. Duyar kasmıyorum, asgari ücretle uzun çalışma süresi insani değildir, böyle çalışmayı istememek de normal diyorum.

Anlayın artık anladınız mı?

Gitsin aktivist olsun o zaman, ama ona da erinir bu adam.

Siz tecrübesiz birinin direkt 5 haneli rakamlarla haftalık 30 saat çalışarak mı işe başlayacağını sanıyosunuz? Ben de bir zamanlar asgari ücrete haftanın 6 günü çalışıyordum. Hele eşim asgari ücrete hem sürekli fazla mesai yapar hem de istanbulun diğer ucuna giderdi her gün. Ancak şu anda evden totosunu yaya yaya çalışıyor. Şartlar kıdemle beraber iyileşir.

Türkiyede yaşadığının herkes farkında olsun. işverenler asgari ücretli tecrübesiz çalışanı gençlerden seçmeyi tercih ediyor. 30dan sonra asgari ücretle bile zor iş bulacak hale gelirse nolacak? Ailesinin ne zamana kadar yaşayacağı belirsiz. Açlıktan ölmeyi mi bekleyecek?

Kime anlatır gibi?

Bu kişinin kendi problemi. Çalışmak istemeyeni kimse zorla çalıştıramaz benim demek istediğim bu zaten. Siz ve eşiniz çalışmak istemişsiniz zor şartlara katlanmışsınız çalışmışsınız. Kimse sizin gibi olmak zorunda değil ki. Rahatsız olunuyorsa hayatından çıkar çalışmayan insanı, ne yaparsa yapsın isterse açlıktan kırılsın.

Demogojide üstüne yok gerçekten , respect forever

Biz sığ, çiğ , zekasız, vizyonsuz insanlar olarak yanlış biliyor da olabiliriz tabii ama yine de cuvap vereyim HEM DE NE BİÇİM
Hanımefendi bu bir deyim, hatta bir sıfat fiil tamlaması. Deyim kullanmanın nesi suç? Günlük hayatta dahi kullanılıyor, sıkça duyuyorum artık yapacak bir şey yok dilimize yerleşti.

Hanımefendi bu bir deyim, hatta bir sıfat fiil tamlaması. Deyim kullanmanın nesi suç? Günlük hayatta dahi kullanılıyor, sıkça duyuyorum artık yapacak bir şey yok dilimize yerleşti.
Sen hepimizden olgun zekalı tutarlı ve bilgilisiin tabii ki bizden iyi biliyorsun herşeyi akıl vermek haddime değil ama olur da soran olursa aynen böyle açikla... Ama bak allahaşkına, unutma bu yorumunu , aynen bunlari söyle ama lütfen....

İmzamı atarım yazdiklariniza ama biraz da nasıl desem...kıskançlık, hemcinsini çekememezlik, fesatlık kokusu mu var sanki bazı uyelerin yorumlarında...Hatta buram buram diyelim....

Adamı kıracak hicbirsey yapmamişsin, aksine gayet olağan, asgari tepkilerin ve isteklerin var....Hatta aşırı alçakgonullu ve naifsin....Buna rağmen , bu kadar haklı olduğun bir olayda bile bu adam seni acımadan ağlatıp yalvartabiliyorsa , bir an önce bir terapiste gidip ugradigin manipulasyonla ilgili destek almani öneririm. Önceki sevgilin psikopatmis, bunda da bariz bir kişilik bozukluğu var gibi,... demek ki senin eş seciminden çok öncelikle kendi degerinle ilgili bir terapi alman gerekiyor yoksa bunla olmasa bundan sonrakilerle de ciddi sorun yaşayıp, manipüle edileceksin...

Ayrilmak istiyorsaniz direk ayrilin kalbini kirdim durumu duzeltim dedikce daha cok kopamicaksiniz birden ayrilin bitsin sizin durumunuzda bana daha cok aliskanliktan ayrilamiyorsunuz gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…