ayrılmaya da korkuyorum evlenmeye de ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
sevdiğim kişi 4 yıldır hayatımda başlangıçta hersey çok güzeldi ama zamanlar sorunlar oluşmaya basladı sorunları aşabilmek için uzmana bile gittik. ama nafile sonuçlar hiç değişmedi... yakın tarihte gün almayı planlıyoruz evlilik için. bunu 2 ay öncesinde konuştuk o evraklarını tamamladı 1 ay evvel falan ama benim kafam karışık olduğu için tamamlamamıştım evraklarımı ona da bunu söyleyemediğim için tamamladım dedim. sonra birgün kavga esnasında tamamlayamadığımı söyledim o da kızmaya başladı bana ben yalan söylemişim yazıklar olsunmuş vs vs ... daha en başından böyle ne yapabilirim benimde hatam var.

4 yıl beraber yaşadık, hadi akışına bırakıp birde imza atalım " gibi olmuş.

Olmuyorsa olmuyordur. Zorlamanın anlamı yok. Birliktelikler, nişan tanıma evresidir. Ancak çoğu insan tüm sinyallere rağmen evleniyor değişebilir düşüncesiyle ya da alışkanlıktan.
Bundan sonraki hayatınin mutsuzluk kokacağını bile bile neden ?

Bence siz bireysel olarak psikoloğa gidin. Ayrılmanız gerektiğini biliyorsunuz. Hem ayrılmak için cesaret kazanmanıza hem de ayrılma sürecini kolay atlatmanıza faydası olur.

seviyorum.. çok iyi anlaştığımız zamanlarda oluyor kıyamıyorum o zamanlara

seviyorum biraz da alışkanlık var bunun yanında anaştığımız zaman da çok ıyı anlaşıyoruz kıyamıyorum o zamanlara

Bence siz bireysel olarak psikoloğa gidin. Ayrılmanız gerektiğini biliyorsunuz. Hem ayrılmak için cesaret kazanmanıza hem de ayrılma sürecini kolay atlatmanıza faydası olur.
bireysel olarakta gidiyorum ama henuz çok açamadım kendımı doktora

seviyorum biraz da alışkanlık var bunun yanında anaştığımız zaman da çok ıyı anlaşıyoruz kıyamıyorum o zamanlara

Her insanla anlaştığımız zamanlar olur, illaki olur. Illaki aşkın costugu zamanlar olur.
Geneli , kavga ve huzursuzluksa ,verilen bu sinyali kaçırmamak lazım.

Her insanla anlaştığımız zamanlar olur, illaki olur. Illaki aşkın costugu zamanlar olur.
Geneli , kavga ve huzursuzluksa ,verilen bu sinyali kaçırmamak lazım.
şu aralar böyle kavga ve huzursuzluk haftada 4 gun kavgalıysak gerı kalan 3 gunde çok ıyıyız mesela genelde görüşmediğimiz zaman daha çok kavga ederiz

Kusura bakmayın ama hem istemiyorsunuz o insanı ama hem de benden gitmesin benden başkasıyla olmasın modunda olduğunuz için de bırakmıyorsunuz çünkü hep sizi sevsin istiyorsunuz. Ona karşı sevginiz olsa bir orta yol bulursunuz zaten uzmana gitmişsiniz olmamış daha ne diye evlenmeye niyet ettiniz onu da anlayamadım insan alışkanlık var diye evlenir mi? siz bu insanla mutlu olamayacaksınız belli bırakın o da yoluna gitsin siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…