sevdiğim kişi 4 yıldır hayatımda başlangıçta hersey çok güzeldi ama zamanlar sorunlar oluşmaya basladı sorunları aşabilmek için uzmana bile gittik. ama nafile sonuçlar hiç değişmedi... yakın tarihte gün almayı planlıyoruz evlilik için. bunu 2 ay öncesinde konuştuk o evraklarını tamamladı 1 ay evvel falan ama benim kafam karışık olduğu için tamamlamamıştım evraklarımı ona da bunu söyleyemediğim için tamamladım dedim. sonra birgün kavga esnasında tamamlayamadığımı söyledim o da kızmaya başladı bana ben yalan söylemişim yazıklar olsunmuş vs vs ... daha en başından böyle ne yapabilirim benimde hatam var.
seviyorum.. çok iyi anlaştığımız zamanlarda oluyor kıyamıyorum o zamanlaraçok merak ediyorum. sorunlar var, uzmana da gittik işe yaramadı diyorsunuz. e buna rağmen neden gibip evlilik planı yapıyorsunuz? hayatta mutsuz olmak için bu kadar çabalayan kadınların itici gücü nedir merak ettim.
sürekli tartışma modundayız sebep olsa da olmasa daNe gibi sorunlarınız var mesela?
devamlı münakaşa sürekli kavga ve tartışma bundan çok yoruldum artıkSorunlar var demişsiniz ne gibi sorunlar var mesela ?
seviyorum biraz da alışkanlık var bunun yanında anaştığımız zaman da çok ıyı anlaşıyoruz kıyamıyorum o zamanlara4 yıl beraber yaşadık, hadi akışına bırakıp birde imza atalım " gibi olmuş.
Olmuyorsa olmuyordur. Zorlamanın anlamı yok. Birliktelikler, nişan tanıma evresidir. Ancak çoğu insan tüm sinyallere rağmen evleniyor değişebilir düşüncesiyle ya da alışkanlıktan.
Bundan sonraki hayatınin mutsuzluk kokacağını bile bile neden ?
evet o da olabılır belkıde alışkanlıkAcaba neden ayrılamiyorsunuz?
Yoksa ayrılırsak ölürüz bir bedende bütünüzcülerden misiniz?
mutlu olmak ıstıyorum tek ısteğim bu ve de anlayışSonu, başından belli bir filmi izlemeyi seviyorsanız,hiç durmayın.hemen evlenin.Zaten nikahta keramet var değil mi ya?
bireysel olarakta gidiyorum ama henuz çok açamadım kendımı doktoraBence siz bireysel olarak psikoloğa gidin. Ayrılmanız gerektiğini biliyorsunuz. Hem ayrılmak için cesaret kazanmanıza hem de ayrılma sürecini kolay atlatmanıza faydası olur.
seviyorum.. çok iyi anlaştığımız zamanlarda oluyor kıyamıyorum o zamanlara
seviyorum biraz da alışkanlık var bunun yanında anaştığımız zaman da çok ıyı anlaşıyoruz kıyamıyorum o zamanlara
evlendikten sonra geri dönüş yok sarı saçı siyaha boyamak gibi zor o yüzden korkuyorumkıyamayın. evlenin o zaman. sorunlar çözülmüyor mu? olsun. nikahta keramet vardır.
şu aralar böyle kavga ve huzursuzluk haftada 4 gun kavgalıysak gerı kalan 3 gunde çok ıyıyız mesela genelde görüşmediğimiz zaman daha çok kavga ederizHer insanla anlaştığımız zamanlar olur, illaki olur. Illaki aşkın costugu zamanlar olur.
Geneli , kavga ve huzursuzluksa ,verilen bu sinyali kaçırmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?