ayrılmaya da korkuyorum evlenmeye de ?

evlenırsek belkı de hersey daha zor olacak şimdilik hiç bilmiyorum savruluyorum sadece yaprak misali

şaka ? eeee beklentin ne ? o da bagirsin...birbirinizi boğun ? sen hard seviyorsun adamcagız soft...olmaz bu iş...ayrıl...ömrunu yersin adamın :)
kavga sonrası sakın sakın konusmak ıstediğimde de ben su an konusmak ıstemıyorum dıyor kavga bıle edemıyoruz ağız tadıyla

bunları sevgilimle de açık açık konusmak ıstıyorum ama sorun şu ki ne zaman konuşmak istesem ben su an konuşmak istemıyorumdıyor

Bize somut örnek verseniz. Son tartışmanızı anlatın mesela, konu neydi? Kim ne dedi? Şu an havada kalıyor, net olamıyoruz.
mesela biz nikah gunu almaya karar verdık o evrakları hemen tamamladı ben tamamlamadım aradan 1 ay falna geçtı benı oyalıyorsun amacın ne demeye basladı ben tamamladım demıştım ama sorunlarımız olduğu için tamamlayamamıştım o da sana guvenmıyorum falan dedı yazıklar olsun vs dıye saydı ıste

bunları sevgilimle de açık açık konusmak ıstıyorum ama sorun şu ki ne zaman konuşmak istesem ben su an konuşmak istemıyorumdıyor
Takın sepeti koluna gitsin.
Sizle konuşamayan bir adam evlenince sizi evin içinde kayboldunuz sanıp kendi bekar gibi yaşar.

hergun hergun tamam mı evrakların dıye sordu çünkü bende dayanamadım en sonunda tamam hazır dedim

Şimdilik evliliği rafa kaldırın bu durumda mutlu olamazsınız istediği kadar kızsın evlenip mutsuz olmak daha mı iyi

Aslında burada hatalısınız. Çünkü esas sorunu onunla konuşmayıp ertelemişsiniz, sonra da yalan söylemek durumunda kalmışsınız. O da haklı olarak kızmış. Kendimi yerine koyuyorum, ben de kızardım. Ama işte olayın öncesi var. Sizin korkularınızı tetikleyen şey nedir onu konuşmalısınız açık açık.

"Ben seninle evlenmekten korkuyorum, şu şu sebeplerden ötürü emin olamıyorum, bunlar evlenince de devam ederse mutlu olamazmışız gibi geliyor" diye anlatmalısınız. Onun da bilmesi gerekiyor bu durumu.

Gerçekten evlenmek istemiyorsanız da bu işi fazla uzatmayın. Konuları okuyorsanız biliyorsunuzdur neler yaşanıyor. Çok mutlu evlilikler bile zamanla ne hale gelebiliyor. Mutsuz başlayan evlilik nasıl olur, düzelir mi, az çok tahmin ediyorsunuz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…