- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
insan olduğundan ötürü üzülmen normal değil mi?ayrılırsam da çok uzuleceğim
hiç bilmiyorumE peki sence mutlu olucakmisin?
evlenırsek belkı de hersey daha zor olacak şimdilik hiç bilmiyorum savruluyorum sadece yaprak misalievlenme / ayrıl....
savaşma / seviş... sen ne istedigini bilmezken ? nasıl olacak bu iş ? 4 yıl birlikte yaşayıp ayrılma ayrılmama konusunda savruluyorsanız...o lanet imzayı atınca seyreyleyin olanları...işin icine aileler - toplumsal baskı - mal mülk kavgası bazen de" ya benimsin ya topragın "durumu giriyor...pek şenlikli...hala bu tarafa gecmeye meyilli misin :)
kavga sonrası sakın sakın konusmak ıstediğimde de ben su an konusmak ıstemıyorum dıyor kavga bıle edemıyoruz ağız tadıylaşaka ? eeee beklentin ne ? o da bagirsin...birbirinizi boğun ? sen hard seviyorsun adamcagız soft...olmaz bu iş...ayrıl...ömrunu yersin adamın :)
aminhakkında hayırlısı
bunları sevgilimle de açık açık konusmak ıstıyorum ama sorun şu ki ne zaman konuşmak istesem ben su an konuşmak istemıyorumdıyorEvlenip boşanmak daha mı? kolay bir tercih geliyor acaba bazı hanımlarımıza.
Evlilik aaa evlenimde boşanım demek kadar ince bir cizgi üzerinde ilerlemiyor.
Hayatın planları var. Biz insanlar varız.
Tek değiliz. Tek yaşamıyoruz.
evet sonunda açıklama yapıyorSusması çok iyi aslında, sonunda açıklama yapıyorsa. Karşılıklı bağırıp çağırmak çok daha kötü.
bunları sevgilimle de açık açık konusmak ıstıyorum ama sorun şu ki ne zaman konuşmak istesem ben su an konuşmak istemıyorumdıyor
mesela biz nikah gunu almaya karar verdık o evrakları hemen tamamladı ben tamamlamadım aradan 1 ay falna geçtı benı oyalıyorsun amacın ne demeye basladı ben tamamladım demıştım ama sorunlarımız olduğu için tamamlayamamıştım o da sana guvenmıyorum falan dedı yazıklar olsun vs dıye saydı ısteBize somut örnek verseniz. Son tartışmanızı anlatın mesela, konu neydi? Kim ne dedi? Şu an havada kalıyor, net olamıyoruz.
Takın sepeti koluna gitsin.bunları sevgilimle de açık açık konusmak ıstıyorum ama sorun şu ki ne zaman konuşmak istesem ben su an konuşmak istemıyorumdıyor
bir kere deneddik olmadıEe yani üzüleceksin tabi. Ama bi sure sonra gececek. Yoksa çekersin bir ömür.
hergun hergun tamam mı evrakların dıye sordu çünkü bende dayanamadım en sonunda tamam hazır dedimEvlenme korkusu, ayrılma korkusundan daha büyük geliyor bana. Korkuyorsanız evlenmeyin.
Bu arada evrak tamamlama konusunda sizi hatalı buldum. Kafanızda soru işaretleri varsa bunu paylaşmalı ve neden tamamlamadığınızı anlatmalıydınız, neden evrakları tamamladığınızı söylediniz ki?
O zaman bizden ne soylememizi bekliyorsun ki.bir kere deneddik olmadı
öyle kolay ayrılamıyoruz da işteTakın sepeti koluna gitsin.
Sizle konuşamayan bir adam evlenince sizi evin içinde kayboldunuz sanıp kendi bekar gibi yaşar.
ahh bende bir bilsem ne istediğimi...O zaman bizden ne soylememizi bekliyorsun ki.
ne kadar zamana toparlanırım?insan olduğundan ötürü üzülmen normal değil mi?
4 yılını vermişsin elbet üzüleceksin..
ama ölmezsen, hayat onlardan ibaret değil.. kendine sadece zaman ver
mesajlara bakmama cevap vermeme gıbı bır huyu varMesaj at o zaman, mecbur okur
mesela biz nikah gunu almaya karar verdık o evrakları hemen tamamladı ben tamamlamadım aradan 1 ay falna geçtı benı oyalıyorsun amacın ne demeye basladı ben tamamladım demıştım ama sorunlarımız olduğu için tamamlayamamıştım o da sana guvenmıyorum falan dedı yazıklar olsun vs dıye saydı ıste
evlenmek lafı işin içine girince böyle oldu zatenŞimdilik evliliği rafa kaldırın bu durumda mutlu olamazsınız istediği kadar kızsın evlenip mutsuz olmak daha mı iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?