ayrılmaya da korkuyorum evlenmeye de ?

şu aralar böyle kavga ve huzursuzluk haftada 4 gun kavgalıysak gerı kalan 3 gunde çok ıyıyız mesela genelde görüşmediğimiz zaman daha çok kavga ederiz

Kavga nasıl kavga ? Dozajinda mi , yoksa hakaretler sıralanıyor mu ?
Birbirinizi dinliyor musunuz az da olsa ?

Evli ciftlerin uzmana gittigini anlarim yuvamiz icin tekrar deneyelim diye. Ama daha sevgiliyken bi ciftin uzman yardimi aldigini ilk kez duydum. Bu kdr zorlamak neden? Belkide birbiriniz ixin yaratilmadiniz siz. Buna fikir uyusmazligi denir/ ten uyusmazligi denir/ anlasamamazlik denir. Buda sizin uygun bi cift olmadigina alamet.

ben sevıyorum o da sevdiğini söylüyor ama bu anlaşmazlık neden onu çözemiyoruz. anlaştığımız zaman da çok ıyı anlaşıyoruz

belki de ama birbirimize uygun olmadığımızı kabul etmıyor o

Kavga nasıl kavga ? Dozajinda mi , yoksa hakaretler sıralanıyor mu ?
Birbirinizi dinliyor musunuz az da olsa ?
genelde ben sınırlendığım zaman öfkeme hakım olamam sayarım sıralarım o susmayı tercıh eder ben konustuğumda onun susması da benı delırtıyor konuş dıye bağırırım ben konuşmak ıstemıyorum der daha çok sınır oluurum

Anlamadmki ben seni arkdasim. Adamdan evlenmekten kaciyosun ama ayrilmakta istemiyosun. Sen bu adami sevsen evlenmek icn can atarsin.
evlenmek ıstıyorum ama mutlu olabıleceksem eğer mutlu olamayacaksam şimdi ayrılmak ısterım

evlenme / ayrıl....
savaşma / seviş... sen ne istedigini bilmezken ? nasıl olacak bu iş ? 4 yıl birlikte yaşayıp ayrılma ayrılmama konusunda savruluyorsanız...o lanet imzayı atınca seyreyleyin olanları...işin icine aileler - toplumsal baskı - mal mülk kavgası bazen de" ya benimsin ya topragın "durumu giriyor...pek şenlikli...hala bu tarafa gecmeye meyilli misin :)

şaka ? eeee beklentin ne ? o da bagirsin...birbirinizi boğun ? sen hard seviyorsun adamcagız soft...olmaz bu iş...ayrıl...ömrunu yersin adamın :)

Evlenip boşanmak daha mı? kolay bir tercih geliyor acaba bazı hanımlarımıza.
Evlilik aaa evlenimde boşanım demek kadar ince bir cizgi üzerinde ilerlemiyor.
Hayatın planları var. Biz insanlar varız.
Tek değiliz. Tek yaşamıyoruz.

Susması çok iyi aslında, sonunda açıklama yapıyorsa. Karşılıklı bağırıp çağırmak çok daha kötü.

Bize somut örnek verseniz. Son tartışmanızı anlatın mesela, konu neydi? Kim ne dedi? Şu an havada kalıyor, net olamıyoruz.

Evlenme korkusu, ayrılma korkusundan daha büyük geliyor bana. Korkuyorsanız evlenmeyin.

Bu arada evrak tamamlama konusunda sizi hatalı buldum. Kafanızda soru işaretleri varsa bunu paylaşmalı ve neden tamamlamadığınızı anlatmalıydınız, neden evrakları tamamladığınızı söylediniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…