şu aralar böyle kavga ve huzursuzluk haftada 4 gun kavgalıysak gerı kalan 3 gunde çok ıyıyız mesela genelde görüşmediğimiz zaman daha çok kavga ederiz
Olmamalısıniz. Sonucta dunyadaki tek erkek o degil. Tek kadında sen degilsin canım.evet o da olabılır belkıde alışkanlık
ben sevıyorum o da sevdiğini söylüyor ama bu anlaşmazlık neden onu çözemiyoruz. anlaştığımız zaman da çok ıyı anlaşıyoruzKusura bakmayın ama hem istemiyorsunuz o insanı ama hem de benden gitmesin benden başkasıyla olmasın modunda olduğunuz için de bırakmıyorsunuz çünkü hep sizi sevsin istiyorsunuz. Ona karşı sevginiz olsa bir orta yol bulursunuz zaten uzmana gitmişsiniz olmamış daha ne diye evlenmeye niyet ettiniz onu da anlayamadım insan alışkanlık var diye evlenir mi? siz bu insanla mutlu olamayacaksınız belli bırakın o da yoluna gitsin siz de.
belki de ama birbirimize uygun olmadığımızı kabul etmıyor oEvli ciftlerin uzmana gittigini anlarim yuvamiz icin tekrar deneyelim diye. Ama daha sevgiliyken bi ciftin uzman yardimi aldigini ilk kez duydum. Bu kdr zorlamak neden? Belkide birbiriniz ixin yaratilmadiniz siz. Buna fikir uyusmazligi denir/ ten uyusmazligi denir/ anlasamamazlik denir. Buda sizin uygun bi cift olmadigina alamet.
ayrılırsam da çok uzuleceğimOlmamalısıniz. Sonucta dunyadaki tek erkek o degil. Tek kadında sen degilsin canım.
genelde ben sınırlendığım zaman öfkeme hakım olamam sayarım sıralarım o susmayı tercıh eder ben konustuğumda onun susması da benı delırtıyor konuş dıye bağırırım ben konuşmak ıstemıyorum der daha çok sınır oluurumKavga nasıl kavga ? Dozajinda mi , yoksa hakaretler sıralanıyor mu ?
Birbirinizi dinliyor musunuz az da olsa ?
ayrılırsam da çok uzuleceğim
evlenmek ıstıyorum ama mutlu olabıleceksem eğer mutlu olamayacaksam şimdi ayrılmak ısterımAnlamadmki ben seni arkdasim. Adamdan evlenmekten kaciyosun ama ayrilmakta istemiyosun. Sen bu adami sevsen evlenmek icn can atarsin.
konuşamıyruz mesela.. hemen aramızda tartışma çıkıyorsorunlarınız neler?
E peki sence mutlu olucakmisin?evlenmek ıstıyorum ama mutlu olabıleceksem eğer mutlu olamayacaksam şimdi ayrılmak ısterım
şaka ? eeee beklentin ne ? o da bagirsin...birbirinizi boğun ? sen hard seviyorsun adamcagız soft...olmaz bu iş...ayrıl...ömrunu yersin adamın :)genelde ben sınırlendığım zaman öfkeme hakım olamam sayarım sıralarım o susmayı tercıh eder ben konustuğumda onun susması da benı delırtıyor konuş dıye bağırırım ben konuşmak ıstemıyorum der daha çok sınır oluurum
genelde ben sınırlendığım zaman öfkeme hakım olamam sayarım sıralarım o susmayı tercıh eder ben konustuğumda onun susması da benı delırtıyor konuş dıye bağırırım ben konuşmak ıstemıyorum der daha çok sınır oluurum
Ee yani üzüleceksin tabi. Ama bi sure sonra gececek. Yoksa çekersin bir ömür.ayrılırsam da çok uzuleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?