- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.133
- 133
- Konu Sahibi Tasprenses
-
Bu işler nasip meselesi, bilemiyoruz ilişkinin nasıl gideceğini, tabi ki üzüleceksindir, yaşanmışlıklar, hayaller var ama olmuyorsa zorlama.Sıkıldım demesi çok üstüne gitmem benimle ilgilen benimle konuş ilgi göster demem yüzünden biliyorum. Konduramıyorum bizim sonumuz bu olmayacaktı.. Elbet biriyle evlenirim ama o da benim yüzüme vuracaktır eskiden böyle böyle yapmıştın ben seni bu halinle kabul ettim gibi laflar söylerse ben ne yapacağım
belkide bir süre birbirinizi rahat bırakmalısınız.Sürekli ara,msj at vs vs demek sıkar insanı.Ayrıca bir erkek snnle birlikte oldu diye zorla snnle sevgili olmaz düz mantıktır sevmiyor ise çeker gider.Sadece çok sıkıyosunuz birbirinizi.Bence kendinize alan bırakın birazAcı ama gerçek bu biliyorum
Ara verelim biraz dedi zaten..belkide bir süre birbirinizi rahat bırakmalısınız.Sürekli ara,msj at vs vs demek sıkar insanı.Ayrıca bir erkek snnle birlikte oldu diye zorla snnle sevgili olmaz düz mantıktır sevmiyor ise çeker gider.Sadece çok sıkıyosunuz birbirinizi.Bence kendinize alan bırakın biraz
Sanki ilişki yaşadık diye benimle birlikte gibi hissediyorum
Sen ilişki yaşadığın için ve aslında arkasındayım deyip tam tersi bence pişman olduğun için sevgilini kaybetme korkusu yaşıyorsun.Ayrılmıyoruz ben gitmiyorum hiç biryere seni seviyorum falan diyor gerekirse seni sevmiyorum de ben kapının önünde yatarım köpek gibi falan diyor
Kesinlikle tam anlamıyla benden bu yüzden sıkıldı. Her dakka nerdesin napıyorsun diyorumKabul edilmelik ne yaptın ki sanki adam mi öldürdün o noktada senin ne hissettiğin önemli sevmiyorsan illaki bulursun baskasini herkeste olup sende olmayan ne ki bulamayasin? Hayli genis bir insanim grup yaptim desen oh yarasin derim de sonradan bu beni kimse almaz moduna girecekseniz yapmayın harbi. Bence senden degil senin dırdır etmenden sıkılmış. Ustune gitme illa bir yere varmak zorunda değil hissedilenler boyle bir donemden gectigini varsay ve seviyorsan bunaltma senin istedigin zaman konusacak arayacak degil ya biraz kendi hayatina bak.
Akşam 6 dan gece saat 11e kadar mesaj atmadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıyla tangodan konuşup pcden online oyun oynuyorlarmış. Ben de bu arada aklından bile geçmiyorum ki mesaj atmıyor. En son aradım da anca uyandı uykusundan. Dalmışım dedi. İnanın benle bu kadar soluksuz konuşmuyor dünyayı bir kenara bırakıp sırf bana odaklanmıyor. Bu gece konuşalım dediğimde ne konuşcaz ki konuşacak konu yok dıyor düşünün. Her şeyi konuşup aşmışız gibi bişey düşünüyor heralde. Sonrada uyuyalım mı çok yorgunum der. Dün mesaj attı, olmayacak böyle zorluyorum zorluyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum iyi geceler dedi gitti.
Umarım herşey yoluna girerben öyle düşünmedim.sanki boguyorsunuz olayları buyutuyorsunuz gibi.sakin olun ve guvenin
Umarım herşey yoluna girer
18 yaş mi?
O yaş cinsellik için çok erken bir yas.
Herşey çok rutin evet artık yazdığım şeye ne karşılık vereceğıni dahi çok ıyı biliyorumBu arada 5 yillik iliski sonucta bazi seyler illa aliskanliga donusuyordur. Mesela bi gun bulustunuz goesutunuz diyelim hemen a ayrilinca arama yani. Zaten belli bi sure gecmis iliskide. Rutine baglamistir her sey. 5-6 saat hic konusmamak cok normal ya.
5 seneden sonra ilişkinin rutine bağlaması normal. Çocuk birçok konuda haklı gibi geldi bana. Hergün hergün ne konuşacaksınız ki?Umarım herşey yoluna girer
18 yaş mi?
O yaş cinsellik için çok erken bir yas.
Haklısınız valla gelinde şu kafamı bi sürtün duvaraAh bir anlasalar. Mok var evlilikte, cinsellikte. 18 yaşında bir çocuk nasıl dursun bu işin arkasında, nasıl kaldırsın bu yükü?
Bazen şu gençlerin kafalarını duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum.
Bir de 5 yıldır birlikteler 13 yaşında başlamışlar yani.Ah bir anlasalar. Mok var evlilikte, cinsellikte. 18 yaşında bir çocuk nasıl dursun bu işin arkasında, nasıl kaldırsın bu yükü?
Bazen şu gençlerin kafalarını duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum.
Konu sahibesi 18 yaşında mı?Henüz 18 yaşındaymışsın ya.. 5 yıllık ilişki dediğin baya 13 yaşında başlamış. Sıkılmanız çok normal çünkü artık olgunlaşıyorsunuz. Cinsellik için biraz erken olmuş bana kalırsa ama bu yine de o düşüncelerinin doğru olduğu anlamına gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?