Ayrılmayı düşünüyorum, peki ya sonrası ?

Bu arada 5 yillik iliski sonucta bazi seyler illa aliskanliga donusuyordur. Mesela bi gun bulustunuz goesutunuz diyelim hemen a ayrilinca arama yani. Zaten belli bi sure gecmis iliskide. Rutine baglamistir her sey. 5-6 saat hic konusmamak cok normal ya.

Bu işler nasip meselesi, bilemiyoruz ilişkinin nasıl gideceğini, tabi ki üzüleceksindir, yaşanmışlıklar, hayaller var ama olmuyorsa zorlama.
Biriyle evlendin diyelim, adam sana eskiden biriyle beraber oldun gibi bir cümle kurunca, ee haberin yok muydu madem evlenmeyecektin diyemeyecek misin?
Bu işler öyle olmuyor, herkes bu cümleyi kurmaz.
Seçilen değil seçen ol hem, evleneceğin adamın iyi niyetli olduğundan emin olarak evlenmelisin.

Acı ama gerçek bu biliyorum
belkide bir süre birbirinizi rahat bırakmalısınız.Sürekli ara,msj at vs vs demek sıkar insanı.Ayrıca bir erkek snnle birlikte oldu diye zorla snnle sevgili olmaz düz mantıktır sevmiyor ise çeker gider.Sadece çok sıkıyosunuz birbirinizi.Bence kendinize alan bırakın biraz

Ara verelim biraz dedi zaten..

Ayrılmıyoruz ben gitmiyorum hiç biryere seni seviyorum falan diyor gerekirse seni sevmiyorum de ben kapının önünde yatarım köpek gibi falan diyor
Sen ilişki yaşadığın için ve aslında arkasındayım deyip tam tersi bence pişman olduğun için sevgilini kaybetme korkusu yaşıyorsun.

Adam 5 saat aramamis bu hale gelmişsiniz.bunu yapma bence.kendine güven.

Kesinlikle tam anlamıyla benden bu yüzden sıkıldı. Her dakka nerdesin napıyorsun diyorum

Geçen seferki gibi henüz ortada fol yok yumurta yokken paylaşılmaya çalışan evlilik hayalleri vs. şeylerse istediğin sıkılmasında bir sorun göremiyorum. Dünyayı bir kenara bırakma işi de çok abes, kimse kimse için o kadar uzun süre pür dikkat falan vermez, önemli bir şey varsa vermeli ama her daim olmaz böyle bir şey. Kısacası muhabbet konularınız online oyundan daha zevksizse ayrılmayı düşünmeden önce bu soruna eğil . Ayrılırsan da hayat devam edecek zaten o bakımdan problem yok. Ama karşındakini sevgili değil de her dakka seni mutlu memnun etmeye yaracayacak, duygu kölesi gibi gibi kullanma halinden sıyrılmazsan ondan da böyle "ben çok sıkıldım" altmetinli mesaj alırsın er ya da geç.

Daha 18 yaşındaymışsın, ne acelen vardı be çocuk? Kaçıyor muydu cinsellik? Daha kişiliği oturmamış bir kız için böyle şeyler düşünmek normal her halde. Sen daha sen değilsin ki? Önce bir meslek sahibi ol, ayaklarının üzerinde dur ondan sonra bu bekaret meselesine gülüp geçeceksin.

Sen 18 isen sevgilin de o yaşlardadır. Nasıl bir olgunluk bekliyorsun ki daha askere gitme yaşı gelmemiş bir çocuktan? Sıkılacak tabi çok normal. Bu yaşlar laylaylom yaşları, evlilik hazırlığı yaşları değil. Niye bu kadar heveslisiniz evlenmeye anlamıyorum.

Herşey çok rutin evet artık yazdığım şeye ne karşılık vereceğıni dahi çok ıyı biliyorum

Haklısınız valla gelinde şu kafamı bi sürtün duvara

evlenebilirsin ama karşındaki insan bu durumu bilip sana işkence edebilir yada el üstünde tutar canım herkes hata yapar herşeyin hayırlısı ARTIK SEN SEÇEMEZSİN SENİ SEÇERLER BU DURUMDAN DOLAYI YANLIŞ ANLAMA BENİ CANIM

Bir de 5 yıldır birlikteler 13 yaşında başlamışlar yani.

Konu sahibesi 18 yaşında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…