Ayrılmayı düşünüyorum, peki ya sonrası ?

Bırlıkte oldun dıye kendını ona mahkum hıssetme sakın .
Hayat senın . Kıme ne ?
Sen ınsanları hayatına kabul edeceksın .
Kımse benı kabul etmez dıye kendını ezme .

ayrılma kararını kesin verdiysen eğer sırf bunun için durma tabi ki evlenecek birini bulursun , bunda utanılacak ayıp bi durum yok yetişkin bi insansın kararını sorgulayamaz kimse

ilişkini çok sevdiğin için yaşadıysan sonrasıda düşünmüşsündür...

Kusura bakmayın ama size kocaman bir hadi ordan diyorum. Ne demek sen seçemezsin. Bal gibi de seçer, beğenir, isterse alır. Bu nasıl bir zihniyettir? Sırf biriyle birlikte oldu diye kendine eziyet eden bir kız var zaten karşınızda. Neden daha çok canını yakmaya uğraşıyorsunuz?

halinde ne var ayol kendine cüzzamlı muamelesi yapma sanki herkes ilk ilişkisini evlenince mi yaşıyor gayet de mutlular evleniyorlar

Keşke bütün kk üyeleri sizin kadar yufka yürekli ve düşünceli olsa

halinde ne var ayol kendine cüzzamlı muamelesi yapma sanki herkes ilk ilişkisini evlenince mi yaşıyor gayet de mutlular evleniyorlar
Konduramıyorum. Herşeyi onunla yaşadım son noktam o olacak gibi geliyordu bana.

amanın 18 yaşında mıydın yavrum daha çok ufakmışsın be ya,her neyse boşver şuanda sen evliliği filan düşünme eğer mutsuzsan ayrıl tabi ki.

Konduramıyorum. Herşeyi onunla yaşadım son noktam o olacak gibi geliyordu bana.

böyle arabesk düşünceler eskide kaldı artık, tek bir kişiyle başlayıp evlenmek de çok büyük hata bana göre insanları tanımalısın ki en iyisini bulmak için yeterli veri olsun.

benim tanıdığım böyle olduğu için dedim üzülürek söylüyorum acı gerçeğimiz maalesef deliler gibi sevdiği adam bu yüzden evlenmedi iki bacak arasına bakan erkekleri bende sevmiyorum canım ben kimseyi üzmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın iki tarafta bu durumu umursamazsa evlenir. hatta ilerde başa kakanlar oluyor canım

böyle arabesk düşünceler eskide kaldı artık, tek bir kişiyle başlayıp evlenmek de çok büyük hata bana göre insanları tanımalısın ki en iyisini bulmak için yeterli veri olsun.
Günümüz erkekleri hani çok düşkünler ya 2 mmlik işlevi olmayan zara..

Şaka yapıyor olmalısınız .
Gencecık bır kıza nasıl sen secemezsın , senı secerler dıyebılıyorsunuz .
Sız onun yasayacagı hayatı onceden nasıl kestırebılıyorsunuz .
Sizi kınıyorum

O değil de saat 6dan gece 11e kadar mesaj atmadı nedir? Bunun yüzünden kavga etmek nedir? Çocuk musunuz siz?
Biri bana böyle yapsa ben de bunalırım

sizin tanıdığınız öyle üzücü birşey yaşamış olabilir ama tam tersi şeyler yaşayan insanlar tanıyorum ben de
lütfen tek bir örnekten yola çıkarak sen seçemzsin gibi ağır bir cümle kurmayın
karşınızdaki gencecik neyin ne olduğunu bilmeyen bir kızcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…