canım erkeklerin sinir anları bizimki gibi olmuyor malesef onlar ağır sözler sarfedebiliyorlar sonuçta ayrılmamışsınız bu güzel fakat birdaha ne durumda olursanız olun böyle ağır laflar etmeyeceğine dair ondan söz al bence her insan hata yapabilir bir defaya mahsus bu lafını unutabilirsin bence çünkü seviyorsun bence bu uyarıyı yaptıktan sonra birdaha bu konuyu açmayın unutun gitsin
umarım birdaha tatsızlık yaşamazsınız canım
teşekkürler canm aslında çok romantik çok kibardı sevgilim doğumgünümde bana sürpriz yapmak için otobüs duraklarında yolumu beklemişti 2 saat.. normalde üzmez beni değer verir o yüzden silip atmak çok zor
Şşşş sakin ol bitanem bi sakin ol!!! Ama söleyim ne sen ne de erkek arkadaşın ilişkinizin içine 3. kişileri böle katmayın. İkinizide çileden çıkaran senin kız arkadaşın onunda mustafa abisiolmuş. Bekle biraz. Yalvarma artık. Onun siniri geçicek ikinizde olgun insan gibi oturup konuşucaksın ve barışıcaksınız elbet.
Elinizdeki iyi sevgilinin kıymetini bilin. Erkekler de bi yere kadar çekiyor böyle saçma sapan tripleri. Kimse vazgeçilmez değildir, bir yerde patlar işte böyle. Sen kendine fazla güvenmişsin herhalde. Sevgilin haklı. Bari biraz zaman verin birbirinize hala seni çekmek istiyorsa gelir.
kendimi senin yerine koydum da ben de çok takılırdım ve çevremdekilere ısrarla sorardım bunu. içim rahat etmezdi çünkü. sevmiyo mu artık diye bile düşünürdüm. ama devam ediyorsa eğer hala seviyordur seni. zamanla sinirin azalır, hafifler her şey.. merak etme.. umarım bir daha tekrarlanmaz.
canım kusuruma bakma ama canının acımasına gerek yok sewgılın uzatma dıo mesela uzatıosun ya hanı aynı onun gıbı hala ırdelıosun bak bu olayıda kımsenın fıkrıne ıhtıyacın olmamalı bnce kufur konusunun uzerıne çok gıdersen konuyu açmış olur ve affetmış olursun yuz bulur yıne eder sen sakınlığını koru o aramadan arama o senı aradığındada hem sewıyelı ol hemde guzel konuş sadece sunu de olmamış saymak ıstıorum ettığın kufuru eger olmş sayarsam yedıremem de bı daha yaparsan zaten sewsemde dewam etmem ılışkıye de dedın ama senı sewdığımden affedıorum gıbı dawranma yanı anlayacağın ayrıca konuyu ne kadar uzatırsan o kdar kırılırsın ve gereksız uzulursun başkasını ılışkıne sakın ama sakın sokma o soksada sen sokma ınat yapma o sokuo dıye senden öğrenır doğruyu er geç sakın ol bnce kazanırsınumarım sözlerımı yanlış anlamazsın...
canım kusuruma bakma ama canının acımasına gerek yok sewgılın uzatma dıo mesela uzatıosun ya hanı aynı onun gıbı hala ırdelıosun bak bu olayıda kımsenın fıkrıne ıhtıyacın olmamalı bnce kufur konusunun uzerıne çok gıdersen konuyu açmış olur ve affetmış olursun yuz bulur yıne eder sen sakınlığını koru o aramadan arama o senı aradığındada hem sewıyelı ol hemde guzel konuş sadece sunu de olmamış saymak ıstıorum ettığın kufuru eger olmş sayarsam yedıremem de bı daha yaparsan zaten sewsemde dewam etmem ılışkıye de dedın ama senı sewdığımden affedıorum gıbı dawranma yanı anlayacağın ayrıca konuyu ne kadar uzatırsan o kdar kırılırsın ve gereksız uzulursun başkasını ılışkıne sakın ama sakın sokma o soksada sen sokma ınat yapma o sokuo dıye senden öğrenır doğruyu er geç sakın ol bnce kazanırsınumarım sözlerımı yanlış anlamazsın...
demir'e katılıyorum canım.
Artık o kişilerden bahsetme canım bence o bahsedip sinir etse bile seni onu uyar.Başkalarından olayı kendinizi üzmemeniz gerektiğini söyle ama sakinliğini koruman lazım.
teşekkür ederim cnm dünde bana destek olmuştun çok sağol... o kişiler umrumda değil artık tek üzüldüğüm sevgilimin belki bin defa artık seni istemiyorum diyebilmesi ve bana s...r gt demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?