ayrılmayı istemedim seviyorum hala

bana da eski sevgilim bi kavga anımızda s.. git demişti, aynı şekilde bende ona "sen s..git" dedim.. kapattım suratına telefonu... hiçte pişman değilim.. böyle saygısızlara haddini bildirmek lazım..

haklısın bende eğer aramız düzelirse küfür etcek kadar bunaltmamda normalde çok kibardı sevgilim ahh ahh:26:

evet kesinlikle hala kararsizim ben daha şimdiden s...t git diyebiliosa evlenince daha kolay diyebilir belkide :26:

özünde kibarlık varsa demez canım o da pişman olmuştur.büyütme , biliyorum incindin, ama hayat malesef her zaman kibarlıklarla dolu değil, bunun da son olacağını düşünüyorum.yani umarım.... herkes bana çok kibarsın der ben ise sevgilime büyük bir neden olmadan ş....f...z demiştim ilk defa demiştim, böyle bir şeyi kızgınlık anında , olabiliyor malesef onu çok iyi anlıyorum,

bende erkek arkaşıma ş..r..f.z demiştim bana yalan sölediği için hakettim ben bidaha bunu sölemene izin vermicem demişti veo lafımı hiç yüzüme vurmadı bende ondan sonra hiç demedim.. bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim

kızlar bugün erkek arkadaşımla yüzyüze konuştuk gözleri doldu o lafları hiç haketmedin çok üzgünüm özür dilerim dedi ne olursa olsun
bidaha sölemicem öyle şeyler dedi... ne olur bidaha durduk yere beni üzme dedi barıştık

hani yüzümü görmek istemiyodun dedim yüzünü görmeden mutsuz olurum sinirden söledim dedi böyle işte

Son düzenleme:

kimse yorum yapmamış barışmamıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…