ayrılmayı istemedim seviyorum hala

haklısınız bende sinirliyken çok şey sölüorm teşekkürler

evet cnm kendimi tutuyorum nette hep bişiler okuyorum tlfndan uzak duruyorum

bi önceki sevgiliniz sizi kaprislisin diye terketmişse söylenen lafa takılmadan önce bi kendinize ciddi öz eleştiri yapın derim. bişeylerin düzelmesi için önce siz bazı konularda kendinizi değiştirerek başlarsanız sakinleşince o da değişir mutlaka. ama aklında gene aynılarını yapar mı sorusuda kalır.

yapıyorum zaten ve elimden geleni yapacağım düzelmek için..ben sorunlu bi ailenin çocuğuyum farkında bile olmadım onun üzdüğümün onu kaybetmek istemiyorum bana dediki karşında it vamış köpek varmış gibi davranıosun dedi istermiydim sevdiğime böyle hissettiriyim

Canım ya sevgilerini tüketene kadar uğraşıyoruz , su istimal ediyoruz. Sonra birden bire tersleri dönüyor. Artık düzüne çeviremiyorsun. Uzun bir süre alttan alman gerek. Söylediklerine hiç aldırma zaten o konuda yanlış yaptığının farkına varacaktır :) Bende sakin sessiz uysal kedi gibi olan sevgilimden bir canavar yarattım .

Son düzenleyen: Moderatör:

bence biz kızlar adam gibi adam bulunca çok şımarıyoruz

bende bunu hiç anlamıyorum zaten. benim ailemde de sorunlar var ama bu sevgilimi daha çok önemsememi sağlıyo aksini yapmıyorum. sadece sizin için değil genel olarak şunu kabul etmiyorum sorunlu bi ailem var ondan böyle yapıyorum öyle de bişey yok. insan gerçekten seviyosa birini yaşadığını karşısındakine yaşatmak istemez

ben ailemdeki sorunları yansıtmıyorum ailenizde nasıl sorun var bilemem ama benim babamda duygu durum bozukluğu vardı bizi takip eden adamlar olduğuna falan inanırdı detaya girmicem psikolojim bozk sorun yansıtmıyorum ama dengemi kaybettim

sevgilinin arkadasin konusunda cokta haksiz olmadigini dusunuyorum..
sen ne kadar kiz ark.dinlemesen de soyledigi olumsuz seyler kafanda bir yerde kalabilir.
anladigim kadariyla sen sormadan gereksiz yorumlar yapabilir..bir sekilde hayatiniza giriyor..
arkadasindir tabiki atma dogru bir bir denge kurmak sart..
kufur anlik sinirde olsa hic hos olmamis..ne olursa olsun aradaki saygini kesinlikle kaybetmeyin.bu herseyden,hepsinden cok daha onemli..
ortam gerginken uzerine gitme yada sonra konusalim de teli kapat.
ve onu o anlik affettigini bir daha agzindan oyle bir cumle cikarsa onunla muhatap olmayacagini soyle.o kufur etmis sen af dilemissin.sanki karsindaki hakliymis gibi.(kufur,siddet bunlar araya girince hakliysa bile haksiz duruma dusurur)
tamam madem hakli gordun uzerine gitmeden de ki haklisin ben burada yanlis yaptim..olay boyle uclara gelmesin..
ve baskalari icinde kavga etmeyin..
olan size olur..

haklısınız o s...r git dedi ben özür diledi nasıl bi kabusun içindeyim bilmiyorum ben yalvardım tartışmayı ben başlattığım için

bugünde o arkadaşım facete ki o foton güzel değil şu fotonu koy diye tutturdu bu kadar müdahele olmaz ya, sevgilimle boşa yaşamışım bunları keşke hiç savunmasaydım haklısın diyip sussaydım

Son düzenleme:
Sevgilini çok bunaltmışsın belli ki,bundan sonra daha dikkatli olursun artık..
Ancak ben küfür etmesini asla kaldıramazdım

Sevgilini çok bunaltmışsın belli ki,bundan sonra daha dikkatli olursun artık..
Ancak ben küfür etmesini asla kaldıramazdım

bende kaldıramadm ayrılmadık ama içim içimi yiyor napıcağımı hala bilmiyorum... bi kere o bana yalan sölemişti bende ona ş......z falan demiştim o nasıl hazmetmiş ki kaldı ki onun en ağır lafı s...r git oldu yani benimkiler çok daha ağırdı... bilmiyorum ne yapacağım çok bunalttım ama o şekilde konuşması gerekmezdi

Canımm bana göre o laftan yada herhangi başka bir küfürden daha ağır bir laf yoktur..Ayrıll diyemem asla ama hatasını anlasın yani

Canımm bana göre o laftan yada herhangi başka bir küfürden daha ağır bir laf yoktur..Ayrıll diyemem asla ama hatasını anlasın yani

off böyle sorunlar nerden geldi yaa aramıza bi anlık sinirden neler oluyor seviyorum ama soğudumda bilmiyorum canm umarım pişmandır bişi sölemedi sadece çok sinirli olduğunu gerçek düşünceleri olmadığını söyledi özür falan dilemedi

Son düzenleme:

Ehh oda bir adımdır ama dimi canım :) Zamanla yoluana girer umarım ilişkiniz

Ehh oda bir adımdır ama dimi canım :) Zamanla yoluana girer umarım ilişkiniz

umarım :18: teşekkürler kendiliğinden söylemedi ama ben sordum o lafların gerçekmiydi sinirden mi diye sinirdendi dedi...

Son düzenleme:
kızlar hala barışmadık... erkek arkadaşım hergün nasıl olduğumu ne yaptığımı sordu ama aramızda hep mesafe vadı ve yarın memleketinden geri dönecek benim bulunduğum şehre msj atsam mı ii yolculuklar diye o bana s...r git dediği için msj atmadm sadece onunkilere cvp vermiştim sizce ne yapmalıyım uçağı yarın sabah lütfen fikir verin

çok kızdırdığının farkındasın, bunca zaman hiç buna benzer bir şey söylememiş o nedenle kendini haksız görüyorsun, sabrını taşırmışşsın demek ki sen de bunun farkındasın.. ben kibar bir kızım ilk küfürümü sevgilime söylemiştim, bundan biliyorum... büyütülcek bir şey yok, kendi içinde büyütme, ama bir daha asla böyle bir şey olamayacağını kaldıramayacağını da anlat

küfür eden adama yalvarılmasını anlayamıyorum.

bende ona küfür etmiştim o hatalı olduğu bi zamanda... o alttan aldı küfrümü sustu barıştığımızda hiç hatırlatmadı,işte bunlar geldi aklıma ; tartışmayı durduk yere hiç yoktan ben başlatmıştım bu geldi aklıma sebepsiz yere üzmüştüm ve çok seviyordum belki anlamışsınınzdır neden yalvardığımı asla yüzsüz gurusuz biri değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…