haklısınız bende sinirliyken çok şey sölüorm teşekkürlertartışma sırasında seni seviyorum demesini nasıl bekliyorsunki bence hepsini sinirden söylemiştir siniri geçince elbet dedikleri için pişman olur bende yaşadım böyle şeyler gözümün önüne geldi bir an ama biliyorumki hepsi tartışma esnasında olup biten şeyler hatta bende neler söylemişimdir kimbilir sinirden ama onlar gerçekler değil sende takma kafana bu kadar ama çokta üsteleme bence
rica ederim canım.kk'yı bu yüzden çok seviyorum.Birbirini tanımayan insanlar birbirlerine destek olabiliyor.Çok iyi bişi bu..
Şöyle düşün canım durup dururken seni istemiyorum gibi bişi söylemiyor sevgilin sabrı taşmış belli.Anlıyorum seni küfretmesini hazmedememişsin yaptığı da çok yanlış ama bunları düşünüp düşünüp çok üzme artık kendini.
Sakin sakin sakin olmaya çalış elinden geldiğince.Ben çok kızdığımda telefonu mümkün olduğunca kendimden uzaklaştırıyorum ki elime alıp o anlık sinirle kötü şeyler söylemeyeyim.Her zaman buna uyamıyorum ama olsun=)
bi önceki sevgiliniz sizi kaprislisin diye terketmişse söylenen lafa takılmadan önce bi kendinize ciddi öz eleştiri yapın derim. bişeylerin düzelmesi için önce siz bazı konularda kendinizi değiştirerek başlarsanız sakinleşince o da değişir mutlaka. ama aklında gene aynılarını yapar mı sorusuda kalır.
Canım ya sevgilerini tüketene kadar uğraşıyoruz , su istimal ediyoruz. Sonra birden bire tersleri dönüyor. Artık düzüne çeviremiyorsun. Uzun bir süre alttan alman gerek. Söylediklerine hiç aldırma zaten o konuda yanlış yaptığının farkına varacaktır :) Bende sakin sessiz uysal kedi gibi olan sevgilimden bir canavar yarattım .
yapıyorum zaten ve elimden geleni yapacağım düzelmek için..ben sorunlu bi ailenin çocuğuyum farkında bile olmadım onun üzdüğümünonu kaybetmek istemiyorum bana dediki karşında it vamış köpek varmış gibi davranıosun dedi istermiydim sevdiğime böyle hissettiriyim
bende bunu hiç anlamıyorum zaten. benim ailemde de sorunlar var ama bu sevgilimi daha çok önemsememi sağlıyo aksini yapmıyorum. sadece sizin için değil genel olarak şunu kabul etmiyorum sorunlu bi ailem var ondan böyle yapıyorum öyle de bişey yok. insan gerçekten seviyosa birini yaşadığını karşısındakine yaşatmak istemez
sevgilinin arkadasin konusunda cokta haksiz olmadigini dusunuyorum..
sen ne kadar kiz ark.dinlemesen de soyledigi olumsuz seyler kafanda bir yerde kalabilir.
anladigim kadariyla sen sormadan gereksiz yorumlar yapabilir..bir sekilde hayatiniza giriyor..
arkadasindir tabiki atma dogru bir bir denge kurmak sart..
kufur anlik sinirde olsa hic hos olmamis..ne olursa olsun aradaki saygini kesinlikle kaybetmeyin.bu herseyden,hepsinden cok daha onemli..
ortam gerginken uzerine gitme yada sonra konusalim de teli kapat.
ve onu o anlik affettigini bir daha agzindan oyle bir cumle cikarsa onunla muhatap olmayacagini soyle.o kufur etmis sen af dilemissin.sanki karsindaki hakliymis gibi.(kufur,siddet bunlar araya girince hakliysa bile haksiz duruma dusurur)
tamam madem hakli gordun uzerine gitmeden de ki haklisin ben burada yanlis yaptim..olay boyle uclara gelmesin..
ve baskalari icinde kavga etmeyin..
olan size olur..
Sevgilini çok bunaltmışsın belli ki,bundan sonra daha dikkatli olursun artık..
Ancak ben küfür etmesini asla kaldıramazdım
bende kaldıramadm ayrılmadık ama içim içimi yiyor napıcağımı hala bilmiyorum... bi kere o bana yalan sölemişti bende ona ş......z falan demiştim o nasıl hazmetmiş ki kaldı ki onun en ağır lafı s...r git oldu yani benimkiler çok daha ağırdı... bilmiyorum ne yapacağım çok bunalttım ama o şekilde konuşması gerekmezdi
Canımm bana göre o laftan yada herhangi başka bir küfürden daha ağır bir laf yoktur..Ayrıll diyemem asla ama hatasını anlasın yani
off böyle sorunlar nerden geldi yaa aramıza bi anlık sinirden neler oluyor seviyorum ama soğudumda bilmiyorum canm umarım pişmandır bişi sölemedi sadece çok sinirli olduğunu gerçek düşünceleri olmadığını söyledi özür falan dilemedi
Ehh oda bir adımdır ama dimi canım :) Zamanla yoluana girer umarım ilişkiniz
küfür eden adama yalvarılmasını anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?