ayrım yapan kayınvalide

Benim kaynana da oğlan ayırıyor. Eşimi daha çok kayırır, hep över. Çünkü eşim annesine diğerlerince göre maddi manevi anlamda daha ilgili. Hatta diğerleri ilgisiz. Eğer geleneksel bi kaynana ise hangi oğlunda kendine bakma ihtimali yüksekse ona yanaşıyor olabilir. benimki bu açıdan eşime ve eltime takın.

malesef çocuğuma bakıo bakıoda nasıl yani kadın elinden gelse boşan diycek o derece ... çocuğa bakıo die hertürlü tavrı çemkirmeyi hakediorum sanki yaşadıklarımı yazsam roman olur...

çocuğunuzu kötü etkiliyorsa unutmayın ki karakterlerimiz çocukken yaşadıklarımızla şekilleniyor...
yuvaya verin

Bu kadın kaç çocuk bakıyo ben anlamadım, sizin evde mi bakıyo, doğacak bebeğine de o mu baksın istiyosun

Hiç bisey yapamazsın aynı durumdaym benm kvdede eşime bi gün oğlum dediğini yada bsy yaptığını gormedm obur.oğlunun yaşı kucuk smdiden obur gelin için para biriktryo bilezklerini bile hazırladı çok ayrımcılık olcak ama yapcak bsey yok bende ona.gore mesafemi koyarm

kusura bakmayın ama kimse sizin cocugunuza bakmak zorunda degıl doğurduysan oturup kendım bakacaksın. bır yastan sonra bebek bakmak zor ılgı ister annesı sızsımız kvden dgeıl

Çocuğunuza baktirmayin. Evlat ayrımı yapan bir kadına ben sevmediği evladının çocuğunu teslim etmezdim. Evlat ayrımı yapan her kimse benim gözümde iğrenç bir mahlukattir . Yok sayın

Evet benimki de baktirma potansiyeli var diye kızını bariz şekilde tercih ediyor. Onun çocuğuna koşuyor ama bizimki hasta olunca günü falan oluyor. İnce hesap yani

tamam ayrim yapabilir o ayri. ama sizin cocugunuza bakmak zorunda dgl. ben anlamiyorum bu insanlari kendin bakabilceksen dogur.calismak zorundaysa ertele.günah 3 aylik cocuk birakilir mi hic. birde unutumsyin bir yastan sonra cocuk cocuk sesi devamli cekilmiyor. dogurmasini bilen bakasinida bilecek.

Biz üç eltiyiz,kayınvalidem de çok ayrım yapar,varsa yoksa ilk gelini,ilk oğlu.Ben de artık arayıp sormuyorum.O ararsa bir şey yokmuş gibi konuşuyorum.Araya mesafe koydum.Çok denedim ama başaramadım bizi de sevmesini.

Vardır onun bir hesabı. Bosver , aslında ben eşimin sevilmemesine üzülmüyorum, koskoca adam sevse ne olur sevmese ne olur, onun bir anne olarak oğlunu üzmesine sinirleniyorum

o onlarda yaşama planı yapmıştırda ondan:)))yada berabermi oturuyorlsr

Konu sahibi karlarprensi
Ayrım dedin geçtin, bende eşin sorun etsin senlik bişey yok dedim
Ama asıl konuyu yorumlarda anlatmaya başlamışsın
Ben senin yerinde olsam zaten oğulları arasında bile ayrım yapan kadından çok bişey beklemem vay hamileydim aramadı sormadıları geçtim ona güvenip evimi taşımam
Taşıdım çocuğuma da bakıyo ama eltiminkine de bakacakmış, benim evimde eltimin çocuğuna bakamaz diyosan da bi bakıcı bul kendine
Hala sözümün arkasındayım feryat edilecek bir durum değil. Çözüm bulmak ta senin elinde.
Tek benimkine benim evimde baksın demek te bencillik olur, eltinin çocuğunun da babaannesi sonuçta. Asıl ayrım o zaman olur torunları arasında

Ayrımcılığı eşiniz düşünsün. Çok dertleniyorsa da bu derdini size yansıtmasın. Bu onunla ailesi arasındaki sorun. Bu sorun yüzünden evinizin huzurunu kaçırmasın.

Mümkün değil
Kayınvalide çocuğuna bakıyomuş konu sahibinin
Ama böyle demeyin torununa bakıyo sonuçta bi bizim çocuğumuz mu diyo
ööhh bu ne perhız bu ne lahana tursusu ozaman derım konu sahıbıne :)
ayrımcılık yapsa sevmese sızden olan cocuga nıye baksın yahu
buna ragmen hala ayrımcılık yapıyor dıyorsan ve evlılıgını senı etkıleyen bı konuysa ozaman cocuguna da sen bakıver konu sahıbı ...ayrımcılık yapan kayınvalıdene bırakma derım

kımseye guvenerek cocuk yapmayın benım annemde var kayınvalıdem de 1 tanesınden bıle yardım ıstemıyorum :)
yurt dısında tek basına yasayıp coluk cocuk buyutenler nasıl yapıyor
ılgınc valla...
suan fıkrım tamamen degıstı konu sahıbının ozellıkle sorun aradıgını dusunuyorum :)

Ayrımcılığı eşiniz düşünsün. Çok dertleniyorsa da bu derdini size yansıtmasın. Bu onunla ailesi arasındaki sorun. Bu sorun yüzünden evinizin huzurunu kaçırmasın.
Bende böyle dedim
Eşin üzülünce bana ne o senin sorunun mu diyorsun Çekirge Hanım didi bana

Bende böyle dedim
Eşin üzülünce bana ne o senin sorunun mu diyorsun Çekirge Hanım didi bana

Ben eşlerin kendi aileleri ile olan bu tür sorunlarını evlerine taşımalarına gıcık olurum. Kaldı ki benim eşimde öyledir. Baktım evin huzuru kaçıyor bende artık bana anlatma, aranızda halledin dedim.
Gerçi benim olayımda eşim aksi olduğu için haksız olan taraftı. Çünkü annesi kendisine bağırıp çağıran çocuğumu daha çok tutar yoksa el üstünde tutanı mı? Sevmeme gibi bir durum yok ama genede kendisini el üstünde tutanı daha çok tutardı. Ben kayınvalideme bu konuda tek laf etmem ve ilişkimi zedelemem. Zaten 25 yılı bitirdim tek bir tartışmamız yoktur. Ana oğul onlar kendileri hallederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…