- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi karlarprensi
-
malesef çocuğuma bakıo bakıoda nasıl yani kadın elinden gelse boşan diycek o derece ... çocuğa bakıo die hertürlü tavrı çemkirmeyi hakediorum sanki yaşadıklarımı yazsam roman olur...
3 aylık bebeğe bakıcı baksın ben 5 yaşındakine bakarım demek . torunu olacak diye sevinmemek haberi ilk ona verdik yüzü gülmedi biliomusunuz ? ben diğer torunu annesiyle ya da anneannesiyle 1 gün geçirseydi bir kez bizimle hastaneye gelseydi ben hamile iken? düşük tehlikemde annemlerde kaldığımda birkez yanıma gelmedi... yediğimiz yiycekler laf oldu ... daha neler neler...
kusura bakmayın ama kimse sizin cocugunuza bakmak zorunda degıl doğurduysan oturup kendım bakacaksın. bır yastan sonra bebek bakmak zor ılgı ister annesı sızsımız kvden dgeıl3 aylık bebeğe bakıcı baksın ben 5 yaşındakine bakarım demek . torunu olacak diye sevinmemek haberi ilk ona verdik yüzü gülmedi biliomusunuz ? ben diğer torunu annesiyle ya da anneannesiyle 1 gün geçirseydi bir kez bizimle hastaneye gelseydi ben hamile iken? düşük tehlikemde annemlerde kaldığımda birkez yanıma gelmedi... yediğimiz yiycekler laf oldu ... daha neler neler...
Çekirge hanimyalnız ben mağdur oluyorum eşim üzülürken ben onu teselli edemiorum sizin sorununuz sadece sizi mi ilgilendirio çekirge hanım eşiniz mutsuz olunca siz o onun sorunu mu diosunuz komik ya...
Evet benimki de baktirma potansiyeli var diye kızını bariz şekilde tercih ediyor. Onun çocuğuna koşuyor ama bizimki hasta olunca günü falan oluyor. İnce hesap yaniBenim kaynana da oğlan ayırıyor. Eşimi daha çok kayırır, hep över. Çünkü eşim annesine diğerlerince göre maddi manevi anlamda daha ilgili. Hatta diğerleri ilgisiz. Eğer geleneksel bi kaynana ise hangi oğlunda kendine bakma ihtimali yüksekse ona yanaşıyor olabilir.benimki bu açıdan eşime ve eltime takın.
Vardır onun bir hesabı. Bosver , aslında ben eşimin sevilmemesine üzülmüyorum, koskoca adam sevse ne olur sevmese ne olur, onun bir anne olarak oğlunu üzmesine sinirleniyorumBiz üç eltiyiz,kayınvalidem de çok ayrım yapar,varsa yoksa ilk gelini,ilk oğlu.Ben de artık arayıp sormuyorum.O ararsa bir şey yokmuş gibi konuşuyorum.Araya mesafe koydum.Çok denedim ama başaramadım bizi de sevmesini.
o onlarda yaşama planı yapmıştırda ondan:)))yada berabermi oturuyorlsrBiz üç eltiyiz,kayınvalidem de çok ayrım yapar,varsa yoksa ilk gelini,ilk oğlu.Ben de artık arayıp sormuyorum.O ararsa bir şey yokmuş gibi konuşuyorum.Araya mesafe koydum.Çok denedim ama başaramadım bizi de sevmesini.
Bana diyorÇekirge hanim
Mümkün değilmesafe koyun mecbur kalmadıkca gorusmeyın gorustugunuzdede resmı olun...
ööhh bu ne perhız bu ne lahana tursusu ozaman derım konu sahıbıne :)Mümkün değil
Kayınvalide çocuğuna bakıyomuş konu sahibinin
Ama böyle demeyin torununa bakıyo sonuçta bi bizim çocuğumuz mu diyo
Bende böyle dedimAyrımcılığı eşiniz düşünsün. Çok dertleniyorsa da bu derdini size yansıtmasın. Bu onunla ailesi arasındaki sorun. Bu sorun yüzünden evinizin huzurunu kaçırmasın.
Bende böyle dedim
Eşin üzülünce bana ne o senin sorunun mu diyorsun Çekirge Hanım didi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?