- Konu Sahibi BenimTuzumKuru
-
Ama bunu ona söyleyemedim.
Ama bunu ona söyleyemedim.
Herkes soyle demis ama ..
Bence soyleme , Erkekler oakadar anlayisli olmaya biliyor ..
Soyledigindede suclu olabilirsin..
sonucta ayriymissin . Soylemek zorunda degilsin .
Bu benim fikrim tabiki. Yinede sen bilirsin.
haklısınız. teşekkür ederim yorumlarınız için çok. :26: söylemeye çalıştım fakat yapamadım söylemesem bi sorun teşkil eder mi ilerde sizce?
Ayrıymışsın niye aldatmak olsun. Ne malum onun da başkasıyla olmadığı. Sakın bahsetme. Bunu sürekli kullanır sana karşı suçlu olmadığın halde.
vicdanım rahatsız sadece ama haklısınız. sanırım benle kalacak bu sır...
Aslına bakarsan ayrıymışsın bu asla aldatmak sayılamaz ama onun ne düşüneceğini en iyi sen bilirsin,biz onu tanımıyoruz ki sadece sen onun ne tepki vereceyini bilirsin.Keşke ilk başlarda anlatsaydın.Ben olsam karşımdakının beni sevmediğini düşünürdüm.yoksa bir aya insan nasıl başkasıyla çıka bilirki,eyer ortada gerçek aşk varsa...yine söylüyorum bence aldatmak sayılmaz...Merhabalar ben epeydir siteyi takip ediyorum ama üye olmamıştım. Bugün olabildim sonunda ve derdimi paylaşmak isterim. Daha doğrusu kafaya taktığım bişey buu. 2 yıllık bir ilişkim var. Geçen yıl bi sebepten dolayı ondan ayrıldım 3 ay ayrı kaldık ve sonunda geri barıştık ama ben o 3 aylık arada 1 aylık bi ilişki yaşadım. sizce bu kötü bişey midir? aldatmak mıdır?:26:
aldatmak değil ama ciddi anlamda bir şey hissetsen sanırım o arada bir başkasına ihtiyaç duyacak hislerin de olmazdı diye düşünüyorum.
sanırım kendini aldatıyorsun :26:
aldatmak değil tabi ki
ama 3 ay çok kısa bi süre ve 1 aylık ilişki
benim başıma böyle bişey gelse ve sevgilim bunu bana söylese yada ben ögrensem....
sevgilime sorardım...
Nefes almadan nereye koştun?
Aslına bakarsan ayrıymışsın bu asla aldatmak sayılamaz ama onun ne düşüneceğini en iyi sen bilirsin,biz onu tanımıyoruz ki sadece sen onun ne tepki vereceyini bilirsin.Keşke ilk başlarda anlatsaydın.Ben olsam karşımdakının beni sevmediğini düşünürdüm.yoksa bir aya insan nasıl başkasıyla çıka bilirki,eyer ortada gerçek aşk varsa...yine söylüyorum bence aldatmak sayılmaz...
vicdanin rahatsa bence bir sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?