- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi BenimTuzumKuru
-
bence üslubunuz çirkin. nefes almadan koşmak falan. ayrıldıktan 1 bucuk ay sonra biriyle bi iliski denemeye calıstım ama hata oldugunu farkedip 1 aylık kısa bir süre içinde bitirdim zaten.
özür dilerim üslubum için yanlış anlamış olabilirsiniz ama 2 yıllık ilişkinin ardından sizin yaptığınızda pek doğru değil benim için...
Merhabalar ben epeydir siteyi takip ediyorum ama üye olmamıştım. Bugün olabildim sonunda ve derdimi paylaşmak isterim. Daha doğrusu kafaya taktığım bişey buu. 2 yıllık bir ilişkim var. Geçen yıl bi sebepten dolayı ondan ayrıldım 3 ay ayrı kaldık ve sonunda geri barıştık ama ben o 3 aylık arada 1 aylık bi ilişki yaşadım. sizce soylemeli miyim bu kötü bişey midir? aldatmak mıdır?:26:
bende öyle düşünüyorum. ilk zamanlar söyleyemedim huzursuzluk olmasın aman ha şimdi ha sonra diye diye ama. şimdi üstünden 1 yıl geçti bu zamana kadar neden söylemedigimin huzursuzlugu daha da büyük olacak. bilemiyorum.çok teşekkür ederim yorumunuz için..
Söyleme.Söylemenin ne gibi bir getirisi olacak? Huzursuzluk sadece.Vicdan yapacak hiçbir şey yok.Aldatma değil.Erkeklere dürüst olunmamalı bu kadar.Kullanacak bunu sana karşı.Bilmesinin ona ne gibi bir faydası olacak.İkiniz de üzüleceksiniz.Söyleme ya .
Merhabalar ben epeydir siteyi takip ediyorum ama üye olmamıştım. Bugün olabildim sonunda ve derdimi paylaşmak isterim. Daha doğrusu kafaya taktığım bişey buu. 2 yıllık bir ilişkim var. Geçen yıl bi sebepten dolayı ondan ayrıldım 3 ay ayrı kaldık ve sonunda geri barıştık ama ben o 3 aylık arada 1 aylık bi ilişki yaşadım. sizce soylemeli miyim bu kötü bişey midir? aldatmak mıdır?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?