Ayrıyken Başkası İle Olmak

bence üslubunuz çirkin. nefes almadan koşmak falan. ayrıldıktan 1 bucuk ay sonra biriyle bi iliski denemeye calıstım ama hata oldugunu farkedip 1 aylık kısa bir süre içinde bitirdim zaten.

özür dilerim üslubum için yanlış anlamış olabilirsiniz ama 2 yıllık ilişkinin ardından sizin yaptığınızda pek doğru değil benim için...

özür dilerim üslubum için yanlış anlamış olabilirsiniz ama 2 yıllık ilişkinin ardından sizin yaptığınızda pek doğru değil benim için...

O zaman 7-8 aylık bi ilişkimiz olmuştu. tabi zaman önemli değil bu durumda önemli olan yapmıs oldugum sey. ama neyse ki ben bu yaptıgımla yüzlestim bi hataya düstüm zaten farkındayım bunun. bunu itiraf edip etmeme konusunda danısıyorum size. bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim.

Son düzenleme:

canım bence söylemelisin yoksa ilerde duyarsa senin için büyük problem olur erkekler biz gibi kabul etmezler bazı seyleri:2:

Söyleme.Söylemenin ne gibi bir getirisi olacak? Huzursuzluk sadece.Vicdan yapacak hiçbir şey yok.Aldatma değil.Erkeklere dürüst olunmamalı bu kadar.Kullanacak bunu sana karşı.Bilmesinin ona ne gibi bir faydası olacak.İkiniz de üzüleceksiniz.Söyleme ya .

Valla canim benim , yerinde olsam soylemem..
dedigim gibi erkekler bizim kadar ince dusunmuyor ..
aradan birde okadar zaman gecmis suclu durum una dusme ..
kafanada takma sen hatali bisey yapmamissin...

kesinlikle cok dogru! ayrılmısınız o yoluna sen yoluna gitmişsin ee onunede birisi cıkmıs sans vermıssın ama olmamıs ayrılmıssın o nedenle aldatma kısmına gırmez.. bencede soleme

Bence de hiç bahsetmeyin. Çünkü o dönemde ayrılmışsınız. Erkekler çok mu dürüst sanki? Her yaptıklarını anlatıyorlar mı. En ufak bir tartışmada kafanıza kalkar.

Bence söylemene hiç gerek yok. Bu kadar doğrucu davutluğun hiçbir faydası olmayacaktır sana.
Aksine huzursuzluk çıkacak hatta belki bunu silah olarak bile kullanacaktır en ufak bir şeyde sana karşı.
Başına kakacak falan. Hiç gerek yok hiç...
İnsanlar ayrılır, barışır, başkasıyla sevgili olur, olmaz bitirir.
İlişkiler başlar biter. İstersen ayrıldıktan 1 dakika sonra başkasıyla ol yani. O sana kalmış bir şey.
Boş ver vicdan azabı çekecek hiçbir şey yapmamışsın sen, için rahat olsun...

bilmiyorum naptın ama bence o sormadığı sürece söyleme ne gerek var. Sorarsa eğer söylersin kısa bi süreliğine biriyle görüştüm ama yapamadım diye olup biter. Durup dururken söylemenin manası yok bence

sevgilinin yerinde olsam bilmek isterdim.
senin yerinde olsam barısırken her turlu kavgayı goze alır söylerdim

ama su an barısmıs ve o ayrılıgı epey geride bırakmıssınız gibi konusuyorsun. şu durumda hicbir sey soylemezdim.
eger olur da ogrenirse evet konusmaya degmeyecek kadar onemsizdi iliski bile denemez. senin yoklugunda ne yapacagımı bilemedim birilerini tnaımaya calıstım ama yapamadım vs derdim hatta biraz da egosunu şişirerek konusurdum kimse sen gibi olamaz diye.
sonra o kabul ederse ederdi. etmeyecekse zaten şu an soylesen de etmez.

Son düzenleme:
Onu kaybetmek için söylemek istemiyorsun fakat saklama bunu ondan ... Söylemesside oldukça zor geliyordur sana tahmin edebiliyorum amaa sonuçta bu olay yaşandığında onu tanıyordun ... Gizleme samimi ol .. Kaybetmemeek için herşeyi göze alıyor insan ... Ama ya oo öğrendiğinde ... (

İnanılmaz yıpranırsın hakaretlere maggruz kalırsın .. Aylarca onu kaybetmemek için hem dünyanın hakaretini duyarsın hem hıçkıra hıçkıra aglarsın hiçde kendini savunamazsın çünkü gizledin ... ( ben buna benzer bisey yaşadım yaşayan ölüden faarksizdim , çok zor topladıkk ilişkimizi ... Gizleme kesinlikle

Bence söyleme yasananlar onla ayrildikdan sonra yasanmis.simdi söylersen neden önceden söylemedin diye üstüne gelir bosuna sorun yasarsiniz. Birlikdeyken hayatina baska biri girseydi söyleyin derdim cünkü aldatma olurdu.

dürüstlük herzaman güzeldir yrmaz huzur verir güven verir ortaya çıktığını farzet neden söylemedin diyecek ve altında başka sebepler arayacak ben olsam hiçbişeyi saklamam huzur dürüstlükte çünkü sürekli ya öğrenirse diye korkmaktansa baştan bilsin sen 3 ayda boş durmadıysan o hiç durmamıştır bence oda anlatır belki cesaret bulup

Benim de başıma geldi. Ben zaten o ayrılık arasında benimle görüşmek istediğinde istemesin diye söylemiştim. Ama siz baştan saklamışsınız.

Sevgilin bir şeyler yaşamış mı acaba? Eğer onun da olduysa daha kolay kabullenir. Evet bilmeye hakkı var ama huzursuz etmeli mi bilmiyorum.

Madem 1 senedir söylememişsin uygun bir zaman kollayabilirsin çok içinde kaldıysa. Böyle karşılıklı dertleştiğiniz taşlarınızı döktüğünüz bir gün yaratabilirsin.

Neden daha önce anlatmadın yalan üstüne ilişki kurdun diye abartılı tepkiler verebilir. Anlatmaya değmeyecek bir şeydi de. Zaten 1 ayda ne ilişkisi canım sizin 2 yılın yanında. Anca tanışma çabasıdır. Çivi çiviyi söker sandım dersin :)

Diğer soruna gelince hayır aldatmak değildir.

Son düzenleme:
Yeniden barıştığında söylemeliydin.
Şimdi üzerinden zaman geçmiş.
Hiç konusunu bile açma bence.
Ayrıca da aldatmak değildir bu...

Bence de aldatma olmuyor. Ben tercih eder miyim ? Etmem ama kişiden kişiye değişir.Ben genellikle yas tutanlardanım. :/
Yani ama şunu düşündüm, sevdiğinize emin misiniz şuanda ?
Mesela benim bir tanıdığımda aynı sizin gibi 3 ay ayrı kaldı ama o 3 ayda iki kişi ile görüştü etti.
Fakat bir yandan da ayrı kaldığı kişinin aşkından ölüyormuş gibi bir izlenim yaratmıştı.
Böylesi bana inandırıcı gelmez mesela.
Ama sorduğunuz soru aldatmaya girer mi? cevap vereyim bence girmez.
Ama benim tanıdığımınki bence aldatmaya giriyordu, çünkü deli gibi aşık olduğunu söylüyordu ya.
Bence söyleyin ve kurtulun. Vicdan yapacağınıza .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…