- 17 Ağustos 2013
- 1.203
- 75
- 83
- Konu Sahibi BenimTuzumKuru
-
Söyleme.Söylemenin ne gibi bir getirisi olacak? Huzursuzluk sadece.Vicdan yapacak hiçbir şey yok.Aldatma değil.Erkeklere dürüst olunmamalı bu kadar.Kullanacak bunu sana karşı.Bilmesinin ona ne gibi bir faydası olacak.İkiniz de üzüleceksiniz.Söyleme ya .
günaydın Gerisiyalan Ben size özelden mesaj atamıyorum.50 yorum sınırım varmış
oyuzden buradan bıldırmek ıstedım şayet bır e maıl adresınızı bana özelden yazabılırsenız ancak o şekılde özelden gerı dönüşümde bulunabılırım.
Teşekkurlerımle
Özel mesajla bildirdim.
Ayrıymışsın niye aldatmak olsun. Ne malum onun da başkasıyla olmadığı. Sakın bahsetme. Bunu sürekli kullanır sana karşı suçlu olmadığın halde.
tabi ki bilmesi gerek de ne aceleniz vardı, yani sevseydiniz 3ay kadar kısa bir sürede başkasını seçmezdiniz bence.
mutlaka söyleyin, ama ben olsaydım soğurdum
İlişki bittikten beş dakika sonrası hiç kimseyi ilgilendirmez bence. İster hemen o gün biriyle olursun, ister 1 ay sonra olursun, hiç olmazsın, 10 kişiyle olursun, kimseye hesabını vermek zorunda değilsin, açıklama yapmak zorunda da değilsin "bence". İlişki biter bitmez başkasıyla olmak etik değil vs. diyenleri de anlayamıyorum. Beni mutsuz eden yanlış bir ilişkiymiş belli ki bitmiş. Bir de yasını mı tutacağım arkasından? Hayat o kadar uzun değil bana göre, yarınım bile belli değil, bakarım önüme canım ne isterse onu yaparım. Erkek milleti de zaten dakika sektirmiyor alemlere akmak için merak etmeyin.
Uzun sözün kısası, bunlar benim düşüncelerim, başka arkadaşım başka düşünür, siz başka... burada önemli olan vicdanınızı rahatsız etmeyecek olan, size doğru gelen neyse onu yapmanız. İçinizde bir vesvese kalmamalı bunu düşünürken, söylemeden rahatsanız, söylemeyin, değilseniz söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?