Ayrıyken Başkası İle Olmak

Aldatma değil bu.
ama soylesen mi bilemiyorum.
en başta soylenseydi iyiydi.
Bunca zaten ortaya cikmadiysa bundan sonra da cikmaz 1 aylik ilişki hem.
hic huzurunuzu bozma bence.

Aldatmak değildir. Sonuçta o kişiyle ilişkine devam ediyor olabilirdin, eski sevgilinle barışmamış olabilirdin. Söylemek mi lazım saklamak mı lazım bu konuda fikir yürütemeyeceğim ama kendimi sevgilinin yerine koydum da... Şahsen ben olsam burnundan getirirdim 3 ayda ne çabuk beni unuttun da başkasıyla ilişki yaşayabildin diye. Eğer sevgilin de benim gibi düşünecek biriyse bir kez daha düşün derim. Yanlış anlama bu arada seni eleştirmek yada kınamak için söylemedim. Ama ben olsam başkalarına mantıksız da gelse bu şekilde tepki verirdim.

Ozellikle bilmek istese sorardi. Sonucta yalan soylemis degilsin, sadece bahsetmemissin. O sana dedi mi kimse olmadi ayriyken diye? Ayrica o kadar zaman gecmis uzerinden. Bence bu saatten sonra soylemen problemden baska birsey yaratmaz..ve bence bu aldatmak degil kesinlikle.

soylemelimisin bilmiyorum ama.bana sevgilim bunu soylese baskalarini deneyip yapamadigi icin bana geri gelmis,yeterince sevmiyo diye dusunurdum.cok kirici olurdu benim icin bunu bilmek cok canimi yakardi.soylemende gerek aslinda.aldatmak yok tamam ama sonuc olarak gizlenmis ve bilinmesi gereken bisey.sonradan ogrenmekte guvenimi sarsardi.keske baslarken soyleseydiniz.

Son düzenleme:

günaydın Gerisiyalan Ben size özelden mesaj atamıyorum.50 yorum sınırım varmış
oyuzden buradan bıldırmek ıstedım şayet bır e maıl adresınızı bana özelden yazabılırsenız ancak o şekılde özelden gerı dönüşümde bulunabılırım.

Teşekkurlerımle

Kesinlikle söylemelisin diyorum yarın bir gün sorun yapma olasılığı çok yüksek söylemedin diye..

tabi ki bilmesi gerek de ne aceleniz vardı, yani sevseydiniz 3ay kadar kısa bir sürede başkasını seçmezdiniz bence.
mutlaka söyleyin, ama ben olsaydım soğurdum

İlişki bittikten beş dakika sonrası hiç kimseyi ilgilendirmez bence. İster hemen o gün biriyle olursun, ister 1 ay sonra olursun, hiç olmazsın, 10 kişiyle olursun, kimseye hesabını vermek zorunda değilsin, açıklama yapmak zorunda da değilsin "bence". İlişki biter bitmez başkasıyla olmak etik değil vs. diyenleri de anlayamıyorum. Beni mutsuz eden yanlış bir ilişkiymiş belli ki bitmiş. Bir de yasını mı tutacağım arkasından? Hayat o kadar uzun değil bana göre, yarınım bile belli değil, bakarım önüme canım ne isterse onu yaparım. Erkek milleti de zaten dakika sektirmiyor alemlere akmak için merak etmeyin.

Uzun sözün kısası, bunlar benim düşüncelerim, başka arkadaşım başka düşünür, siz başka... burada önemli olan vicdanınızı rahatsız etmeyecek olan, size doğru gelen neyse onu yapmanız. İçinizde bir vesvese kalmamalı bunu düşünürken, söylemeden rahatsanız, söylemeyin, değilseniz söyleyin.

bence söyleme çünkü en ufak kavgada başına kalkacaktır...çünkü maleseff erkekler egoisttir ve kaldıramazlar bunu

Bence söyleme yani ben olsam söylemezdim insanın güveni zedelenir.Bir yerden duyma ihtimali yoksa söyleyip boşuna gerginlik yapmayın derim.Erkekler fazla doğruluğu sevmezler

Ayrıymışsın niye aldatmak olsun. Ne malum onun da başkasıyla olmadığı. Sakın bahsetme. Bunu sürekli kullanır sana karşı suçlu olmadığın halde.

bencede kesinlikle soyleme. sürekli başına kakabilir. ayrıca olduki birinden duydu senden HESAP sormaya kalktı diyelim ? de
ne hesabı ayrıymışsınız işte :) O'NA NE?

Söyleme tabi. Aldatma değil sonuçta. Bir daha barışacağınızın garantisi yoktu. O zaman hayatında o yoktu. Bilmesine de gerek yok haliyle.

nazik yorumunuz için teşekkürler :) size katılıyorum.

benim bir arkadaşım vardı çok sorunlu bi ilişki içindeydi ayrıldılar. ondan sonra kız başka biriyle sevgili oldu ama devam edemedi ayrıldı. sonra tekrar eski erkek arkadaşıyla barıştı dedi ben söylicem başka yerden duymaktansa benden duysun diye hayatının en büyük hatasını yaptı. her kavgada başına kaktı sen böyle böyle gittin başka biriyle sevgili oldun küfür falan ediyodu hoş olmayan şeyler söylüyodu. sonuçta bu bi aldatma değil çünkü o ilişki bitmiş ömrünün sonuna kadar beklicek halin yoktu ya. o yüzden hiç söyleme içinde rahat olsun çünkü aldatma değildir yaptığın.

bu karar çok ince bir çizgi ama bana kalırsa gerek yok.
bide karşınızdaki kişinin kişiliğini siz daha bilirsiniz.bunu sorun edip etmeyecek biri olduğunu yani :)
ama ayrıyken olmuş bişey öğrenilip öğrenilmemesi çok bişey değiştirmemeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…