Y
yalnizasli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yalnizasli
-
Kızlar slm. Sevgilimle ayrılalı bugün tam 2 hafta oldu ama bu 2 hafta boyunca çok şey yaşadık. 5 gün önce beni aramaya başladı ogün çok ilgiliydi ve açıkca barışmak istedi. Ben de niyetinin o olduğunu anlayınca barışmaktan korktuğumu ve bir daha barışmıcamızı söledim. Ertesi gün annesini aradım. İlişkimiz boyunca bana çok iyi davrandı. Ona anne dediğim zaman çok mutlu olmuştu ve ertesi gün aradığımda yine anne diye konuştum kadın çok sevindi. O akşam Annem ( eski sevgilimin annesi) benimkine sölemiş seninki aradı die. Ertesi gün benimki aradı ama sesi öle kötüydü ki sanki yalvarır gibiydi. Ben de ona anne demem için arada illaki onun olması gerekmediğini söyledim onu kırmadan. O akşam benim annemde eski sevgilime çağrı attı çünkü annemde onu çok severdi ve ne olursa olsun arkasında olduğunu söylemek istedi ama bizimki dalga geçtiğimizi zannetti. Ben de mail attım yok öle bişey bizi yanlış anlama die. O da akşam bana mail atmış sıkıntıdan artık burnum kanadı felan die. Neyse aradan 2 gün geçti. Geçtiğimiz cumartesi msn açtı beyfendi. Beni engellemediği msnsini. Ben de o sırada msn de neşeli duruyodum e haliyle neşeli olucam o yok die arkadaşlarıma karşı karalar bağlayıp oturucak mıyım kızlar? Bizimki kendi kendine trip atmaya başladı msn iletisinde. Benimle gerçekten dalga geçilmiş hayat bitti kardeş bilmem ne die ben hiç cvp vermedim. Bana attığı son mailide cevap vermemiştim. O msnden gidince mail attım ve cevap verdi bana öle öle konuşmaya başladık ve ben o gece duygularıma yenil düşüp ona karşı yanaştım ama ne olsa beğenirseniz? Yine dalga geçtiğimi düşündü bugüne kadar onunla hiç dalga geçmediğim halde. Pazar günü yani dün yine konuşmamızoldu sürtüşmelerimiz. Mns açtı konuşuyoduk ara ara. İşim çıktı ve netten çıktım bende. Ama o öle anlamamış. Çevrim dışı yaptı zannedip bana bi güzel trip attı :S Onus abaha dek beklemek zorunda mıyım kızlar? Kendisi sağda solda gününü gün edeip arkadaşlarıyla gülüp eğlenirken benim neler çektiğimi hiç düşünmüyo ama benden hep yas tutmamı bekliyo çok afedersiniz uzun oldu kızlar ama.. Bende ona dün çok açılayacı bi mail attım. Onu çok sevdiğimi arkadan arkadaya hep takip ettiğimi bundan sonra hayatından çıktığımı ve ona olan sevgimi hiç anlamadığı gibi.. Cevap gelmedi. Sizce beni tamamıyla unutmuşmudur kızlar? Bitmiş midir sevgisi