Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Evet Kızlar Ayrıldık onlar Bitti Artık diyenler için Bu da olsun lülülülülülü
Geçmişimde izi Kalmadı Diyenler Gelsin ve Başlasın yerimsenibenyerimseniben

Eskisinden ne zaman ayrıldık?
NedeN ayrıldık ?
onunla nasıl tanıştık falan filan işte

Tabi Sonra Yenisini de Anlatsın Dinleyelim :roflol: Şeniz

Forumu Başlattım Tabi İlk anlatayım değil mi? kaydirigubbakcemile3
Hüseyin ile Kuzenimin Düğünde tanıştım uzun süren bi ilişkimiz oldu herşeyde gayet güzeldi :asigim::asigim:
Ailelere anlattık falan kendimce dedim gidiyim aramızda hafif bozuktu gönlünü alıyım hihoyyyt
Yaşadığı yere gittim Gayet mutlu,umutlu, 2 hafta sonra falanda işte nişan yapıcaktık
ama gittiğimde Aldatıldığımı Öğrendim mafoldumben:oklava:
o anda Herşey bitti Benimle Beraber :umursamaz::umursamaz:

İlk Başta Toparlanamam dedim asla olmaz bi daha 1 ay süre verdim kendime :delphin:
Acımı yaşamalıydım yaşadım da sonra bi anda kalkıcam artık ayağaı dedim
o anda Hüseyin bitti benim için Çok üzgünüm çoookalkisalkisalkis

Şimdi 1,5 yıl oldu Allahıma binlerce defa Şükürler olsun ne mal olduğunu bana gösterdi
Başından olacağına sonunda oldu :kızgın::kızgın:
Şimdi çok huzurluyummmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yeni Umutlarım,Yeni aşkım var
Artık mazi oldu eski anılar
Tatmadım böyle Derin duygular
Sana benzemeyen birini Sevdim :lepi::roflol::sm_cool:

Elbette aşk beni yeniden bulucakvereliniortak:Saruboceq:

ikincide benden olsun barı.

ben onu yazlıkta tanıdım bırgün önce çok çirkinsin dıye kavga ettıgım ınsanla,ertesı gün en yakın arkadaşım ve onun arkadaşının yapması sonucu barda çıkmaya başladık onun doğumgünüydü ogün bana Tanrının hedıyesısın dıye soyledı onun sevgısıne hayran kaldıgım ıcın başladım ve 5 yıl sürdü.sancılı bır ılıskıydı zaten.çok kavga ediyor kişilik çatışması yaşıyorduk.askerdeyken bekledım yapmadıgım sey kalmadı onun ıcın ama her ıkımızınde aılesı asla olmaz.asla dıyorlardı o kürddü çünkü yapamazsınız sız dedıler.askerden geldıkten sonra bana soylenen lafları daha ıyı anlar hale gelmiştim.üniversitedeyken aslında ıstedıgım seylerın iş hayatına girince çok farklı oldugunu gördüm.ona lütfen bızım ıcın kendın için bsyler yap dedıkce olmaz dedı.hazır para yemeye,caddede gezmeye,o bar senın bu bar benım deyıp baba parası yemeye alışmıştı.Tanrım lütfen bırseyler yap yada bana dogru yolu göster dıye cok dua ettım ve bı an geldı ona artık asalak bır hayat yaşamaktan ne zaman bıkacaksın yeter dıye ısyan ettım o gün ağzım burnumdan kan gelınceye kadar dayak yedım.taksıcıler zor aldılar elınden bır erkek arkadaşım gelıp benı aldı arkamdan senı öldüreceğim kızım ben hayatta oldukca türkiyede yaşayamayacaksın bana kürd fahrı dıyorlar sen sımdıye kadar kımle bırlıkte olduunu farketmedınmı dıye bagrınıyordu.bu olaydan tam 1 ay sonra özür dilerim haklıydın hayatımı kurmam gerekıyor dıye aradı.pekı dedım babasından ortaklık parasını alacaktı göya bunu beklıyordum.yapamayacağını gördüm.dedım lütfen ızın ver ozan bey sayesınde dıploma alallım sana bı okuldan barı yarın öbür gün su okuldan mezunum ben dersın sana işte bulurum dedım yok ben boyle dememışım gıbı o bana çalışmayacaksın,babam bıze bakacak aıleme sürekli hizmet edeceksin,çocuk doğuracaksın.ben ne ıstersem o olacak boyle bırısı olacaksın dıye en son konuşmamızda söyledi.yapamam ılk söyledıgmde sana buydu ben bu degılım dedım ve helalleştik gitti.
ortak arkadaşlarımız onun bu ısteklerı oldugunu söyleyınce hadı canım dalgamı gecıyorsun dedıler ılk kımse ınanmadı benım arkadaşlarım ıse Allaha şükrettiler benım onun gerçek yüzünü görüpte bıtırme kararı aldıgım ıcın.

ve bugun ben sanırım aşık oldum çok farklı bırısı : askeri okuldan mezun ,askeri okullarda,büyük özel şirketlere ve isteyen herkese özel ders veren %100 TOEFL ve dıger belgelerı alma garantısı veren bır ingilizce öğretmeni.uçak meraklısı,macera-adrenalın tutkunu herseyden önemliside kendı ayaklarının üstünde durmayı bılen bırııs o ona hıc benzemıyor.çok sevımlı deli uçuk...çok farklı.

dıyecegım o kı ben ayrıldım öldüm bıttım yada ayrılamam mümkün değil ölürüüm onsuz dıyen herkese söyleyecegım tek bırsey var gıden gıtmesını 1 yıl belkı önlüyorsnuz ama ömrünüz boyunca mümkün degıl bırakın gıtsınler acınızı çekin ve ınanın giden pişman oluyor.gerıde kalan her zaman daha ıyısını buluyor.

hayata bu kadar ayrıntılı ilk kez okuyorum geçmişini :1shok::1shok::1shok:
kendine,hayatına çok yazık etmişsin :mymeka::mymeka::mymeka:
Nasıl yapabildin aklım almıyor ya ben çok sertim yada bilmiyorum
Neyseki Kurtulmuşşsun şakkıdışakkıdışakkıdı

Umarım Hayatında artık en güzeli olur
en mantıklısı olur ama her zaman söylediğim Tek şey var asla kendini hiç bişey için kaptırmaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bırak o seni senden daha çok sevsinvereliniortakvereliniortak

Şuanki sevgilim le 2 yıl 1,5 ayı devirmiş durumdayım.
Acı tatlı güzel cirkin...
Gecmişten birini anlatmaya kalkışmak istemiyorum bu güzel topicte.
Kalan saglar bizim-tatlicadiarzu-

Şuanki sevgilim le 2 yıl 1,5 ayı devirmiş durumdayım.
Acı tatlı güzel cirkin...
Gecmişten birini anlatmaya kalkışmak istemiyorum bu güzel topicte.
Kalan saglar bizim-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:
Allah bozmasın ozaman Mutluluğunuzu vereliniortak
2 yıllık bi ilişkim olsa geçmişin G si olamaz:lepi:

canım benım ınan askerden o gelene kadar o bır karıncayı ıncıtemeyecek kadar mükemmel bir insandı.ailesi,işi ile benım aramda dengeyı kuruyordu.benım unıversıte okumam ıcın ben derslere gırmeyen bırısıydım ılk dönemde o geldı bekledı ben suanda mezun olduysam üni onun sayesınde ama askere gıtmeden once bu surıyeye gıttı babasının ışı ıcın ve her ne olduysa orada oldu ona.inanılmaz derecede para,pul düşkünü oldu.çalışmayan bırısı oldu askerden once 72 saat çalışan bırısıyken askerden sonra rahatlık geldı adama .garıp benım tanıyamamyacagım kadar çok değişti o.
yanı aslında su var adam ıkılı oynuyor hala bazı kısılere göre aynı ben anlatınca bunları onu tanıyanlar ımkansız dıyorlar.o yapmaz ama neler yaptı.ınan bana kendını kaptırmamak olayıda degıl bu benım dedııgm ınsana ınsanlar askerden oncesı ve askerdeyken sana tapıyor dıyorlardı.bu adam bır kere bıle bır dişiye bakmamıştır.ama işte adamın yapısı askerde degışti.

iyi birisi hala ona kötü dıymemem ama bana göre degıldı benım ıcın en hayırlısı oldu.oyuzden artık ıcım rahat.

larısa bende speedy'e katılıyorum...

Ozaman napıyıkkk Geçmişe süngeri basıyikk:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Önümüzdeki maçlara bakıyoruz:lepi::lepi:

onunla 2007de ehliyet kursunda tanıştık.benden 2yaş küçük olduğu için istememiştim ozamanlar fazla ısrarda olmayınca kapandı gitti bu konu ama çok hoşlanmıştım ondan.2sene sonra tekrar karşılaştık içimde ukde kaldığı için budefa kabul ettim oda çok ısrarcıydı bukes.
çıkmaya başladık çok sevdim (yada ozamanlar öyle zannediyodum )evlenmeye karar verdik sevgili annesinin beni istemediği ortaya çıktı aklında başka biri varmış oğlu için,:olmaz:1hafta ayrı kaldık bu herşeyi hallettiğini ailesine kabul etirdiğini falan söyledi ağladı sızladı beni tekrar kandırdıVe beni istemeye geldikleri gün bizim iş tamamem bitmiş oldu zafer annesinindi artık.çok uğraştı ve başardı bizi ayırmayı çok yalan söylemiş yapmadığım şeyler söylemiş hiç üstüne gitmedim beni haketmedi çünkü.şimdi düşünüyorumda Allahın sevgili kuluymuşum o ailenin içinde kendimi düşünüyorumda kabus gibi geliyo.çok şükrediyorum.herşeyde bihayır vardır.çok zor günler geçirdim tabi çok üzüldüm yıkıldığımı bittiğimi düşündüm ama şimdi öyle düşündüğüme üzüldüğüme üzülüyorum kendime yazık etmişim valla. biri var şimdi :lepi:daha çok yeni 1 ay kadar oldu inşlh herşey herkes içinde benim içinde çok iyi olura.s.

Canım sende bendensin Ama Bak Allahın sevgili kuluyuz Binlerce şüküler
Başından olmuş sonundan olmamış :Saruboceq::Saruboceq:
bEnde olmayacak duaya amin demişim Şimdi annemi dinliyorum
Ağoır taşı yerinden kaldıramaz kimse bırakıyorum ağırdan satıyrum kendimi
Öyle hemen dizginleri salmıyorum Bundan Sonra ilişki Benim Elimde olmalı Çok üzgünüm çoook

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Tamam Canım benim Sağol buldun beni Şeniz

Yenisi olur İnşallah en kısa sürede

Bu arada topic sahibiyim ama anlatacak yeniliğim yok vereliniortak
inş olacak yenisi çalışmalar sürüyor hiç olmazsa adaylardan birini seçerim:lepi::lepi:

ŞenizŞeniz eskileri anlatakoyarız yenisi oluncaya kadar topicin reğtin tavan yapar eskilerle

aıleler nedense şu ya da bu sebeple ıstemedıklerı zaman haklı çıkıyorlar.ilginç ama gerçek olan sey bu.

Bizde de iki taraf inanılmaz iyilerdi
Ki hala öyleler mesela kurban bayramında bize gelicekler
İstanbula geliceklermiş çok istiyorlarmış bize gelmeyi yeni evimize gelmediler ya lülülülülülü

inş olacak yenisi çalışmalar sürüyor hiç olmazsa adaylardan birini seçerim:lepi::lepi:

ŞenizŞeniz eskileri anlatakoyarız yenisi oluncaya kadar topicin reğtin tavan yapar eskilerle

İnşallah çok isterim adam akıllı birisi olsun hayatında
benim için Zor ya anam dengelisi bana denk gelmiyor :roflol:

Canım sende bendensin Ama Bak Allahın sevgili kuluyuz Binlerce şüküler
Başından olmuş sonundan olmamış :Saruboceq::Saruboceq:
bEnde olmayacak duaya amin demişim Şimdi annemi dinliyorum
Ağoır taşı yerinden kaldıramaz kimse bırakıyorum ağırdan satıyrum kendimi
Öyle hemen dizginleri salmıyorum Bundan Sonra ilişki Benim Elimde olmalı Çok üzgünüm çoook

kesinlikle haklısın artık fazlada önemsemiyorum olursa olur olmazsa mutlaka hayırlısıdır diyip geçerim.yani inşlh:)

Back
X