ikincide benden olsun barı.
ben onu yazlıkta tanıdım bırgün önce çok çirkinsin dıye kavga ettıgım ınsanla,ertesı gün en yakın arkadaşım ve onun arkadaşının yapması sonucu barda çıkmaya başladık onun doğumgünüydü ogün bana Tanrının hedıyesısın dıye soyledı onun sevgısıne hayran kaldıgım ıcın başladım ve 5 yıl sürdü.sancılı bır ılıskıydı zaten.çok kavga ediyor kişilik çatışması yaşıyorduk.askerdeyken bekledım yapmadıgım sey kalmadı onun ıcın ama her ıkımızınde aılesı asla olmaz.asla dıyorlardı o kürddü çünkü yapamazsınız sız dedıler.askerden geldıkten sonra bana soylenen lafları daha ıyı anlar hale gelmiştim.üniversitedeyken aslında ıstedıgım seylerın iş hayatına girince çok farklı oldugunu gördüm.ona lütfen bızım ıcın kendın için bsyler yap dedıkce olmaz dedı.hazır para yemeye,caddede gezmeye,o bar senın bu bar benım deyıp baba parası yemeye alışmıştı.Tanrım lütfen bırseyler yap yada bana dogru yolu göster dıye cok dua ettım ve bı an geldı ona artık asalak bır hayat yaşamaktan ne zaman bıkacaksın yeter dıye ısyan ettım o gün ağzım burnumdan kan gelınceye kadar dayak yedım.taksıcıler zor aldılar elınden bır erkek arkadaşım gelıp benı aldı arkamdan senı öldüreceğim kızım ben hayatta oldukca türkiyede yaşayamayacaksın bana kürd fahrı dıyorlar sen sımdıye kadar kımle bırlıkte olduunu farketmedınmı dıye bagrınıyordu.bu olaydan tam 1 ay sonra özür dilerim haklıydın hayatımı kurmam gerekıyor dıye aradı.pekı dedım babasından ortaklık parasını alacaktı göya bunu beklıyordum.yapamayacağını gördüm.dedım lütfen ızın ver ozan bey sayesınde dıploma alallım sana bı okuldan barı yarın öbür gün su okuldan mezunum ben dersın sana işte bulurum dedım yok ben boyle dememışım gıbı o bana çalışmayacaksın,babam bıze bakacak aıleme sürekli hizmet edeceksin,çocuk doğuracaksın.ben ne ıstersem o olacak boyle bırısı olacaksın dıye en son konuşmamızda söyledi.yapamam ılk söyledıgmde sana buydu ben bu degılım dedım ve helalleştik gitti.
ortak arkadaşlarımız onun bu ısteklerı oldugunu söyleyınce hadı canım dalgamı gecıyorsun dedıler ılk kımse ınanmadı benım arkadaşlarım ıse Allaha şükrettiler benım onun gerçek yüzünü görüpte bıtırme kararı aldıgım ıcın.
ve bugun ben sanırım aşık oldum çok farklı bırısı : askeri okuldan mezun ,askeri okullarda,büyük özel şirketlere ve isteyen herkese özel ders veren %100 TOEFL ve dıger belgelerı alma garantısı veren bır ingilizce öğretmeni.uçak meraklısı,macera-adrenalın tutkunu herseyden önemliside kendı ayaklarının üstünde durmayı bılen bırııs o ona hıc benzemıyor.çok sevımlı deli uçuk...çok farklı.
dıyecegım o kı ben ayrıldım öldüm bıttım yada ayrılamam mümkün değil ölürüüm onsuz dıyen herkese söyleyecegım tek bırsey var gıden gıtmesını 1 yıl belkı önlüyorsnuz ama ömrünüz boyunca mümkün degıl bırakın gıtsınler acınızı çekin ve ınanın giden pişman oluyor.gerıde kalan her zaman daha ıyısını buluyor.