- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
speedy ne yaptık oncelıkle bugun o dırek baktı etti falan bana maıl yollamadın yanlış anlaşılma oldu falan heralde dedı.meger maıl adresını yanlış almışım sonra bır arkadaşım hocam vaktınız varsa bsyler yapalımmı dedı hocada ok dedı ben yukarda kaldım o kıtaplarını falan topladı bıraz muhabbet ettık sonra dedım hocam vaktınız varsa bı kahve ıcelım yada bsyler yapalım .hocada sen ne yapacaksın dedı bı ısım yok eger vaktınız varsa ofısıme gıdelım bende eve gıdecektım ama ofısıme gıdelım orada ne ıstersen yapabılırız ve muhabbet ederız dedı.o arkadaşımda aşağıda beklıyordu .hocam bu nıye pesımıze takıldı dedı bende dırek ınıyım o zaman dedım o prenses gelecek tabı dedı.normal ofısıne gıttık hersey superdı falan .arkadaşım yanımızdan ayrıldıktan sonra bu kadar hayatı özgür yaşamanızda hayatınızda bırısının olmaması var dedım haklısın ama borca gırıp evlenmek ıstemem yada ne bılım dogru ınsanı bulamadığım ıcındır belkıde dedı.dedım aynı sekılde bende bulamadım.eski erkek arkadaşımda baba parası yiyen çalışma dıyen bırısıydı dedım cok garıp dedı ama her konuşmada ben ne dusunuyorsam oda dusunuyor yada o ne düşünüyorsa bende düşünüyorum çok ilginç.neyse eve geldim msn lısteme ekledım.oda kabul etmiş.hemde facedede kabul etmiş.faceını ıncelıyım dedım.bıde ne görim ilişkisi var dıye yazıyor ve kadınla olan resmı var 9 ay önce eklemiş o resmi.ama kadın bız oradayken falan hıc aramadı.düşün bütün gün bırlıkteydık neredeyse hıc telle konuşmadı.sonra az once benımle msnde konuşmaya kalktı.azcık konuştuk ev ısı yapmam lazım dedım.hafta ıcı yapamıyorum dedım pekı yarın görüşürüz dıye cıktı ne bu sımdı madem hayatında bırısı var neden ona karşı bu kadar ilgisiz ve bana karşı bu kadar ilgili aklım almıyor.kafam karmakarışık etti.olumsuzmu olumlumu bılmıyorum.
iyi geceler sipidim nasılsın canım
:)))hoşbulduk sağol cannım bende iyiyim
yavrım ana sayfadan girdim bi baktım sen açmışsın zaten topiği:))
eee kk küçük bi yerde buluşuyoruz değilmi:))
teşekkürler bi tanemm
:))valla adın gibisin canım sana yetişmek ne mümkün
saat kaç oldu ben hala ayaktayım yaa
biri bana kalkta zıbar desin:bbo:
Dimi Canım napıyım hızlıyımm eee adımı boşuna değiştirmedimkaydirigubbakcemile5
Canım hadi yat uyu dinlen zıbar demeyim daha kibar olsun kaydirigubbakcemile3
speedy ne yaptık oncelıkle bugun o dırek baktı etti falan bana maıl yollamadın yanlış anlaşılma oldu falan heralde dedı.meger maıl adresını yanlış almışım sonra bır arkadaşım hocam vaktınız varsa bsyler yapalımmı dedı hocada ok dedı ben yukarda kaldım o kıtaplarını falan topladı bıraz muhabbet ettık sonra dedım hocam vaktınız varsa bı kahve ıcelım yada bsyler yapalım .hocada sen ne yapacaksın dedı bı ısım yok eger vaktınız varsa ofısıme gıdelım bende eve gıdecektım ama ofısıme gıdelım orada ne ıstersen yapabılırız ve muhabbet ederız dedı.o arkadaşımda aşağıda beklıyordu .hocam bu nıye pesımıze takıldı dedı bende dırek ınıyım o zaman dedım o prenses gelecek tabı dedı.normal ofısıne gıttık hersey superdı falan .arkadaşım yanımızdan ayrıldıktan sonra bu kadar hayatı özgür yaşamanızda hayatınızda bırısının olmaması var dedım haklısın ama borca gırıp evlenmek ıstemem yada ne bılım dogru ınsanı bulamadığım ıcındır belkıde dedı.dedım aynı sekılde bende bulamadım.eski erkek arkadaşımda baba parası yiyen çalışma dıyen bırısıydı dedım cok garıp dedı ama her konuşmada ben ne dusunuyorsam oda dusunuyor yada o ne düşünüyorsa bende düşünüyorum çok ilginç.neyse eve geldim msn lısteme ekledım.oda kabul etmiş.hemde facedede kabul etmiş.faceını ıncelıyım dedım.bıde ne görim ilişkisi var dıye yazıyor ve kadınla olan resmı var 9 ay önce eklemiş o resmi.ama kadın bız oradayken falan hıc aramadı.düşün bütün gün bırlıkteydık neredeyse hıc telle konuşmadı.sonra az once benımle msnde konuşmaya kalktı.azcık konuştuk ev ısı yapmam lazım dedım.hafta ıcı yapamıyorum dedım pekı yarın görüşürüz dıye cıktı ne bu sımdı madem hayatında bırısı var neden ona karşı bu kadar ilgisiz ve bana karşı bu kadar ilgili aklım almıyor.kafam karmakarışık etti.olumsuzmu olumlumu bılmıyorum.
eh canım bilmiyorum ama bence Resime takılma o ufak bi taş vur ayağınla gitsin
Bakışmalarda yani şekerim iyi herhalde :roflol:
Canım uğraş hem kurs bitimine ne kadar var umarım az kalmamıştır
bide dediğimi yap msnde falan filan birebir görüşmeyi Teklif et başbaşa
sabah sabah cok şaşırdım dogrusu.
Laf arasında sor bence.
Kız kardeşiniz mi? falancadan başlayıp zemuszemus
Zamana bırakıp iyice hayal kırıklıgına düşme derimvereliniortak
Bu ilk adımı atmış ilk sohbeti ederek.
Birazda ögretmen beyfendisi adımlar atsa :mymeka:
Kız evi naz evidir :dilcikar:
Günaydın bu aradaaaaaa :jeyyar:
Oda var Tabi biraz naz biraz atak yapmalısınşakkıdı
Bu arada sen konuşma geri sayfalarda kaçmışşsın
yorum yaptım sana :1closedeyes::1closedeyes:
Aha işte seni dövmek bana farz olduu:mymeka::mymeka::mymeka:
Şuna bak beeeee banaaa baaaaakkkk ben kasımpaşalyım heee
Elimde maşamda vardırklava: klava::roflol:
hadi bi kıyak sayfa 26 bak
zatenee dövmek için kollanıodunnnn kaydirigubbakcemile
Şimdi fırsatı degerlendirirsin tabi farzla marzla:hulya:
gödüm gödümmmmmkaydirigubbakcemile
eeee yeni adayla nettiriyonuzzzzzz
Aynen seni dövmekten çok büyük zevk alıyorum :mymeka:klava:
ne yeni adayı be kuzum aaaa fuarda çok vardı bakınan ama klasik fuar işte buyrunnnnnnnnn
Bu arada ben kart sipariş verdim bugün çıkmış kargoı ile mi nasıl gelicek ne zaman elimde olur anacım yaw:1closedeyes::1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?