Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

Okudum canım Şimdi hayırlısı olsun
ama çok ani karar veriyorsun bence bi tane olmalı kafanda kafanı bulandırma derim sana
Sonuçta hocam diyordun ama bu kesin diyorsan bunun üzerine yoğunlaşmalısın

canım hocanın bır ilişkisi var kesın olarak kız arkadaşıyla sorunları var ama sonuçta hayatında bırısı var.

bana görede ani bır karar ama ortak tüm arkadaşlarımız olsun ıstıyorlar bıtek bana güvenemıyolar.
bende kendıme güvenemedıgımı soyledım ona eger sen fahrıyı hayatından çıkarmaya hazırsan
nasıl bu kararı alana kadar bekledım eğer olursa kendımı sana sevdırebılırım.
sen sanıyormusun kı ben bı ılıskı yaşamadım benımde 10 yıllık ilişkim oldu.ve aılem bıldı o ınsanı ben o ınsana cok deger verdım ama bıttı suanda aradıgında bsy hıssetmıyorum.aıleme yakışıyordunuz neden boyle oldu dediktirmiyorum.zamanla bunu başardım.kımse bılıyorum kı onlar gıbı olamayacak senın ıcın yada benım ıcın ama en azından bunu zamanla yakalayabılırız dedi.aama önüne sen engel koymamalısın dedı.ve su var dogru ınsanmı bılmıyorum ama o benı gördüğünden berı herkese 3 yıldır sevdıgını soyluyor.herkes olabılırsınız hemde mutlu olabılırsınız hersey tıp degıl bsyler zamanla olabılır dıyorlar.ama kafam karmakarışık.onu hıc tanımadıgımı anladım.suanda sadece onu tanımak ıstedıgımı soyledım.

Herşey çok güzel ama arkadaşların istiyor diye bi ilişki olamaz lmaz:
Bence ilişkiden ziyada ne biliyim tanıyın birbiriniz eski arkadaşın olabilir ama sevgili olarak baktığında farklı olur herşey sositososito

Bana söz düşmez gerçi hayırlı uğurlu olsun ne diyelim :roflol:​

ögretmene bak. İlişkisi var hemde şuanda sorun yaşıyor :umursamaz:

Diğer seni seven kişiyle bence konuş birbirinizi tanıyın derim.
Zaman sanada onu sevmeyi gösterir kaydirigubbakcemile5

Ben bizimkiyle 3 sene önceliğimiz vardı.
Bunla cıkmaya başladıgımız dönem hiç sevmiyordu. Sempatim vardı.
Ama zamanla öyle sevdirdiki kendini bana...
Şuan deliler gibi manyaklar gibi seviyorum :asigim::asigim:

canım bakarsın bende senın gıbı olurum.bıanda sevmeye başlarım bellı olmaz.yanı bunu çok ısterım gerçekten.
çünkü emek verılecek bırısı.zamanla herseyı olumsuzdan olumluya cevırebılecek bırısı.
düşünsenize dogumgununde bırtek erkeklerden o elınde çiçekle dogumgunune geldı.gerçi çiçeği almış ama veremedı bana taşıttırdı mekana kadar ama olsun çiçek almayı bıle akıl edebılen bırısı.kaydirigubbakcemile3
fikir yapısı falan süper gibi geldi.bakarsınız gerçekten çok sevebılrım onu.sempatim aslında var.onunla çok eğlenıyorum.ama ne bılım giyinişi falan farklı yapmak lazım.anlamıyorum gıyınmeyı bılmıyor adam yada önemsemiyor mu desem daha dogru olur ama ne bılım ortak bır arkadaşımıza soyledım hande senı şuana kadar gerçekten kaç kişi sevdi canım benım? verdıgın deger fahrıye neydı sen bı otur düşün. en azından sorun bı kıyafet olsun zamanla onu değiştirirsin .alışverişe bırlıkte gıdelım falan deyıp diyor.
bıde arkadaşlar adam normalde cool bırısı bakmayın benım önemsemediğime bırcok ınsanla geçici ilişkileri falan olan bırısı.ama ıste ben galıba belamı arıyorum töbe töbe....

sırf arkadaşlarım ıstıyor dıye degıl speedycım .herkes onun sevgısıne ınanıyor.zamanla yaparsınız onun kurallarına göre ılıskı yaşarsınız öğrenırsın ılıskı yaşamayı dıyorlar. buyuzdende araya gırmeye çalışan o kadar ınsan varkı.cuma sıze soyledıgım sey bu kişiydi zaten naparım dıye düşünüyordum azcok tahmın edıyordum aslında bu durumu yanı.bende ıstıyorum aslında yanı cok ıyı anlaşıyoruz hayatımda hep huzur ıstıyorum.onunlayken huzurluyum,sevıldıgımı bılıyorum.zamanla seversemde ınsallah hersey super olur.

konu güzelmiş:)
ayrılıp da tekrar aşkı bulanlar moral oluyor.
ben de anlatayım, üni.de 3 yıllık bi ilişkim oldu, çok sevdim evlilik de düşünüyorduk, o da çok seviyo görünüyodu. tam üni bitti aileler tanışır derkeen, beyfendi birine aşık olduğunu söledi, aldatmış beni..
ne acılar çektiğimi bi ben bi de Allah bilir.. 7 ay kadar her gece ağlayarak uyur, rüyamda görürdüm..
7 ay sonra tayinim çıktı, ve şuanki yerimde birine aşık oldum. bi daha hiç kimseye böle hissedemicem sanıyodum, gerçi onla da ayrıldık, tanıdıkça dengesizliklerini gördüm ama öğrendiğim bişi var, o 3 yıllık sevgilimle o kadar da mutlu deilmişim, sadece sevdiğim için gözüm körmüş. ve tekrar aşık olabilme potansiyeli hep varmış.. şimdi yeniden sevebileceğim birini bekliyorum ama dengeli versiyonundan :)

eehh sen yeniden aşkı bulabileceğine inanıyorsun aslında bende inanıyorum ama eehhh 2 yıl oluyor neredeyse artık sıkıldım aşksız kalmaktan laelaelaelaelae
Elbet Bigün yüzüm yine güler Allah gönlüme göre versin İnşallah

günaydınn kızlarr..spediycimm 2 yıl aşksız haa ben daha fazla süredir aşksızım sıkıcı ama elbet vardırr beni bekleyenn bakalımm haat neler çıkartyıcak karşımaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…