Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

olsun olsun al sen...Belki sanayi tipi evde yaşarız zemuszemus

Aklım sag tarafa kaydı galiba :lepi:sırnaşık şey

Yok annem sen iyi değilsin bugün :mymeka:
Birazcık soldan soldan geçiriyim kafana düzelirsin belki :mymeka:
içime fenalık geldi hee giyin süslen bekle nerede kaldı bu millet

Yok annem sen iyi değilsin bugün :mymeka:
Birazcık soldan soldan geçiriyim kafana düzelirsin belki :mymeka:
içime fenalık geldi hee giyin süslen bekle nerede kaldı bu millet

birasda sagdan vurda ortalansın :hulya:
podyumamı cıkıonda süslendin zemuszemus
Yada yada du du tahmin edim.
Yeni enişte aday adayı bulcen orda :lepi:

birasda sagdan vurda ortalansın :hulya:
podyumamı cıkıonda süslendin zemuszemus
Yada yada du du tahmin edim.
Yeni enişte aday adayı bulcen orda :lepi:

Tamam hafifte sağdan sağdan:mymeka:
Ne eniştesi be ne işim olur fuarda enişte ilegamyoncuiremsu
Mecburi böyle giyinmekkötükedihüsokötükedihüso

piki senin sanayi tipi mutfak fuarında ne işn varki
tasarımcı yazıyo
ne alaka yani

şahsen ben bizzat ogluma kıyamamzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Ben sıvışsam iyi olcak gibime gelio:icecream:

Aha işte seni dövmek bana farz olduu:mymeka::mymeka::mymeka:
Şuna bak beeeee banaaa baaaaakkkk ben kasımpaşalyım heee
Elimde maşamda vardırklava:klava::roflol:

hehe doru diyon
bende kaçar

Sen kaç hadi yenisin diye seni dövmüyorum
ama dur dur bi geçiriyimm sanada :mymeka:

speedy ne yaptık oncelıkle bugun o dırek baktı etti falan bana maıl yollamadın yanlış anlaşılma oldu falan heralde dedı.meger maıl adresını yanlış almışım sonra bır arkadaşım hocam vaktınız varsa bsyler yapalımmı dedı hocada ok dedı ben yukarda kaldım o kıtaplarını falan topladı bıraz muhabbet ettık sonra dedım hocam vaktınız varsa bı kahve ıcelım yada bsyler yapalım .hocada sen ne yapacaksın dedı bı ısım yok eger vaktınız varsa ofısıme gıdelım bende eve gıdecektım ama ofısıme gıdelım orada ne ıstersen yapabılırız ve muhabbet ederız dedı.o arkadaşımda aşağıda beklıyordu .hocam bu nıye pesımıze takıldı dedı bende dırek ınıyım o zaman dedım o prenses gelecek tabı dedı.normal ofısıne gıttık hersey superdı falan .arkadaşım yanımızdan ayrıldıktan sonra bu kadar hayatı özgür yaşamanızda hayatınızda bırısının olmaması var dedım haklısın ama borca gırıp evlenmek ıstemem yada ne bılım dogru ınsanı bulamadığım ıcındır belkıde dedı.dedım aynı sekılde bende bulamadım.eski erkek arkadaşımda baba parası yiyen çalışma dıyen bırısıydı dedım cok garıp dedı ama her konuşmada ben ne dusunuyorsam oda dusunuyor yada o ne düşünüyorsa bende düşünüyorum çok ilginç.neyse eve geldim msn lısteme ekledım.oda kabul etmiş.hemde facedede kabul etmiş.faceını ıncelıyım dedım.bıde ne görim ilişkisi var dıye yazıyor ve kadınla olan resmı var 9 ay önce eklemiş o resmi.ama kadın bız oradayken falan hıc aramadı.düşün bütün gün bırlıkteydık neredeyse hıc telle konuşmadı.sonra az once benımle msnde konuşmaya kalktı.azcık konuştuk ev ısı yapmam lazım dedım.hafta ıcı yapamıyorum dedım pekı yarın görüşürüz dıye cıktı ne bu sımdı madem hayatında bırısı var neden ona karşı bu kadar ilgisiz ve bana karşı bu kadar ilgili aklım almıyor.kafam karmakarışık etti.olumsuzmu olumlumu bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…