- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
canım vede hiç tanımadığım bırısıydı bızımkısı görür görmez aşk aslında o günden berı her gün sabaha kadar msnde konuşuyoruz.cuma günü onu ılk kez gördüm ve korkunç bır elektırıklenme oldu sımdılık bırbırımızı tanıma aşamasındayız ama hayatımda hıc olmadıığı kadar mutluyum ıcımde degısık bır huzur var o benım canım oldu daha ılk zamanda..
umarım bozmaz çünkü ben çok mutluyum ....
sizde ne var ne yok?[/QUO
Daha çok erken belki ama Allah tamamına erdirsin bir ömür mutlu olun:)
Darısı başımaaa darısı başımaa darısı başımaa:)
Kizlar, cok gercekci bir topik olmus,olmusta benim acimdan bu gecisler hicte kolay degil..cok ilginc, cok uzgun oldugumda durumumu bilmeden tesadufen devreye girmek isteyen cok hos biri oldu ama denemedim bile,..yapamadim...hala eskimi unutamadigimi anladim...iskenceye devam...:teselli:
umarım bende buraya yazarım unuttum diye.. yeni birini istemiyorum şuan ama onun acısını unutayım yeter bana((
cok dogru söylüosun ama daha cok yeni o yüzden dedim
Hayatta Ölüm acısı unutuluyor en yakınımız annemiz bigün ölüyor
Biz bi süre sonra onu unutuyoruz
Emin ol bu çok daha rahat unutulur yeterki iste Şeniz
cok dogru söylüosun ama daha cok yeni o yüzden dedim
napuyosunuz bakalımm canlarım nasılsınız?
Kizlar, cok gercekci bir topik olmus,olmusta benim acimdan bu gecisler hicte kolay degil..cok ilginc, cok uzgun oldugumda durumumu bilmeden tesadufen devreye girmek isteyen cok hos biri oldu ama denemedim bile,..yapamadim...hala eskimi unutamadigimi anladim...iskenceye devam...:teselli:
umarım bende buraya yazarım unuttum diye.. yeni birini istemiyorum şuan ama onun acısını unutayım yeter bana((
Eskiye sünger çekmeden zaten yapma canım
Yeni gelene de yazık olur akannehirakannehir
Ben yeniden yelken açıcam ama yelkenler havalanmıyor malesef.:bbo:
başlayamadım hala kıs işe kafamçokkarıştı
calışasımda hiç yok şakkıdı
Vallahi supersin! Eskiye sunger cekebilseydim coktan yelkenlerim acilmisti!!! -tatlicadiarzu-
Not: Senin yelkenlerin acildiginda haberim olsun da, bana da yol gosterirsin sekerim......opuyorumnanaktan
ee artık yeni aşka yelken açma zmanı gelmiş kuşum.. darısı diğer yelkencilere :))
Vallahi supersin! Eskiye sunger cekebilseydim coktan yelkenlerim acilmisti!!! -tatlicadiarzu-
Not: Senin yelkenlerin acildiginda haberim olsun da, bana da yol gosterirsin sekerim......opuyorumnanaktan
Bende şimdi kahve yaptım onu içicem
erteliyorum işllerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?