Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

umarım canım bundan sonra herşey kafandaki hayalindeki gibi olur ve herşeyden önce mutluluk olur
benim hayatım aynı inan şu sıralar ne KK nede aşk düşünemiyrum şimdi bile gözlerim kapanıyor
Yorgunum yani fazlasıyla ama şu sıralar etrafımda bi kaç kişi var ben göremiyorum yada görmek istemiyor da olabilirim

Kizlar, cok gercekci bir topik olmus,olmusta benim acimdan bu gecisler hicte kolay degil..cok ilginc, cok uzgun oldugumda durumumu bilmeden tesadufen devreye girmek isteyen cok hos biri oldu ama denemedim bile,..yapamadim...hala eskimi unutamadigimi anladim...iskenceye devam...:teselli:

Eskiye sünger çekmeden zaten yapma canım
Yeni gelene de yazık olur akannehirakannehir
Ben yeniden yelken açıcam ama yelkenler havalanmıyor malesef.:bbo:

napuyosunuz bakalımm canlarım nasılsınız?

başlayamadım hala kıs işe kafamçokkarıştı
calışasımda hiç yok şakkıdı

unutursun inş. canım
zaman herşeyin ilaçıdır
zamana bırak düşünmemeye bak

umarım bende buraya yazarım unuttum diye.. yeni birini istemiyorum şuan ama onun acısını unutayım yeter bana ((

zaman diyorum sadece zaman yerimseniben

Eskiye sünger çekmeden zaten yapma canım
Yeni gelene de yazık olur akannehirakannehir
Ben yeniden yelken açıcam ama yelkenler havalanmıyor malesef.:bbo:

Vallahi supersin! Eskiye sunger cekebilseydim coktan yelkenlerim acilmisti!!! -tatlicadiarzu-

Not: Senin yelkenlerin acildiginda haberim olsun da, bana da yol gosterirsin sekerim......opuyorumnanaktan

başlayamadım hala kıs işe kafamçokkarıştı
calışasımda hiç yok şakkıdı

Bende şimdi kahve yaptım onu içicem
erteliyorum işllerii

Vallahi supersin! Eskiye sunger cekebilseydim coktan yelkenlerim acilmisti!!! -tatlicadiarzu-

Not: Senin yelkenlerin acildiginda haberim olsun da, bana da yol gosterirsin sekerim......opuyorumnanaktan

Ehh canım öyle oluyor ama
benim yelkenlerim açılacak mı hiç bilmiyorum artık günü yaşıyorum
Güzel bi ilişkiye adım atıcam her an gamyoncuiremsu[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…