Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

Hayatim senin "yeni baslamak uzere olan askin" hayirli olsun..sen yenisiyle gezerken bu guzellige vaktin olmaz bana yolla da ben gezdireyim, bayildim yaaa...zemuszemus

Sağol canım benim ama benim yeni sevgülümde de var yanı hep beraber gezeriz.
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Sağol canım benim ama benim yeni sevgülümde de var yanı hep beraber gezeriz.
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Kadere bak.-tatlicadiarzu-..yaa neyse bu durumda size mutluluklar diliyorum hayatim.....offf .... soyle esmer,uzun boylu bir yakisikli kaydirigubbakcemile3 da ben istiyorummm...darisi basima......::hulya:

Kadere bak.-tatlicadiarzu-..yaa neyse bu durumda size mutluluklar diliyorum hayatim.....offf .... soyle esmer,uzun boylu bir yakisikli kaydirigubbakcemile3 da ben istiyorummm...darisi basima......::hulya:

Canım Vallahi Şimdi Hakanla öyle net bişeyimiz yok.
Şimdilik Sevgülüm ama asla hayal etme Allah herşeyin tersini veriyor sanki.
Gerçi tek hayalim esmer olmasıydı sarışınlardan nefret ederim Çok Şükür oldu.yasakkelime
Ama şöyle böyle demiycem diyorum artıkın kaydirigubbakcemile3

Amanin bir "Hakan" daha..,benim ex'in de adi ayniydi..biranda tuylerim diken diken oldu.kötükedihüso...

Bnde sevgilimden ayrilali 1 hafta oluo daha, hersey cok yeni olmasina ragmen oda artik gecmisimde yer alio.. Once yaralarimi sarayim gelecegime ozmn kaldigim yerden devam edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…