Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

Bnde sevgilimden ayrilali 1 hafta oluo daha, hersey cok yeni olmasina ragmen oda artik gecmisimde yer alio.. Once yaralarimi sarayim gelecegime ozmn kaldigim yerden devam edecegim

1 hafta çok erken sanırım ama bitti dönüşü yok diyorsan elbette gel yanımıza opuyorumnanaktan
Sonra zamanla açarsın yeni aşklara yelken kaydirigubbakcemile5

Saol canim benim, dunyada asilmayacak dert yoktur.. Gucluyum buda gececek insallah.. Ama ilk Once krallar gbi cekecegim askimin acisini, yaslar tutacagim icimdeki ates tamamen sonesiye kdr, sonra yoluma bakacagim...

Saol canim benim, dunyada asilmayacak dert yoktur.. Gucluyum buda gececek insallah.. Ama ilk Once krallar gbi cekecegim askimin acisini, yaslar tutacagim icimdeki ates tamamen sonesiye kdr, sonra yoluma bakacagim...

evet öyle önce tüm acını yaşa ama kısa sürede aylara uzatma lmaz:
Sonra devam hayata akışına opuyorumnanaktan

Kizlar, bu topic'in "Ayrildik" kisma bana uydu ama "yeniden aska yelken aciyorum" kismi ise bana uymadigi icin en iyisi ben baska topic'lere gecsem iyi olacak,hepiniz cok mutlu olun insallah...

Kizlar, bu topic'in "Ayrildik" kisma bana uydu ama "yeniden aska yelken aciyorum" kismi ise bana uymadigi icin en iyisi ben baska topic'lere gecsem iyi olacak,hepiniz cok mutlu olun insallah...

uydururuz annem sen gel yeter lülülülülülü

ayrıldık ama bulamadım topicide yan sanayisi olur zemuszemus

araştırmaya başladım valla günlükteki baskınımdan sonra...
bulucam ne ara sevgili yaptığını senin diye gerçi sondan başadoğru okuyorum mesajları da şunu da söylemeden geçemeyeceğim... ben söyleyim sen at kendini artık bir yerden :)

ben de sarışınları hiç sevmem ;hiç hem de... hele mavi gözlerden korkarım... diyeee yıllarca dolandım ortalarda... sonraaaaa sen misin bıdı bıdı konuşan benim şaşkalozdan önce 1 yıl boyunca sabah akşam karşılaştığımız sarışın mavi gözlü delikanlıyı bekledim valla... sonra baktım hayatta gördüğüm en yavaş erkek amaan dedim seni mi beklicem o zamanlarda da karşıma benim şaşkaloz çıkınca pes dedim ve 2yıl ara verdim haliyle...

ilişkim bitti 4-5 ay sonra yeniden karşılaşmaya başladık bu sarışınla... ama 5 aydır kayıp sanırım askerde... çünkü son gördüğümde baya kısaydı saçları benim kardeş de askere gittiği için direkt olayı çözdüm... bak şimdi ocak - şubat gibi döner diye afamdan geçiriyorum...

neyse sen esmerle yırtmışsın da ben yırtamıcam sanırım -tatlicadiarzu-

Amanin bir "Hakan" daha..,benim ex'in de adi ayniydi..biranda tuylerim diken diken oldu.kötükedihüso...

ayyy evet bu detayı da şimdi farkettim... benim üniversite 3 yıl uğruna acı çektiğim şahsın adı da buydu :kedi:

ooooooooooooooooo akannehirakannehirakannehir
Sen ciddi ciddi yani araştırıyorsun benim daha önce bahsetmedim ama hiç hakandan
karşılı yoktu sonra baktım yani denemek istedim benim için çok güzel şeyler yaptığını gördüm
Gerçekten istediğini anladım biraz geç oldu anladım işte :lepi::lepi:
Aynen sarışınları beğenmiyorum be canım nedense aynen bulduk kara kaşlı kara gözlü :roflol::roflol:

benim için artık önemli olan ;bana değer veriyor olması zaten... bana değerverene ben elbet değer veririm ; severim ; aşık da olurum ... amaaaa çaktırmam bundan sonra sengözlerimebaksanab

denemekle iyi yapmışsın bence... hayırlısı olsun canım... opuyorumnanaktan

Çok Şükür değer veriyor Allaha inancı var :Saruboceq::Saruboceq:
Tabiki de denemek istedim beni kazanmak içinn uğraşan bu adamı :lepi:
Umarım yalnış yapmamışımdır da mutlu oluruz:jeyyar:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…