Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

he ben ı love you baby dıyım adam kaçsın değilmi kaydirigubbakcemile3
en kötü ihtımalde zaten kursun son dersınde dıyecegım içimde kalmasın dıye:roflol: içimde kalırsa içimde patlar falan:roflol:

ama kursa erken gıdıcem bu hafta falan belkı dersı yoksaa muhabbet ederız falan adamda geç gidip direk dersten çıkınca konuşmak ıstese bıle fırsat bulamıyordur.fırsat bulacak vakıt bulurum konuşurum dıye 1 saat once gıdıcem bıde cıkmadan hocam müsaitseniz bı kahve ısmarlıyım starbucksta demeyı düşünüyorum.:roflol:
iyicene gaza geldım he ben...

Bence şeyi armağan ety ona

I love you I love You
Do you love me
Yes I Do şarkısını çok eski ama olsun opuyorumnanaktan

Sakın sana kahve ısmarlayım falan deme
Kantin falan var ise ne biliyim kendiniz alıyorsanız sanki kendine alıyor gibi ona da
öyle ısmarla zemuszemus

çekilin yodan hayata geliyooo
bende speedy e katılıyom canım kapıyı tam açma az arala niyeti varsa o girer içeri nasılsa
:jeyyar:

do you love me kiss me kiss me diyim aradada sıkıştırıp öderim kiss me dedıkten sonraalkisalkisalkis:roflol::roflol:
canım öğretmenlere bızım kantınde bedava hemde ben bu muhabbetı dışarı taşımak istiyorum ama dedıgım gıbı nasıl olacak bılmıyorum.yada hocam siteniz süper ama bsy dıkkatımı cektı öğrencılerınızle dışarda görüşüyorsunuz gördüğüm kadarıyla bızımle görüşmüyorsunuz dıye zarf atabılırım ve oda görüşelim falan derse dışarı kahve ıcmeye cagrırırım boylece muhabbet başlayabılır sanırım yanı umuyorumkafamçokkarıştı

bende bu sabah pek bı enerjık kalktım .sabah müzik falan açtım ne bılım içimde enerjı patlaması yaşıyorum...kaydirigubbakcemile3

çekilin yodan hayata geliyooo
bende speedy e katılıyom canım kapıyı tam açma az arala niyeti varsa o girer içeri nasılsa
:jeyyar:

Tabi Canım Sen ona yürü ama o sana koşsun
Sonra beraber koşar sarılırsınız vereliniortakvereliniortak
ay bak ne güzel anlatıyorum size gördünüz mü? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Hayır olamaz asla yapma
Ozaman B planına geç face msn falan filan işte ne biliyim cnm ekle
Sonra şey yap vereliniortakvereliniortak
Kurs dışına gel kahve içelim diye taşıma:sm_cool:

yok kız ayrı degildik.
eski sandın bence sen bunu kaydirigubbakcemile3
biz bunla 2 yıl 1,5 aydır beraberiz :hulya:
anladımmı kuzum :ecrin_bebek:

tartışma kacınılmaz aşk yaşanılmaz kaydirigubbakcemile2
oldu mu? dersin cümle akannehir

kızlar hepiniz çokl neşelisiniz gülümsettinşz beni ben bugün duygusal takılıyom galiba larisa bover kavga falan etme :)
iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın bortlen

tamam abaaaaaa Şeniz

ıyıde adama facede ekleme talebı yolladım daha kabul etmedı.
ne bılım ben offf ben kesın sadece platonık takılcam..

Görmemiştir belki cnm
Olamaz mı yani adam illa her gün face girecek değil ya
face den msnini al eklezemuszemus

yok kız ayrı degildik.
eski sandın bence sen bunu kaydirigubbakcemile3
biz bunla 2 yıl 1,5 aydır beraberiz :hulya:
anladımmı kuzum :ecrin_bebek:

Şimdi düştü bende ki Jeton
Hadi hayırlısı anacım ozaman sengözlerimebaksanab
Kavgalar tuzu biberi hiç bişey olmaz

açılmıyor işte .sayfasında bırtek arkadaşları ve resmı gözüküyor.msn adresı ve çeşitli bilgilerini saklamış.ama haklısın yogunluktan gırememıştır.

gozales saol canım...

hayata bu adam sakın evli olmasın.
mesaja karşılık vermemesinden cıkarak yola bunu diyorum

açılmıyor işte .sayfasında bırtek arkadaşları ve resmı gözüküyor.msn adresı ve çeşitli bilgilerini saklamış.ama haklısın yogunluktan gırememıştır.

:roflol::roflol::roflol:
Aynen Canım acele işe şeytan karışır
Siz buıgün görüşseniz yarın sevgili olmanız mümkün değil.
:1closedeyes: o yüzden hem sabret hemde çok umut bağlama:1closedeyes:

gozales saol canım...

hayata bu adam sakın evli olmasın.
mesaja karşılık vermemesinden cıkarak yola bunu diyorum

Olabilir
Aman yüzüğü yoktu
Yok şöyle böyle deme
Araştır
Bak sen bana versene adamın adını soyadını ben onu face de ekleyim
Bakalım beni kabul edecek mi?
Hem araştırma da yaparım ben kaydirigubbakcemile5

canım yok evlı degıl bır sürü muhabbet oldu evlı olmadıgına emınımde.hatta kız arkadaşından falan ayrıldı bunu I am speed up dıye kendısı vurguladı evlı degıl yanı emınım.
doğru oda ne bılım ben en ıyısı vazgeçmek daha doğru galıba fazla kendımı kaptırmadan.

Ozaman Tamam ama yine de olsun
Bak bide böyle kaptırma kızım kendini bak dövücem heeeeee :mymeka::mymeka:
Dur bi yahu yelkenler hemencecik fora şimdi kendini göster uğraş
O seni fark etsinlülülülülülü

Kıssslaarrr maşallah hızınıza yetişemedim işyerindeyim anca bakabildim yazdıklarınızı okuyum diyene kadar sayfa sayısı arttı valla...

aynı durumlar yaşanıyor kimi zaman tabii sadece kişiler farklı oluyor... bende soğuk davranıyorum ama fazla dayanamıyorum onu kırmak üzmek istemiyorum... Hani bana bi kötülüğü yok çok iyi düşünceli yani adam iyi biri... böle olunca da haliyle bahane bulup ayrılınmıyor...
uğraşmak lazım zannımca...
:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…