- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
selam arkadaşlar
bende ayrıldım ama mutluyum diyenlerden olmak istiyorummm :) Benimde bir yıllık ilişkim var hala devam ediyor ama ayrılmak istiyorum onunla bir geleceğim olacağı kanısında değilim eee gelecek yoksa vakit kaybetmenin anlamı da yok değilmiii
Çoğu arkadaş sevgilisi nişanlısı onları deli gibi severken ayrılıyor nasıl beceriyorsunuz kıslaarrk aydirigubbakcemile
selam arkadaşlar
bende ayrıldım ama mutluyum diyenlerden olmak istiyorummm :) Benimde bir yıllık ilişkim var hala devam ediyor ama ayrılmak istiyorum onunla bir geleceğim olacağı kanısında değilim eee gelecek yoksa vakit kaybetmenin anlamı da yok değilmiii
Çoğu arkadaş sevgilisi nişanlısı onları deli gibi severken ayrılıyor nasıl beceriyorsunuz kıslaarrk aydirigubbakcemile
günaydın spedy sabah sabah bu enerji nerden
günaydın efenümmmmm :hulya:
gonzales seninkini bence yaglı kazıga oturtmalyızkaydirigubbakcemile2
yok şarj bitmiş yok evde degilmiş. Külahımı yollasamda ona anlatsa bide
Umutum hoşgeldin kaydirigubbakcemile2
ben bu gün baya mutluyum şükürler olsunkiiiiii
benimkiyle uzun zamandır aramız bozuktu.
dün baya hallettik kaydirigubbakcemile5
hayvanlar koklaşa koklaşa biz aşkımızı depreştire depreştire -tatlicadiarzu-:roflol:
banane bananeee yaaaa ben onla tartışma yapmak istemiyorum artıkzemuszemusopuyorumnanaktan
günaydın canlarım.
speedyım kesın adam bana karşı bsy hıssetmıyor yada tam kazma.dün mesaj attım bı sıte vermıştı kusura bakmayın vaktınızı alıyorum nasılsınız? en son verdıgınız sıtenın lınkını verebilirmisiniz lütfen dıye adam bsy yapmadı.facede eklemedı yada ne bılım face'e falan gırmedı ama ben cumartesı hocam sıze ulaşamıyoruz ayagı yapıcam.bakalım napcak bsy yoksa da platonık takılırım.kaydirigubbakcemile3
meltemcım eger ayrılmaya karar verdıysen bıraz soguk davran alıstır karsındakını ve bı sekılde kopuyor zaten
bende nısanlımdan bı süre oyuzden ayrılamadım
cunku hep benden ayrılırsan yasayamam oyle yaparım boyle yaparım dıyodu korkuyodum
yürümeyen bi ilişkiyi yürütmeye calıstım her ikimizde daha fazla yıprandık
ve sonunda ayrıldık yani ayrıldım sonra yıne saydı doktu yok senıde vurcam kendımıde bılmem ne
ama karsıma bıle cıkamadı sımdı rahatsızda etmıyor
yani diyecegim zamanla alısıyorlar ve korktukların olmuyor güzelim:1hug:
günaydın canlarım.
speedyım kesın adam bana karşı bsy hıssetmıyor yada tam kazma.dün mesaj attım bı sıte vermıştı kusura bakmayın vaktınızı alıyorum nasılsınız? en son verdıgınız sıtenın lınkını verebilirmisiniz lütfen dıye adam bsy yapmadı.facede eklemedı yada ne bılım face'e falan gırmedı ama ben cumartesı hocam sıze ulaşamıyoruz ayagı yapıcam.bakalım napcak bsy yoksa da platonık takılırım.kaydirigubbakcemile3
gunaydın gunaydın gunaydıın hepınızeezemuszemus
speedy cım taktım sepeti koluna herkes kendi yoluna sımdı sadece önüme bakıyorum
senınkide pek bi maharetsiz canım su yalan konusunda 5yasında cocuk ınanmaz vallahakannehir
larisa bidaha tartışmayın bakem gözel gözel yaşayın aşkınızı:asigim:
umudum nbryerimseniben
buna katılmıyorum.ben sureklı ılıskımı bırlıkte mutlu yuva kuralım dıye onun aılesıne&arkadaşlarına ınat sürdürmeyı denedım ama olmadı.dayak yedım sustum gene o üzülmesin dıye ama en sonunda karşılıklı oturup konuştuk helalleştik .sonucunda ne oldu gerızekalı ınsan ailemi aradı.kendı yaptıklarını ben yapmışım gıbı ortak arkadaşlarımızı dolduruşa getırıyor.ama umrumda degıl ben yoruldum artık daha sonra olcağına sımdı oldu.daha uzatırsada mahkemeye verıcem.kesın karar aldım.zamanla alışırmı bılmıyorum ama benım korktuklarım başıma geldı malesef.
hocam demıyımde adıyla hıtap ederım ok canım.ama aşkım falan da dıyemem adama my darling dermişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bourtlencım ben faceden atmadım kı bu mesajı normal telden attım daha olmadı ararım öğlende bakalım napcak hocam cevap vermedınız dıyekaydirigubbakcemile3
ben ıyıcene gaza geldım he...
kızlar hepiniz çokl neşelisiniz gülümsettinşz beni ben bugün duygusal takılıyom galiba larisa bover kavga falan etme :)
iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın bortlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?