Ayrldk,yeniden aka yelken ayorum

değerlendir tatlım yaaa...ömrümüzü onları anmakla ya da hatırlamamaya çalışmakla geçirmeyeceğiz elbet... ne kadar çok yol aldık aslında... daha da alacağız kaydirigubbakcemile5

küçük böcükcüm senın konunuda daha onceden okumustum
zor seyler yasamıssın sende cok guzel askı hakedıyosun gercekten
en kısa zamanda gelır bulur oda senı ınşallahopuyorumnanaktan

kızlar ınanın degmıyor kımseye gıden gıtsın ama tamamane gıtsın hayatınızla dalga geçmeden gitsin...
yenılerı daha ıyı emın olun buna.

Eskisinde yaptıgımız göz ardı ettiklerimizi yenide yapmıyoruz ki
Daha temkinli ve daha bilincli davranıyoruz..
Bi eyrde eskilere teşekkür etmek gerekiyo ama degmezler işte :roflol:

küçük böcükcüm senın konunuda daha onceden okumustum
zor seyler yasamıssın sende cok guzel askı hakedıyosun gercekten
en kısa zamanda gelır bulur oda senı ınşallahopuyorumnanaktan

yok be tatlım çok zor değildi ... başkasıyla mı karıştırıyosun acaba ... fisfisfis
güzel giden ilişki pat diye bitiverdi... bitiş o bitiş...
arkama bakmadım hiç ; ha elbet gelir mi diye bekledim ama onun hiç haberi olmadı... kaydirigubbakcemile3

yani çoğunuza göre gayet güzel bir ayrılık yaşadım... güzel dileklerle vedalaştık filan... ayrılık sonrası da hiç kötü bir an yaşanmadı... benim yaşadığım acılar dışında tabii... yerimseniben

sizinkilerle kıyaslanamaz yani :teselli:
dileğin hepimiz için gerçek olsun :Saruboceq:

bak bu konuda çok haklısın...
ben ilk ilişkimdeki feakarlıkların çoğunu yapmayacağımı düşünüyorum...
ya da onda yetindiklerimle yetinmeyeceğim... bana verileni değil benim istediğimi yaşayacağım... haa istediğimi vermiyor mu o zaman keyfi bilir ; benden güzel bir güle güle duyar o kadar... :1closedeyes:

aslında ben olur da biriyle evlenirsem benimkine mesaj atmak istiyorum...
"teşekkür ederim ; sayende beni adam gibi seven biri var hayatımda; ya hala sen olsaydın " diye...lülülülülülü

hem eski sevgiliden yıllar sonra gelen hal hatır mesajının benle ilişkisini oturup düşünmesine ve bizim ayrılığımıza neden olmasından daha farklı bir etki yaratırım heralde mevcut ilişkisi üzerinde ...( yeni bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum ) ... kötükedihüso

Son düzenleme:

coook haklısın canım
her yaptıgımız hata bı dogur getırıyor hayatımıza aslında

sanırım ben karıstırdım kusura bakma:kedi:

bence mesaj atıp ona verecegin en düşük degeri alınmasın zavallı:mymeka:
ona evlendigini duyurman daha iyi olabilir...
Gecmişimizdeki insana şuandaki mutlulugumuzu belirtsek emin ol dek dicegi şu olur.
hala neden peşimdesin dicektir...Nede olsa geniş caplı düşünemicektir.-tatlicadiarzu-

coook haklısın canım
her yaptıgımız hata bı dogur getırıyor hayatımıza aslında

Güzel ve emin adımlı hayat oluyor bence :asigim:

ayy ben bunda da geyik yapıodum... ben ayrıldığımızdan beri hiç ama hiç iletişime geçmedim...ne doğum günü ne yılbaşını fırsat bildim... onun yılbaşı aramasına ; doğum günü dileklerine de kayıtsız kaldım... onla görüşen tek bir arkadaşım var ; ona da onunla ilgili konuşmayı yasakladım...

bu arkadaşlarla aramızda bir şakaydı... onun yıllar önceki eski sevgilisinden gelen mail onu heyecanlandırmış ; sonra dönmüş niye heyecanlanıyorum diye bizi düşünmüş ;bişiler eksikmişmiş... vs.... işte böyle bittik biz... o yüzden ben de hep diyordum 5 sene sonra ben de bir mail atsam heralde o zaman da bitirir ilişkisini diye... sonuçta insanlar zamanla değişiyor ; haliyle hisler de gençlik zamanlarındaki kadar çoşkulu olmuyor...ama o bunun farkında değildi... neyse canım eksikliği hisseden o oldu... sayesinde ben de daha iyi birilişki yaşayabileceğim artık sanırım... zemuszemus

tabii siz beni çok iyi bilmediğiniz için gerçekten böyle düşündüğümü sanıyorsunuz... yerimseniben

Bi smiy falan görmeyince ciddi algıladım ne yalan sölüm

Eksikliği nasıl bi maille görmüşki dana kaydirigubbakcemile
Vay canına ne mailmiş kııı -tatlicadiarzu-

dana işte nolcak erkek mılletı degılmı hepsı köteklik klava:
yanlız varya ben nasıl bsyse benımkıyle bırlıkte olurken cıkarkenden daha cok heyecan duymaya başladım bırısı ıcın ....ama platonık takılcam sanırım .olsa zaten heralde dünya gene durur benım ıcın...
ben sanırım hıc akıllanmayacagım..

Yok ya öyle deme elbet gönlüne aklına göre birini bulucan..gönlünü ferah tutkaydirigubbakcemile5

ama ben onu istiyorum ya valla eger o gelmezse ben gıdıp konuşcam kurs bıtımınde napım...

eger bukadar cok etkılendıysen konusursun canım
kaybedecegın ne varkı aksine belki hayatının askını yakalamıs olursun
ama kurs bıtımıne kadar bekle bakalım belki o atar ılk adımı
yerimseniben

aynen varya acayıp etkılendım ınanamayacagın sekılde...ınsallah o konuşur ama kurs bıtımınde olmayacagını bılsem bıle ben konuşcam ne olursa olsun...

canım ısın kötüsü bu ya o benım kurs hocam ....
derste falan ılıskıler hakkında konuşmaya kalktıgında bana bakarak konuşuyor.
ben bazen bana bakarken buluyorum yada ben ona bakarken bu onu farkedıyor.bırbırımıze bakıyoruz falan hatta benım telefon numaramı bsye lazım olursa dıye ıstedı ama belkıde arkadaşca ıstedı bunu bılemıyorum.ama su var benım hayatımdakı ılk erkek hocam o degıl ben bıde sureklı erkklerle calısan bırısıyım ısım dolayısıyla kımseden degılde neden ondan bu elektrıgı aldım bunuda bılmıyorum.

vermedin mi? telinikaydirigubbakcemile2

ya etkilenmen bence cok normaldir.
diğer erkekelrle belki iş geregince o şekilde bakmamışsındır...

hayata bak aklıma ne geldi. ders hakkıdna bir şeyi bahane edip onla konuşmayı denesene bi...zemuszemus
bu bahaneyle iletişimde olursunuzlülülülülülü

Destek lazımsa gelelim hemen-tatlicadiarzu-

taaaam bi süzmeymiş... insan bi mesaja celtinmen olarak cvp verebilirdi...:mymeka:

Günaydınnnnnnnn :hulya:

yOK CANIM Boru değil 1,5 yıldır asabiyimmmkaydirigubbakcemile5
Aynen süzme salak işte neyse siktir edeli kaydirigubbakcemile

ay yok yine de kırmam lazım kafasını -tatlicadiarzu-
İçim bi rahatlamadııı anacımmmm

speedy canım ben demiştim hep bırsekılde gıdecek dıye bence hıc ugraşma ...
eline bıle düşse sallama.değmez vakıt kaybı olur yanlızca...

Elime düşecek Canım
Hemde çok fenagamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Hayırlısı olsun Kuzum
Boşver gitsin yaw ne düşünüyorsun
Elini sallasan 50 si

ama ben onu istiyorum ya valla eger o gelmezse ben gıdıp konuşcam kurs bıtımınde napım...

Ben tutucam kolundan getiricem sana merak etme alkisalkisalkis

hayata bak aklıma ne geldi. ders hakkıdna bir şeyi bahane edip onla konuşmayı denesene bi...zemuszemus
bu bahaneyle iletişimde olursunuzlülülülülülü

Larissa naber yavrum
Daha yeni geldim Hanımlar
Hastalandım bide Ana vatan kan ağlıyor
karnım ağrıyor kötüyümmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…