14 yıl...dile kolay güzelim..az zaman değil..eşini iyi tanıyor olman lazım..Neden babana bu kadar öfkeli?ne yaşandı?Elbet bu tavrının bi sebebi vardır..neden başkası değilde ille de baban? Sebep ne olursa olsun seni babandan ayıramaz,eşin de olsa babanla aranıza giremez tabi ki de ama bu nefretin sebebini öğrenmen yada biliyorsan da ona göre bir yol çizmen lazım kendine..
14 yıl...dile kolay güzelim..az zaman değil..eşini iyi tanıyor olman lazım..Neden babana bu kadar öfkeli?ne yaşandı?Elbet bu tavrının bi sebebi vardır..neden başkası değilde ille de baban? Sebep ne olursa olsun seni babandan ayıramaz,eşin de olsa babanla aranıza giremez tabi ki de ama bu nefretin sebebini öğrenmen yada biliyorsan da ona göre bir yol çizmen lazım kendine..
o zaman sende onun ailesi ile görüşme
belirlediğiniz zamanlarda herkes ailesine gider
bu da hos birsey değil ama
ayrılmadan önce
biraz cözüm yolları bulmaya çalışın yerimseniben
benim babamın durumu çok şükür ii..çok zor zamanlar yaşadık ailesi ne evlenirken nede evlendikten sonra bana hiçbirşey yapmadılar...dün akşam bana dioki senin baban sana ne yaptı...benim hakkımı savunuyomuş...ama o kadar çirkin şeyler sölüyoki ben yediremiyorum artık kendime...babam bize hiç yardım etmemiş etti oysa ki...neden sürekli babamı savunuyomuşum ben...o kadar savunmamamı yediremiyomuş kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?